Black Mass-előzetes: Depp is back

Az új trailer alapján ez már egyértelmű. Depp alakítja azt a gengsztert, aki FBI informátorként a saját ellenfeleit kapcsoltatta le. Mindezt egy nagyon jól összetett előzetessel tudatosítják bennünk? Kicsit már több mindent árulnak el, mint eddig, de minden biztató.

A rendező amúgy Scott Cooper (Out of the Furnace, Crazy Heart), és Depp mellett feltűnik Joel Edgerton is. Mindenképp kell! Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 07. 30. 20:55
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Black Mass-előzetes: Depp is back” bejegyzéshez

  1. Olyan kibaszott jól meg van csinálva ez az előzetes, hogy aki ez alapján nem ül be megnézni, az nem szereti a mozit.

  2. Mindenki azt Oscar-t jósolja neki már most. DiCaprio mellett ő a másik aki tényleg megérdemelne végre egyet-kettőt…
    Az a teaser amivel elkezdték ezt a filmet reklámozni űberelhetetlen. Nem mutat semmit, de bevési az agyadba, hogy ezt a filmet látnod kell. Látnom kell, jöjjön már! :D

  3. Én Deppet már akkor sem szerettem, amikor még jó filmjei voltak. Valahogy nem jönnek be a manírjai (ez ilyen ízlés dolog, ezzel vitázni sem lehet mert igazi érveim nincsenek XD). Ezen az utóbbi 10 év munkássága sem segített: szerintem értékelhető filmmel nem jelentkezett. Én már lemondtam róla.

    VISZONT ez a trailer meghozta a kedvem ehhez a filmhez. Depp maszkja/sminkje kicsit furcsa, de a játéka ennyi alapján erős alakításnak tűnik, a szereplőgárda több mint tetszetős és ez az előzetes is jól össze lett rakva.

    Az tény, hogy ráfér már egy jó film :D

  4. Egyik legvárósabb film idén.
    Már az első rövidebb teaser is teljesen elkapott.

  5. Még mindig a szereplőgárdán csodálkozok. Várom már ezt a filmet. Tényleg faszán van összerakva ez az előzetes.

  6. Szerintem Depp az a fehér holló Hollywoodban, akiről akkor is el lehet mondani, hogy nem rajta múlt, hogy mindent beleadott (és ez nem kevés), ha valami gyenge dolgot tesznek alá/köré.
    (és ezt úgy mondom, hogy Tim Burton-t, finoman szólva nem annyira kedvelem.)
    Ez a film kell, de nem csak Depp miatt.

  7. Simán az év legjobban várt filmje nálam! Nem is értem miért van ilyen viszonylag kis érdeklődés a film körül magyar oldalakon.

  8. zmax- Hát azért nem tudom, a Transzcendenst tegnap néztem újra és még mindig nem tudom eldönteni a film elején, amikor még ember, hogy egyáltalán józan-e, vagy ezt a karaktert szándékosan adta

  9. Depp már bizonyította, hogy remekül tud játszani, ilyen és hasonló szerepekben,és jól is áll neki, nekem a nagy kedvencem , hasonló stílusban, a Fedőneve: Donnie Brasco, asszem ettől kedvet kaptam, hogy meg is nézzem úrja :P várandós a film nagyon. Imádom a régi megtörtént eset alapján feldolgozott gengszter filmeket, Vincent Casselnek is van, hasonló, a Mesrine, meg Christopher Walkennel a Kill the Irishman na ezek is elég jók.tudom ezeket ajánlani, amíg nem jelenik meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.