30 hozzászólás a “Itt vannak a Batman v Superman képek az Empireből” bejegyzéshez

 1. Valaki tudja esetleg, hogy az utolsó előtti képen a romos Wayne Manor-ban az Alfred lenne Affleck mögött?

 2. Igen, az Alfred. Már a trailer is megmutatta, hogy ezúttal egy egészen új Alfred-ot kapunk.

 3. @KennyVice, Euphoric: Köszi! Vannak filmek, amiknél visszafogom a trailer-nézést, ha tudom, hogy biztosan megnézem – ez is egy ilyen :)

  @Odin: LOL :D

 4. Tényleg vékony WW, kár hogy nem melissa mccarthy lett végül. Inkább legyen sovány és azért hiteltelen, sem mint egy pankrátor-nő, aki nem színész…

 5. Wonder Woman nem túl vékony, elég régóta rajzolgatják már, elég sok testfelépítéssel, sok ábrázolásnak megfelel, soknak nem. (Ez minden képregényszereplőt adoptálni kívánó színész castingra igaz szerintem) A mostaniakhoz pl éppen elég jó. Szerintem remekül mutat a jelmezében és civilben is. Az erejéhez nem szükséges, hogy úgy nézzen ki, mint She-Hulk és nem is úgy hívják, hogy Big Barda.

 6. Kicsivel kevesebb protein shaket is tolhatott volna ez a bat jelmez, de szerintem így is brutáljó :D Nekem jobban bejön ez z elvetemült képregény vonal, mint a Nolan féle reál taktikai páncélos cucc.

 7. Na jó. Nem elég Clark Kent, de még Batflecket is könnyen felismerném, ha Bruce Wayne-ként a képembe röhögne. Az a seggáll mindent elárul. De túlteszem magam ezen is, akárcsak Lois világos hajszínén.

  (Az megvan, hogy egy Kovács Jolán nevű magyar nőről mintázta Jerry Siegel Loist kinézetre?)

 8. az a mérges superman nézés vicces és rohadt jó is egyben, Cavill-t nagyon jó választásnak tartom, mert emlékeztet Reeve-re.

 9. Szegény Gézát mindenki lehordja, öö akarom mondani: Benjamin Géza Affleck-Boldt-ot, please stop the hate

 10. Egyszerűen nem tetszik ez a Batman. Krva gagyinak hat, főleg az a fej…….hajjaj

 11. Teljesen rendben van itt minden.
  Szerintem az itt nyafogók, már direkt a hibákat, a kifogásolható elemeket keresitek, hogy legyen mibe belekötni.
  Nem azt mondom, hogy nincsen hibája, de szerintem ez egy korrektül összerakott cucc lesz.

  Aki szerint Batfleck gagyi, az gondoljon, Clooney-ra.

 12. Ha már itt tartunk Val Kilmer se volt batmennek való szerintem.

  Nekem Batfleck tetszik közép korú- idős batmennek. Még valamilyen színten a rajzfilmekben látottakkal is tudom azonosítani.

  Henry Cavilltől meg azért ne nagyon szálljunk el. Nem rossz supermen, de rajta kívül 100 másik színész lenne aki superman lehetne. Nála szerintem egy kis protekció is közre játszott. :)

 13. Nem tudom tisztába vagy e azzal,supermant sose játszhatja ismert szinész.ez a karakter követelmènye. Nagyin hiteltelen lenne ha mondjuk tom cruise vagy bradley cooper lenne superman. Cavill rohadt jó superman elmondom neked..Sőt a warner még azt is kiköti,hogy a szinkronja se lehet nagyon ismert hang!!

 14. Kal-El: Attól, hogy nem ismert színész játsza, még játszhatná jó színész. ;)

 15. Egy egyszerű sztk szemüveggel mindenkit átverő Clark Kent! Ha Gothambe mész, nem veheted el Batman munkáját! Azonnal kerítést Gotham köré!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.