Nem úsztuk meg a Tatumos Gambitot

Bár azt mondják, hogy a múlt héten tényleg megakadtak a tárgyalások, de úgy tűnik, hogy ennek kiszivárgása csak a terv része volt. Lehet így többet kap Channing Tatum a filmekről, sosem tudjuk meg. A lényeg, hogy mégis vele lesznek a Gambit spinoffok. Az első rögtön jövő októberben.

Plusz a Fox vele is úgy számol, mint Jackmannel a Wolverine kapcsán, avagy több filmben is feltűnne. Ez logikus lépés, hiszen Jackman épp távozóban van a stúdiótól az utolsó Wolverinnel.

human
írta
2015. 08. 03. 04:11
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Nem úsztuk meg a Tatumos Gambitot” bejegyzéshez

 1. Valaki magyarázza meg, mitől olyan menő ez a fickó? Mert nézem jobbról, nézem balról és nem értem. :(

 2. Illetve jó rendezővel, forgatókönyvvel és jó szerepben tud jó alakítást nyújtani (pl. FOxcatcher).

 3. Nem tartom sokra a színészt, de helyezkedni azt tud. Jai “ezerarc” Courtney-hez képest Oscar-díjas színész.

 4. Szerintem ő egy teljesen átlagos szimpatikus kinézetű színész.
  És ehhez társulnak jó filmek jó szereposztásai.
  Én is szeretem a filmjeit, de míg egy sam l. jackson filmet maga a színész miatt nézek meg, addig egy tattum filmet azért nézek meg mert kb. pont olyan filmekben játszik amit akkor is megnéznék ha nem ő van benne :D

 5. Kitsch hiába szimpatikus, és hasonlít Gambitra, a buktái után most rá nem lehetne még franchise-t építeni (azért ezt nagyobb volumenűnek tervezik, mint a Deadpoolt, mielőtt valaki Reynoldssal jönne), Tatum meg jól eladható. Sikeres, csajok is bírják, jó jelenléte van, comic timing is rendben, ha jópofáskodni kell = húzónév manapság.

  szerintem ez inkább neki rossz lépés, kb 10 évre lekötni magát egy franchise-ra, miközben csinálhatna akármit, gondolom a tárgyalások is ezért akadtak meg, mert megkérte az árát.

 6. Valaki képregény szakértő elmagyarázná nekem,hogy eszik vagy isszák ezt a karaktert???egy szóval ki *ököm ez a gambit???

 7. Szerintem egyszerűbb, ha wiki-n és marvel-en utánaolvasol, képregényben elég ismert karakter, volt neki is sok solo története

 8. Nem tudom miert sirtok ennyire. Nem egy Dicaprio de hat Gambit-et fog jatszani szoval nem is kell annak lennie. Amugy ha valaki latta mondjuk a foxcatcher-t abban eleg jol hozta a szerepet es egyaltalan nem egy tole megszokott karakter volt. Szoval nem tehetsegtelen a srac.

 9. szerintem sokaknak a múltkori hír után még nehezebb elfogadni h ő lesz gambit :)

 10. Szomorú.

  Sajnos olyan “baltával szeretném fejbeb*szni” feje van, hogy egy filmjét se nézném meg, ha nem muszáj. Meglátom és nem lehet komolyan venni. Mint akinek egy darab kutyagumi lenne a szájában mindig.

  Kettő filmet szenvedtem végig, a 21 Jump Street-et és a Jupiter Ascending-et, bár ne tettem volna. A Jupiter Ascending egy az egyben egy elcseszett film volt, de az alakítása valami borzalmas, a 21 Jump Street, pedig tipikus “füves-fingós-baszós viccek” film, a rosszabb fajtából

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.