3:35-nél Deadpool

Jött egy hosszú Fantastic Four promó, aminek a végén Deadpool hülyül kicsit, mert miért ne. A tovább mögött nézhető.

18 hozzászólás a “3:35-nél Deadpool” bejegyzéshez

  1. …az milyen, hogy kizárólag deadpool miatt volt valamennyi értelme ennek a trailernek?

  2. Sin City-300-Batman filmeken kívül képtelen voltam megnézni más képregényfilmet. De Deadpool-t már nagyon várom! :)

  3. Volt már valaha olyan szuperhős film/képregény, amiben a gonosz még a hős előtt felbukkant? Ezt nem értettem soha. Pókemberre is csak úgy záporoznak az ellenségek miután megcsípi az a pók. De addig hol volt bármelyik? Ugyanez most a trailer alatt is felötlött bennem, miután hirtelen megjelent Doom. Bocs, ha hülye a kérdés, de képregényekben annyira nem vagyok otthon. Egy fél pókembert olvastam életemben még 10 éves korom előtt, abban is Jameson kefefejét dicsérte éppen a címszereplő. :D

  4. Nagyon bumbálják ezt az FF4-et, hogy még a mozipremier előtt 2-3 nappal is promózzák. Vajon mennyi lehet a marketingköltség?

  5. FreeKatana: ezen én is rohadt sokat agyaltam már.
    Itt konkrétan a baleset a főgenyát is érinti, ezért egyszerre jelennek meg. Batmanben elméletileg az ő jelenléte miatt lesz egy rakat pszichotikus ellenség. Filmes világban persze teljesen más, mint képregényben, de tény és való, hogy a hős megszületésével lesz egy rakat gonosz is sokszor(dunno why), és természetesen azonos kaliberűeket írnak a történetbe, nem véletlenül nem spidey harcol Silver Surfer ellen például.

  6. Marvel képregényekbe a későbbiekben nagyon jól megmagyarázzák (DC-vel ennyire nem vagyok képbe).

    Képregényes spoiler

    Az kétes érdekeltségű üzletemberek és az alvilági vezetők a szuperbűnözők anyagi támogatása által kívánják ellensúlyozni a szuperhősök őket is érintő tevékenységeit, mivel árt az üzletnek. Doom más tészta, mivel eleve egy anachista diktátor, akinek saját állama van, erre viszont nem került egyáltalán sor mai napig, bemutassák mozgóképen, megismerjük e fontos szegmensét a karakternek. Ebből a szempontból is nagyon felszínesen kezelik a mivoltát.

  7. FreeKatana: Most igy hirtelen ezek jutnak az eszembe. Man of Steel: Zod már Superman születése előtt is gonoszkodott. Batman 1989: Joker öli meg Bruce Wayne családját. Blade: a vampirok léteznek már Penge születése előtt is. The Crow: Top Dollar bandája öli meg Eric Dravent. Az X-MEN filmekben pedig abszolút eredettörténet. Ott Magneto, Stryker, Sebastian Shaw mind öregebb, mint az X-MEN tagok. Ezeken kivül van rengetek olyan szuperhős story, ahol a gonosz már létezik jóval a hős felbukkanása előtt is.

  8. Ez elmondható még egy csomó képregényfilmről is. Pl. A hidra meg red skull is létezett Amerika kapitány létrejötte előtt. Szóval nem igaz, hogy csak után kezdenek el gyűlni az ellenségek. Van olyan is, de a többségre pont hogy nem igaz

  9. Am érdekes, hogy embargo van premier előtti review-ra, nem mindig jelent jót, de 1-2 fórumban mintha azt mondanák elég korrekt lett

  10. Ez nekem pont olyan mint amikor autókat jó nőkkel reklámoznak. Muszáj valamivel becsalni az embereket a F4-ra..

  11. brianaspirin: Wolverine-nek és a First Class szereplőinek is megvannak a képességei a kezdetektől fogva. A First Classban bemutatják, hogy hogyan lettek egy csapat, de külön nem tér ki a film arra, hogy hogyan küzdenek meg az új képességeikkel stb. Rozsomák is már rutinos profi, amikor beültetik neki az adamantiumot.

  12. @zsocso: Nem érted mi az az eredettörténet. :D Az x-mennek különben is az a lényege hogy ezek velük született képességek. Mi értelme őket ovis korukban mutogatni ahogy szerencsétlenkednek?
    “nem tér ki a film arra, hogy hogyan küzdenek meg az új képességeikkel”
    Xavier az elmúlt 2 filmben a képességével küzdött nem rémlik? :D Hank ugyanez, ahogy Raven is, stb.

  13. Darude-Sandstorm: ” Az x-mennek különben is az a lényege hogy ezek velük született képességek. Mi értelme őket ovis korukban mutogatni ahogy szerencsétlenkednek?”

    Superman-nek is megvannak a képességei születetése óta és mégis el kell telnie 30-40 percnek a Man of Steelben, hogy először láthassuk akciózni.
    Ebből a szempontból talán a Batman vs Superman jobb lesz.

    “Xavier az elmúlt 2 filmben a képességével küzdött nem rémlik? :D Hank ugyanez, ahogy Raven is, stb.”

    Igen de azok a jelenetek már a fő történetet vitték előbbre. Nem úgy, mint a Vasember-ben, ahol Stark 20 percig tanul repülni, vagy amikor Spider-Man tanul mászni a falon meg botladozik az iskolában.

  14. “Superman-nek is megvannak a képességei születetése óta és mégis el kell telnie 30-40 percnek a Man of Steelben”
    Magneto-nak az elsőkben több mint egy órába telt elérnie az ikonikus fejfedőéig, Xavier két film elteltével sem a kopasz szuperdoki stb.

    Amiket te felhoztál pont ugyanannyira vitték előre a “fő történetet” tekintettel arra, hogy ott egy hős köré összpontosul a sztori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.