Pókember a Marvelnál eddig

Szóval az van, hogy bár a színésszel már leforgatták a Captain America: Civil Warba szánt Peter Parker cameot, alig 1 hetet volt a munkálatok helyszínén, viszont a kaszkadőre még valami akciójelenetben feltűnik majd teljes jelmezben. Lehet megvalósul a pletykált Iron Man- Spiderman bunyó?

Spider-Man doesn’t just swing by and say hi – gets his hands dirty in this Civil War. He fights. And his fight scene might be the one that really gets fandom excited – not because of how top tier the face-off will be, but because of how profoundly dorky and unlike any other big screen superhero fight it will be.

kraven

Közben pedig elkezdték azt pletykálni, hogy a 2017-es különálló Pókember filmben valószínűleg Kraven the Hunter lesz a gonosz. Mindez onnan indult, hogy a Sonynál a “head of the story department” az Amazonról rendelt egy olyan füzetet, amiben feltűnik Kraven. Ez összeillik azzal, hogy a Marveles Kevin Feige szerint eddig nem látott ellenfél lesz az új filmben a gonosz.

A képregényben Kraven olyan vadnak tartja Pókembert, akinek elkapásával bebetonozná helyét a történelembe.

15 hozzászólás a “Pókember a Marvelnál eddig” bejegyzéshez

 1. A képregényben Kraven orosz (származású), és ha az Ultimate vonalon maradnak, mint eddig, akkor tv-sztár saját valóságshow-val.

 2. Hát Kraven-t szeretem, de nem tudom, hogy lehetne vele egy épkézláb sztorit megvalósítani, ami nem a Kraven’s Last Hunt-ra épül.

 3. Hat szerintem Mysterio lenne a legjobb ellenseg, biztos jol nezne ki a moziban. talan meg a 3D is vegre kapna egy kis ertelmet.

 4. Hát meg ugye a cgi-s jelenetekhez se kell a színész. :)
  Remélem azért jelentősebb szerep jut Pókinak a Civil War-ban.
  Kravent sose bírtam, nekem érdektelen, de egy rendesen megalkotott Venomnak vagy egy jó Carnage-nak nem tudom, hogy ki ne örülne. :D

 5. Szerintem simán eljutunk majd pár év múlva a szimbiótákhoz. :D
  Igazából őszintén remélem, hogy Wilson Fisk benne lesz a 2017-es Pókemberben, azért mégiscsak ő pénzeli a Sinister Six-et is, ami az első céljuk az MFU-ban.

 6. Cletus Kasady kéne ide,vinnék az emberek mint a cukrot,vagy Morbius,és feltűnhetne a Penge is…sztem az is dúrva lenne

 7. Daredevil 2. Évad:
  Fisk, Elektra, Célpont, Megtorló, Pókember, Mysterio és persze Daredevil, ez mind abban a 13 részben.

 8. @Flanigen: B*sszus, én is mióta várom már Mysterio-t! :) Kíváncsi lennék, hogy valósítanák meg.

 9. Ennél sz*rabb főgonoszt nem is tudtak volna választani. A Beetle rohadt jó lett volna sztem na mind1.

 10. pedig a Zöld Manót már kétszer is felvezették.
  simán lehetne hogy valaki kirámolja a rejtekhelyeit és ő lesz a Vészmanó :)

 11. Kraven az egyik legsemmitmondóbb póki gonosz. Már a képregényekben is utáltam, egyszerűen szar karakter és a legsablonosabb motivációkkal rendelkezik, tipik sketch gonosz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.