17 hozzászólás a “Így készültek a T-800-asok” bejegyzéshez

 1. Szép kis gyűjtemény van a fazon háta mögött, Alien Queen, T800 endoskeleton, Iron Patriot, Iron Man Mark 42….. mennyi minden lehet még ott

 2. Köszi a videót, kár, hogy nem lesz folytatása, ha már elkezdték vigyék végig a storyt..de mivel bukta lett vagy kasza, esetleg kisebb költségvetésű folytatás.

 3. GErYkE^: Nem hiszem, hogy bukás lesz a Genisys. Most 318 milliónál tart és Kinában még be sem mutatták. Ráadásul lesz még DVD/BD bevétel, TV jogok, akció figurák stb. Nem lett nagy siker, de szerintem nem lesz veszteséges sem.

 4. Durva mennyi meló van 1-1 dologban ami megjelenik a vásznon, és elmegy az egész azon, hogy valaki nem tud összerakni egy értelmes forgatókönyvet. Szóval lehet baromi jó az operatőri meló, a színészek, a díszlet, a smink az akármi.. És egy WC papírnak való papírhalmazon elcsúszik az egész. Én nem mondom hogy Laeta Kalogris és Patrick Lussier sara kizárólag ez, mert nyilván valaki rá is bólintott, hogy jó lesz ez a szar, csináljuk meg, de azért főleg rajtuk ment el. Mekkora szívás már ez.

 5. Production Budget: $155 million
  Total Lifetime Grosses
  Domestic: $87,973,912 27.7%
  + Foreign: $230,000,000 72.3%
  = Worldwide: $317,973,912

  A kiadóknál az amerikai bevétel számít általában, de ne legyen igazam ez a bevétel gyenguska sajnos, ha legalább a gyártási költséget visszahozta volna Amcsiban talán, de így , meglátjuk, készüljön el a folytatás zsocso :)

 6. GErYkE^: Rengeteg filmet a worldwide bevétel mentett meg az utóbbi időben a bukástól. Szóval sokat számit az is a studiónak. Az utolsó Transformers vége is azért játszódott Kinában, mert fontos nekik az a piac. Csak Kinából 320 milliót kaszáltak. Én is kiváncsi vagyok rá,hogy hogyan folytatnák a Genisyst.

 7. zsocso: Vagy a Pacific Rim. Az is alig esett át az amerikai 100 milliós küszöbön, mégis megmentette a világpiac.

 8. GErYkE^: honnan veszed, hoyg nem lesz? nemzetközi piacon jól szerepelt, és a jogokkal vagy most csinálnak valamit vagy visszaszál cameronra, szóval tippre lesz.

  a gyártási összeg visszahozásához sokkal többet kellett volna hoznia amcsiban, hiszen reklámmal simán 200 milla Terminátor, szóval olyna 300-at kéne hoznia odakinn az első hónapjában, ami alapból necces kitétel lenne a folytatáshoz. Ne nézd a számokat, ha nem vagy benne biztos, hogy mit jelentenek.

 9. Amig nem tudnak normális színészeket-rendezőt-sztorit találni ne is legyen több…

 10. Eleve vilagszinten kalkulálnak a filmekkel, pláne terminatoréknal (ahol szintnen a nemzetkozi bevetel volt a tobb)Így nem állja meg a helyet a worldw. bevétel “mentette meg” és egyebek írások.

  Az is túlzás ,hogy legalább 300.-at kellene hoznia oadkinn!?

  Akkor a legtöbb film bukás lenne, mert nem hozza vissza a gyartási ktsg dupláját és mégis jönnek a folytatások, (nemcsak a terminatornál)!?

  A salvation 200 ból keszult es csak 125 volt a kinti bevétel és sorolhatnám.

  Jöhet/ne a következő valami “darkosabb rendezővel”. (első rész feeling, legyen rossz megint Schwarzi :-) aztán Dwayne J. átvhetne a staféta botot.

 11. Gyula: pont ezt mondom, aki olyat állít h “általában amerikából várják a készítési költségeket” az el van tévedve, hiszen ahhoz a Terminátornak 300-at kellett volna hozni odakinn, arra tuti nem épített a stúdió.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.