9 hozzászólás a “Egy hatalmas X” bejegyzéshez

  1. Kezd már unalmas lenni az arc… mint egy turista a forgatáson, minden sz@rral lefotóztatja magát.

  2. Azért elég érdekes lehet úgy színészkedni, hogy mostanában a helyszínek java csak zöld háttér, meg olyan figurákkal kontaktusba kerülni, akik valójában animáltak. Nem irigylem őket.

  3. Én pont ezért tartom jó színésznek azokat akik hadonasznak a semmibe egy zöld háttér előtt és ezt még hitelesen is adják elő. Szerintem is nehéz lehet ez, viszont sok film meg sajnos ettől válik gagyivá. A régi filmek ezert voltak jobbak ilyen szempontból, mert hihetőbbnek tűntek ezek a dolgok.

  4. Hmm. Ha háttérről van szó és nem CGI-karakterről, sokszor rá sem lehet mondani, hogy nem valódi a környezet. Minek környezetet szennyezni egy drága díszletmonstrum felépítésével, amikor elég csak néhány kellék, amelyeket a színészek használnak, a többi meg lehet grafika?

    (Egyébként rengeteg régi film is élt a rajzolt háttér megoldásával, még a számítógépes korszak előtt, mondjuk azokon látni is lehetett, hogy mű.)

  5. Hát ha a Bryan Singer által molesztált gyerekek X-men rajongók, akkor elég szar lehet nekik látni ezeket a képeket. :D

  6. Én is utálom ezt az embert. Tehetségtelen pedofil barom. Az első xmenen kivül nem sokat tett le az asztalra. Nem tudom miért rá bízzák ezt is. Majd szállít egy középszar filmet megint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.