A 2oolander, avagy a Zoolander II teasere

A Zoolander folytatás kapott egy rövid teasert, amiben a filmből semmit nem mutatnak, viszont Stiller a legendás karakterként hülyül kicsit a narrátorral. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 08. 03. 04:12
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “A 2oolander, avagy a Zoolander II teasere” bejegyzéshez

 1. A narrátor személye zseniális húzás, nem is spoilerezem el ;)
  A teaser meg tipikusan olyan, hogy nem mutat semmit, mégis tökéletesen összefoglalja azt, amilyen a kész film lehet az első rész alapján. Hogy ez valakinek jó vagy rossz, azt nyilván mindenki eldönti maga, szerintem hibátlan.
  De persze nálam az első rész is előkelő helyen van a top5 Stiller-film listáján :)

 2. Nagy kedvencem az első Zoolander, ez is odabasz majd rendesen remélem :D A Ben Stiller filmek jók, a látszólag agyatlan poénok mögött mindig van egy jó adag irónia, és mondanivaló, mindig felbosszant mikor egy kalap alá veszik az Adam Sandler, Rob Schneider féle agymenésekkel.

 3. @Pouzo az, hogy valaki nem tud nevetni pl.fingos vicceken meg nem jelenti azt, h komoly baja van.

 4. annyira furcsa, hogy mindenki ezzel a fingós vicc dumával jön, mintha ezt valaki egyszer leírta volna és mindenki őt utánozná, mert olvasta, és ez ilyen közhelyvírusként terjed, ahelyett, hogy az embereknek saját véleményük lenne és egyénileg gondolkodnának ….. durva…… robotok előre

 5. vagy sokan jutottak erre a véleményre, és te szajkózod a tipikus védekező dumát? think about it.

  amúgy simán vannak vulgárisabb komédiák, meg kicsit értelmesebbek is. Gondolom a többség fingósnak hívja az alpáribbakat, még ha nem is konkrétan finganak benne. Arról ne is beszéljünk, hogy a humorérzék még különbözőbb, mint ahogy a drámákra tekintünk, így bárkit leszólni, csak mert bizonyos fajta humor nem tetszik neki, az eléggé hibás gondolkodásra vall.

 6. Azért Stiller meg Sandler nem egy szint. Nem is értem miért hasonlítgatja mindenki őket. Vegyünk például engem: se Sandler, se Stiller mostani filmjei nem jönnek be annyira (kivéve a Mitty), viszont míg Sandler a nagyfiúk 2vel elérte, hogy a régi, általam kedvelt filmjeit se nézzem meg újra, addig a Zoolander vagy a Bekúr a mai napig a kedvenc vígjátékaim közé tartoznak.

 7. @Pouzo konkretan nem szeretem a Marvel filmeket, de hogy ez mikent jon ide nem ertem? Vegletesen gondolkodsz, es nem kovetkezetesen, ilyen random dobalozas. Persze csak az alapjan itellek meg, amit irtal. A tobbit human kifejtette. Egyebkent csak egy peldat hoztam fel az izlesrol, a kulonbozosegerol, erre altalanositottal vmire, ami nem ide kapcsolodik. Fura. Ha konkretumot szeretnel Stiller es Sandler, ill. a filmjeik: altalaban vegtelenul farasztanak. Nem akarok sznobkodni, vannak primitiv humoros filmek amiket nagyon szeretek, mert annyira debilek, hogy atkarcol a pancelomon, es mar csak rohogni tudok, mondjuk Scary movie 3, az is igaz, hogy olyanon is nevetek amin mondjuk mas meg nem nevet, pl. John Rambo-n konnyesre rohogtem magam, es az uj Godzilla filmen is. Utobbi nagy filmelmeny, ilyen rosszul megirt filmet, ilyen rossz szineszi jatekokkal, ekkora koltsegvetesbol meg talan nem lattam, kerestem a repulo capakat, de igy is remek volt. De Sandler, Stiller produkcio nekem 90%ban eroltetett, gorcsos, es legkevesbe se vicces, nem mintha mindket szinesz ne probalt vna ertelmeset is, de csak probaltak, nem ez a fo profiljuk. Amugy altalaban egy intelligens poen jobban szorakoztat, mondjuk regi Kitano filmek humorat szeretem. Ezzel csak annyit akarok, hogy kinek mi vicces,az egy teljesen szubjektiv fogalom, nem egy ketpolusu dolog, mint ahogy az eletben kb. semmi sem. Ebbe az elcsepelt kommersz eletbolcsessegbe pl. megint kicsit belefaradtam, elnezest minden intelligens embertol.

 8. Sandler filmek szerintem is kritikán aluliak 99%-ban, de azért néha ő is belefut egy két jóba (bár szerintem azok nem rajta múltak, pl. Távkapcs, Apafej.
  Számomra Stiller más szint, de csak egy hajszállal. Vele is úgy vagyok, hogy azok a jobb filmjei, amik nem rajta múltak. Apádra ütök (igazából De Niro miatt volt jó) , There’s Something About Mary (Farrelly-k miatt). Még a Trópusi vihar is olyan volt, mintha két külön film lenne. Egy vicces és egy erőltetett. És miután a forgatókönyvet ketten írták (Stiller és Justin Therox), szerintem az erőltetett részek jutottak inkább Stillerhez. Amúgy meg azt is inkább RDJ vitte a hátán. Ja, és a Zoolanderben meg szerintem fullra nyomja a kretént. :)

 9. @Pouzo koszonom az erveid. @fardavid egyetertek, a Tropusi vihart igy jobban ertem, nagyon akadozott nekem az a film a zsenialis es a faraszto sz@r kozott, valoban ez lehet a magyarazat.

 10. Én nevettem a Scary movie filmeken, még a gyengébb második részen is, és könnyesre röhögtem magamat az ötödiken, mert előtte már láttam a Mamát, a barátom nem, így ő csak utólag értette meg, hogy miért fordultam le a székről az “óriás királyráknál”. :-D
  A Zoolander első része tele van jó poénokkal. Simán újranézem, amikor vígjátékra vágyom, vagy bármelyik Scary moviet, vagy Csupasz pisztolyt.
  Adam Sandler és Rob Schneider nálam felejtősek. Ha egy-két filmüket láttam, de egyikből sem jut eszembe nevetős rész. Will Ferrell sem a szívem csücske, de a Blades of Glory miatt nem is utálom.
  Ben Stiller klasszisokkal jobb mint Adam Sandler. A Trópusi vihart szintén bármikor meg tudom nézni, ha van szabadidőm, mert tökéletes ökörség.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.