The 33-előzetes: 200 emelet mélyen

A Warner végre szállította a pár évvel ezelőtti Chilei bányaszerencsétlenségről szóló film trailerét. 33 ember lenn ragadt a mélyben több, mint 2 hónapig, a világ pedig aggódva figyelte a fejleményeket. A főbb szerepekben: Antonio Banderas, Rodrigo Santoro, Juliette Binoche, James Brolin, Lou Diamond Phillips, Bob Gunton, Gabriel Byrne. Jaj az akcentusokat minek erőltetik.

Ismét egy korrektnek tűnő dráma, nem sokat tudok hozzáfűzni. Profi munka, de egy pillanatra sem fogott meg benne semmi. Lehet ti máshogy lesztek vele. Videó a tovább mögött.

11 hozzászólás a “The 33-előzetes: 200 emelet mélyen” bejegyzéshez

  1. Én sem értettem soha, hogy minek erőltetik az akcentust. Gondolom a chilei bányászok kurvára nem angolul beszéltek egymással.

  2. Ez az akcentus dolog übergagyi. Minek? Miért? Pl. a John Wickben volt helye, mert ruszki gengszterek beszéltek angolul, New Yorkban. De egyébként minek? Ruszki akcentus abban a Tom Hardy filmben is miért?

  3. Fu ennek a Lou Diamond Phillips arcnak volt egy eleg komoly ilyen B kategorias idoszaka. Igazabol en azota nem is hallottam rola. Lehet o is nyom most ezze egy mekkanagejt :D bar azert ettol annyira nem tartok…

  4. Banderas karrierje amúgyis valahol a bánya szintjén van már. Az egykor jobb napokat látott bosszúálló gitáros ma már csak herkentyűburgert készít

  5. Még mindig minőségibb filmekben szerepel, mint Bruce, ami szerintem sajnálatosabb.

  6. Ha még az Oscarra akarnána kezzel menni megérteném, de ez így… elég semmilyen. Nem azokat akarom ezzel fikázni akik átélték, hanem azokat akik egy ennyire gagyinak tűnő filmet csináltak belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.