Heti mozibemutatók: július 31.

Míg kinn nyit a Mission Impossible, addig mi nézhetünk mély tinifilmet meg bukott Sandlert. Szuper az élet.

 • Akihez beszél a föld (The Water Diviner) – Russell Crowe a háborúban eltűnt fiait keresi.
 • Münó, a holdbéli manó (Mune, le gardien de la lune) – francia animációs.
 • Papírvárosok (Paper Towns) – ifjúsági Coelho.
 • Pixel (Pixels) – oké, mi a fene ez a magyar cím? Pixelek helyett Pixel, ennek aztán volt értelme. Még ha átnevezték volna Voxelekre.
human
írta
2015. 07. 31. 03:33
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: július 31.” bejegyzéshez

 1. “Pixel (Pixels) – oké, mi a fene ez a magyar cím?”

  örüljünk, hogy nem Pityke lett

 2. Inside out – Agymanók után azt hiszem ez teljesen rendben van. Az annyira bugyuta cím volt, hogy inkább az eredeti szerint kértem a mozijegyet. Mondjuk a pénztáros csaj beközölte, hogy az Insidious-t csak később játszák, így kénytelen voltam agymanózni..

 3. Mert különben tökéletes lett volna a fordítás, az meg azért na. Olyat ne nagyon várjunk. :) Ez szerintem ilyen fétise a magyar forgalmazónak, hogy vagy változtat a címen valamit, vagy ha nem lehet akkor mellé biggyeszt egy alcímet.

 4. aki azon belepődik h miért nem lett Pixelek a magyar címe az még soha nem mondta ki hangosan azt h pixelek… egyébként is nem mindegy, hogy mi a címe egy fostalicska sandler filmnek?

 5. Ha már magyar cim az új Olympus has fallen folytatása, a London has fallen viszi a pálmát, aminek lefordították a címét Támadás a fehér ház ellen 2-re.

 6. Attól függ, hogy melyik forgalmazó. UIP-nél Speier Dávid pl.

  @Richie ezt most nem mondod komolyan? :DD

 7. Nem egészen úgy van, hogy ő felel értük. Ha jól emlékszem az interjúból, letesz az asztalra x darab címet, és a forgalmazó választ, hogy melyik legyen.

 8. Azért a Paper Towns eléggé jó film lett. Nem szeretem amikor “tini filmnek” címkéznek meg egy filmet csak mert tinik játszanak benne.
  Sokkal jobb lett mint a legtöbb felnőtt film. :D A filmben szereplő fiatalok simán lejátsszanak jó pár a felkapott nevet szerintem.

 9. Ja, a Papírvárosok messze nem csak egy közhelyes Coelho gyűjtemény. Ez nagy tévedés. Igaz, hogy fiatalokról szól, de sokkal érettebb, sokkal összeszedettebb, mint a legtöbb ilyen film. Kb. a Stand by Me-The Spectacular Now- The Fault in Our Stars tengelyen mozog minőségben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.