Mégsem Channing Tatum lesz Gambit?

A sztár dobbantott a filmből (update: még nem 100%), pedig már screentesten is volt a női főszereplővel közösen. WTF. Októberben kezdték volna a forgatást Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) rendezésében.

Megjött az eszük? Bírom Tatumot, de nem igazán illik rá a szerep. Lehet a régi “Gambit” a már elfelejtett filmből a True Detective miatt újra előkerült? Végtére is Reynolds ugyanott volt gagyi Deadpool, most meg R besorolású igazi Deadpool filmet csinál épp.

human
írta
2015. 07. 29. 03:42
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Mégsem Channing Tatum lesz Gambit?” bejegyzéshez

  1. Sing Hallelujah! :D
    Nem utálom, vagy ilyesmi, de no, mégis… jobb ez így :) (amíg meg nem látom, kit akarnak a helyére :D )
    Lehet, hogy fenomenális lett volna (…), de azért valamilyen szinten megkönnyebülés :)

  2. Érdekes, hogy most igy a semmiből, mikor a Comic Conon is ott parádézott. En is ugyanígy vagyok vele, nincs vele bajom, de örülök, hogy még sem ő lesz Gambit, valahogy nem illene ez rá. Vissza Kitsch-et aztan mehet. Ő jol tolta

  3. Igaz a régi Farkas film felejtős volt, de benne Gambit, akit Kitsch alakított, jól el volt találva! Az a szerepet rászabták!

    Amúgy ez a hír biztos, mivel csak azt írták pár helyen, hogy dobbantani akar, igaz az okot nem értettem, de nem a stúdió akarja dobni! S valami fiatalabb embert akarnak! Lehet összefűzik az X-mennel!?

  4. Egyéb források szerint még nem végleges a dobbantés, folynak a tárgyalások…

  5. JAJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!

    Szerintem Taylor = Gambit!
    Köszi PUSZI!!!

  6. Igaz, még félholtra dobálhatják pénzzel, akkor maradhat. De nem akkora húzó mint Downey, ha van eszük engedik.

  7. Én sem tudtam elképzelni őt Gambit-ként. Nem bánnám, ha tényleg lecserélnék.

  8. Gambit az USA-ban talán a legismertebb X-MEN karakter Wolverine után. Én pont azon csodálkoztam, hogy eddig kihagyták őt a filmekből.

  9. nem is értem Taylor Kitsch hogy kerülhetett ki a képből egyáltalán?! hozzák csak vissza szépen, Tatum pedig keressen testhezállóbb szerepet.

  10. Hajrá Taylor Kitsch!!!!! A reményhal a kedvenc állatom úgyis :D Az meg amúgy, hogy csak buktákban szerepelt egy dolog, de azért annyi eszük lehetne, hogy azok a filmek nem rajta mentek el, hanem a zseniális forgatókönyvön alapvetően.

  11. Én még most sem értem ezt a foxos X-men kánont.
    Most mi számít bele és mi nem?
    Alapból eleve karaktereket a régi filmekből is konstansnak vesznek, más tényeket meg figyelmen kívül hagynak és retconolják őket.
    Láttam mindegyik X-filmet, csak felcserélt sorrendekben és régen.

  12. Buzifiú: Tulajdonképpen mindegyik film számit, de az utolsó X film átirta az idővonalat. Mintha a Days of Future Past-al lezárták volna az aktuális vonalat és most újat kezdenek. Ezért lesz más Deadpool eredet története is, mert az Origins nem történt meg. Volt két karakter, akik szerepeltek fiatalon a régi és az új filmekben is. Az egyik Emma Frost ( Origins ) a másik pedig Psylocke ( X3 ). De a régi filmekben nem emlitették konkrétan sem a nevüket sem pedig a képességeiket. Ezért kerülhetettt bele Emma Frost a First Classba és Psylocke az Apocalypse-be. De amúgy tényleg jól megvan már keverve az egész idővonal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.