6 hozzászólás a “Whitey Bulger” bejegyzéshez

 1. Legalább tutterre több hely lesz a moziban.
  Engem a trailer nagyon megfogott, Depp elõzõ gengszteres filmje is tetszett. Mostanában olvastam utána Whitey-nak, kiváncsi vagyok mennyire fogja fedni a film a valóságot.

 2. mitől van az hogy amerikában a gengsztereket hősként tisztelik.
  ezek miért nem terroristák ?

 3. @sanosuke: több okból is.

  1. mert az ido mindent megszepit, igy lehet a 1920-70-es evek szervezett bunozesere aktualis kikacsintasok nelkul visszanezni.
  2. en nem emlekszem az igazan nagy hatasu filmek kozul olyanra ahol hoskent festettek volna le oket (hősként lefestés pl. a hadsereg esetében = black hawk down, lone survivor, american sniper, most készülő benghazi film etc.)
  3. a terrorizmus es szervezett bunozes ket kulon dolog, ugyhogy ezert nem terroristak a gengszerterek.

 4. @Sanosuke – nem hinném, hogy Whitey Bulgert hősként tisztelik. Ő volt az egyik legbrutálisabb, legkegyetlenebb gengszter amerikában, gondolkodás nélkül ölt meg saját kezüleg bárkit aki az útjában volt, férfiakat nőket egyaránt. Emellett az FBI besúgója is volt évekig…

 5. @Nyílméregbéka

  Nyilván Corleonéra és Sopranosékra is gondolt, de Nápolyban már nem így élik meg, ott a f*szuk tele van ám a maffiával, ha testközelben éled meg a dolgot ,akkor annyira nem faforizálod a szervezett bűnözést.

  A filmről meg annyit, hogy jó lesz ez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.