The Last Witch Hunter-előzetes: Vin boszorkányokat pakol el

A Föld legerősebb boszorkányai el akarják pusztítani az emberiséget, de Vin Diesel beleköp a levesükbe. Közben valami álomvilágban is harcol, meg a mi időnkben is, meg halhatatlan meg ilyesmi. Diesel mellett feltűnik Rose Leslie, Elijah Wood és Michael Caine (mert Morgan Freeman nem ért rá valamiért).

vin-ertelmes-arc

Egy felemás érzés nézni ezt az előzetest, mert kicsit az Underworld minősége ugrik be valamiért. A tovább mögött nézhető a The Last Witch Hunter újabb trailere.

8 hozzászólás a “The Last Witch Hunter-előzetes: Vin boszorkányokat pakol el” bejegyzéshez

  1. Azzal a szakallal es a nagy orraval Dizel hulyebben nez ki, mint a leghulyebb torpe a Hobbitbol :)

  2. Vin Diesel vajon elhiszi ,hogy Ő színész? Bár “filmnek” nevezhető dologban nem is szerepeltetik az tény… De ,hogy Michael Caine miért aljasod le ennyire nem tudom, bár “bölcs öreg” szerepre kevés a már bejáratott név és Freeman valószínűleg nem ért rá. Ahogy Human is írja. Nekem a másik trágya, az Én frankenstein ugrott be.

  3. Ha már gyűrűk urás hasonlat…Elijah wood búbánatos , homokos tekinteténél azért nem rosszabb diesel. Ami ha róla van szó már nem kis dolog.

  4. Óóóó vaze, én azt hittem, hogy ez végig középkori lesz hajas Vinnel, meg középkori gonosz feelinggel… Ki is nyomtam az előzetest…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.