Szóval a Killing Joke-ból animációs film készül, megvan az egyik hang

A DC folyamat ontja magából a kicsit olcsó kinézetű animációs képregényfilmeket. Ezek nem moziban mennek, hanem lemezen meg gondolom streamingben nézhetőek. A lényeg, hogy a legjobb Batman történetből csinálnak valamit. Egyszerűen a Batman-Joker viszony olyan kemény ebben a füzetben, hogy arra nincsenek szavak. El nem tudom képzelni mi lesz ebből animációsan.

A fenti mondjuk múlt heti hét volt, de közben kiderült, hogy a TAS-ban Joker alakító Mark Hamill adja majd itt is a hangját az ikonikus karakternek. Kevin Conroy ugyanott adta Batman hangját, és bár őt még nem erősítették meg, de nemrég egy interjúban azt mondta, hogy rögtön rohanna, ha hívnák.

16 hozzászólás a “Szóval a Killing Joke-ból animációs film készül, megvan az egyik hang” bejegyzéshez

 1. “Olcsó kinézetű” Szívtál?! :D Simán kihoznak ebből is valami jó darabot, mint az eddigiekből!!

 2. én is néztem ezen a kijelentésen….olcsó kinézetű xDDDDD remélem Kevin Conroy nem elrohanna, hanem oda :D

 3. Biztos tudnak egy hasonlóan kiváló adaptációt összehozni, mint a Frank Miller Dark Knight returnsjéből is sikerült, akkor nem lesz gond. :)

 4. Kételkedem…
  Valszeg ebből is olyan össze montázsolt lagymatag vackot csinálnak, mint az utolsó 3 filmjük völt… (Batman Son, vs Son, JLA War-Atlantis), ott is össze-vissza kavartak több cselekményt, és egy nagy katyvasz lett belőlük, (főleg a két batmanből…) , és ahogy elnézem az új Batwoman sztori is ilyen lesz jövőre…

  De az is lehet, hogy ilyen külön álló cucc lesz, mint annoa a Dark Knight Returns… de meglepődnék, ha a teljes cuccot adaptálnák… nem tom be merik-e vállalni…

 5. Edes jo Istenem!
  Kerlek kuldj valami egi jelet, hogy mikor lesz vege a kepregenyfilmeknek!
  Nagyon varom mar azt a pillanatot!

 6. Ventillátor: Akkor lesz vége, ha leállsz a nézésükkel és a letöltésükkel. Abban a pillanatban megfognak szünni számodra. Amúgy most nem filmről volt szó a hirben.

 7. Muszáj lesz belevenniük még ezt-azt más képregényekből is, mert a Killing Joke elég rövid, egyfüzetes darab. Amúgy zseniális, bár szerintem azóta kicsit magasabban van az ingerküszöb, kíváncsi vagyok, hogy mernek-e belevinni egy még betegebb Jokert, főleg hogy talán a legfőbb kulcsmomentumát (nem akarok spoilerezni) másképp ugyan, de feldolgozták a Nolan-féle Dark Knight-ban is. Mindenesetre nagyon várom, a DC animációs filmjei pedig pár kivételtől eltekintve állati jók.

 8. Under the red hood az egyik legjobb, na meg a Return of the Joker és a Mask of the Phantasm.
  Nagyon várós, főőőőleg hogy Mark Hamill továbbra sem akasztja szögre a nevetését.
  De igen, kicsit ki kell majd bővíteni, imádom a Killing Jokeot, de talán nincs benne 90 percnyi anyag.

 9. Úgy értem, még betegebbet és erőszakosabbat, mint amilyen a Killing Joke-füzetben van, mert az animációs filmekben, például pont a Red Hoodban (ezt a szálat gondolom ebből sem hagyják ki) is ábrázolt Jokerek már jóval durvábbak, és ez a sztori szinte könyörög érte, hogy a valaha volt legbetegebb Jokert mutathassa meg, remélem így is lesz. :) Ezért nem is értem human aggodalmát, eddig is mertek durvulni az animációs filmjeikben. Én rettenetesen várom, az eddigiek színvonala több mint meggyőző volt.

 10. Ez az :D mark hamill a legjobb joker szinkron így nekem még jobban várós a dolog :D

 11. Érdekes amúgy, hogy Hammil és Conroy már hányszor nyilatkozták adott projecteknél, hogy az lesz az utolsó, amit csinálnak

 12. zsocso: Sajnos attól, hogy leszarom őket még ugyanúgy rengeteg pénzt költenek rájuk, amit más dolgokra is költhetnének. Gondolok itt például új, ambíciózus, és igényes filmötletekre.
  Amúgy tudom, hogy nem a filmről volt itt szó de ez az animációs film mégis csak a képregényfilmek sikerének köszönhető..

 13. @Ventillátor: nem baromira nem annak köszönhető!
  A DC már jó pár éve csinálja ezeket az animációkat, és ahogy a cikkben is írva van ez teljesen független a filmes piactól!

 14. Az újra gondolt Jutice League animáció is zseniális lett és basszus Dexter mint Batman rohadt jó.

 15. Sokszor bele futottam ebbe a képregénybe itt-ott. Gondoltam elolvasom erre a hírre a füzetet online, de nem tudom, hogy az ingerküszöb van így 25+ évvel később túl magasan, vagy csak nem voltam abban a hangulatban… Csalódás volt sajna, nem értem a hypeot, de ahogy olvastam az író is rosszabb munkái között jegyzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.