Goodnight Mommy-előzetes: ez beteg

Egy 9 éves ikerpár anyja hazaérkezik a vidéki házukba. A nő kozmetikai műtéten esett át, így az arcát kötés fedi, a gyerekek fejébe pedig befészkeli magát az a gondolat, hogy nem is az igazi anyjuk ért vissza.

Kemény trailer, beteg felvetés, jöhet? Videó a tovább mögött.

40 hozzászólás a “Goodnight Mommy-előzetes: ez beteg” bejegyzéshez

 1. Herceg: Kemény! Durván tele van feszültséggel a trailer. Remélem a film is fent tudja ezt tartani a végéig. Mindenképp nézős!

 2. 1. nagyon tetszik az alapkoncepció, ötletes és hátborzongató felvetés.

  2. szintén jó pont, hogy a gyerekek felveszik a kesztyűt, nem csak sikítozva bénáznak.

  3. az ikres dolog egyelőre viszont elég klisésnek hat, főleg hogy az anyukának is látszólag volt egy ikertestvére és akkor ezt továbbfűzzük…félek, hogy a végére kicsit túl lesz dimenzionálva az ügyes alap (mondjuk ez akár jó is lehet, ha nem valami epic banális hülyeség lesz a zárás).

 3. Ez tényleg kemény b+ :O Aki nem látta a trailert annak spoiler: Remélem nem lövik el azt az ötletet, miszerint a csótányok kikelnek a hasából, miután felfalt egyet, hiszen az egyik jelenetben kimásznak a csajból. Az már nagyon erőltetett lenne. Ezt leszámítva nagyon tetszik az alapötlet, részemről várós

 4. Hang nelkul neztem a trailert mert dolgozom, de igy is ki vert a ragya :D brtual jo otlet szerintem is. Honnan jon a film? Nekem tunik csak Skandinavnak?

  “crymic: Fényes nappal lámpafénynél talán majd megnézem :D”

  fenyes nappal, lampafenynel, tarsasaggal, felig nem oda figyelve :DD

 5. Csak a németek tudnak, olyan filmet csinálni, amitől tényleg bekakilsz, különösen jók a pszichothrillerekbe is.

 6. Oké, jöhet!

  (Az a fejrángásos jelenet mondjuk már a könyökömön jön ki, de annyi baj legyen)

 7. Olyan mintha a Timecrimes leghátborzongatóbb jelenetéből csinálnának egy önálló filmet. Tudjátok, mikor a kötéssel a fején Hector kinéz a fák mögül, egyenesen a szemedbe. Az már önmagában is üldöz rémálmaimban:D Nagyon keménynek tűnik.

 8. Régen gyerekként nagy horror-rajongó voltam. De mostanra már vhogy nem jönnek át ezek.
  Tetszett az előzetes ugyan, fosatósnak tűnik, de vhogy mindig amikor eljutok oda, hogy megnézzem, nem tudok parázni. Nagyon ritka az olyan horror, amitől az elmúlt pár évben kicsit is bacsokiztam.
  Pedig szeretek félni, szeretem amikor az adrenalin felmegy bennem, szóval a f*szom verje bele, kiégtem.

 9. @chacky Én is hasonlóan a kiégős kategóriába sorolnám magam, de ez nagyon biztatónak tűnik. Ha nem basszák el a végét valami hülyeséggel és jól felépítik ezt a feszültséget amit most mutattak, szerintem nagyon jó lesz :)

 10. Szóval a csaj elment plasztikai sebészhez és ilyen furán tért vissza. Velem is mindig ez van a fogászat után.

 11. pfff ezen meg mi a manóért félelmetes ? a kukoriatábla már egy kissé uncsi szerintem Ház a világ végén erdővel meg kukukóval Mér mindig kukorica ? ribizliföld kéne
  szerintem nem nagy szám pláne hogy német …annyira kiszámítható

 12. @egyszervolt úgy legyen.:) addig meg max. lehet sétálgatni az erdőben este, abban a gyermeki hitben, hogy az Ideglelés based on a true story.

 13. A trailer félrevezető. Azt sugallja, hogy ez egy thriller. De nem, ez egy dráma. Beteg film az igaz. De nem olyan értelemben, ahogy a trailer mutatja. Nem azt mondom, hogy nem éri meg megnézni. De ha korszakalkotó horrorra számít valaki, akkor az téved.
  Tipikusan az az előzetes, ami szerintem félrevezeti a nézőt.

 14. Ez az előzetes mi a lófasz, te jó isten :D Anya elmegy sebészetre, aztán visszatér, nem beszél, nem kommunikál, felpofozza a gyereket, pucéran az erdőbe mászkál, megeszi a csótányt, és a fiú “Olyan, mintha megváltozott volna.” :DD

  Oké, köszönjük szépen, következőt.

 15. Kicsit fura, mert így trailer alapján érzem benne, hogy nagyon jó lesz, de ott a buktató szakasz is, hogy egy jó alapkoncepciót kigondolunk, visszük végig a sztori 90 percig, de befejezni nem tudjuk rendeesen, egyre nagyobb hülyeségeket találunk ki, majd az amúgy jól működő ötletünk kivéreztetjük egy gyengusz befejezéssel. Remélem nem így lesz.

 16. Ez tènyleg beteg lesz. Mikor a türből nèz az durva volt… Biztos vagyok benne,h itthon nem kap bemutatót

 17. Ez egy művészfilm. Tele különböző fura képsorral. Köze nincs a horrorhoz.

  Nem rossz film, de a trailer agy formabontó horrort sejtet. Ez meg nem az.

 18. Az Uratok:
  Hova is?
  :)

  Figyelj, nézd meg magad a filmet:
  A kalóz öbölben megtalálod. Eredeti címen keresd: Ich seh ich seh, angol feliratot az opensubtitles-en találsz hozzá.

  Cső.

 19. Azért az ilyesminek manapság már nem olyan nehéz a végére járni. Akik megírták, milyen a film, nyilván már megnézték, nem hiszem, hogy ezért el kéne küldeni őket a… Mindenki döntse el maga. Én pl. mindjárt meg is nézem, mert a trailer és ez a vita felkeltette az érdeklődésemet. Ha úgy gondoljátok, úgyse lesz magyar bemutatója a filmnek, akkor tegyetek így ti is!

 20. Huhh… Mondanék többet is, de nem illik. Szóval ennyit mondok: könnyen lehet, hogy ennél félrevezetőbb trailert még soha az életben nem láttam. Konkrétan van pár olyan jelenet, amit szinte mintha direkt azért forgattak volna, hogy beletehessék a trailerbe, ami egy teljesen más filmet igyekszik eladni. Minden trailer hazudik, de ennyire… :(

 21. Ne röhögtessetek màr… Művész film ahaa ;-)vigjáték nem?azért ne essünk tùlzásokba

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.