11 hozzászólás a “Mára X-men képek” bejegyzéshez

  1. Szegény En Sabah Nur alias Apokalipszis eléggé összeaszott a képregényes kinézetéhez képest.

    Hiába pár ezer év megviseli az embert…

  2. ProfWilliam: Volt olyan képregény is, ahol En Sabah Nur olyan volt, mint egy csontváz. A szkafandere tartotta életben, ami kivülről nagy volt, de a belsejében egy sovány ember volt. Szóval ennek a karakternek is volt már egy csomó feldolgozása. Kár ebbe belekötni. Nekem fontosabb, hogy a szinész jó legyen. Valahol logikus, hogy nem találtak egy 2 méteres izompacsirtát, aki még szinészkedni is tud. Ugyanez volt Kolosszusnál és az első Kardfognál is a helyzet. Éppen ezért volt csak 2 mondat a szerepük.

  3. Ati7: Lehet, hogy Dwayne Johnson nem ért rá. Bautista meg csak nemtud szinészkedni.

  4. zsocso: az lehet h volt olyan alakja, viszont ha egy átlag ember tegyük fel rákeres Apocalyps-re a google-be, vagy hogy ha erre a karakterre gondolunk, mindenkinek egy hegyomlás jut eszébe, nem egy “átlag ember”. Én se tudok elmenni emellett, hogy ilyen a karaktere, remélem h a filmben megoldják majd valahogy.
    Megoldhatták volna úgy mint Thanos-t…

  5. Apokalipszis simán változtatja a méretét egyébként ;)
    Mondjuk vele nem vagyok kibékülve én sem a kinézete miatt.Még jó pár hónapja láttam pár fan-made képet,ahol a Rock 100szor faszábban nézett ki,mint Oscar.

  6. Nekem nem a méretével, hanem magával a kinézetével van bajom. Ha nem tudom, hogy ez Apocalypse az új X men filmből, a második kép alapján lazán valami Power Rangers, vagy Yugioh karakternek nézem…….botrány

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.