15 hozzászólás a “Újabb Nightmare on Elm Street érkezik” bejegyzéshez

 1. És ki legyen Freddy Krueger? Szerintem Jackie Earle Haley nem volt mellényúlás, de őt tuti nem hívják vissza sajnos. Sam Rockwell?

 2. szerintem a hiba ott volt, hogy készítettek egy totál közepes, semmilyen filmet, amiben zéró újítás volt…. ugyanolyan idegesítő tininek álcázott szereplők, ugyanaz a sztori, hogy valamelyiküket üldözte, még a speckó effektek se voltak különlegesek….. szóval a középszertől ne várjanak csodákat… a freddy vs jason ezerszer jobb volt ennél

 3. Haley szerintem is jó volt, nem vele volt gond a filmben. csak nehogy valami kis ficsúrt rakjanak a helyébe.
  Én még Peter Stormare-t tudnám beleképzelni szerepbe.

 4. Én úgy vagyok vele, hogy talán az első rész kivételével mindegyik egyformán rossz volt. Ebből a szempontból az utolsó sem lógott ki a sorból.

 5. Valami jó kis horror széria nem lenne rossz, én örülök, hogy pl Insidious is több részes

 6. ami nekem legjobban tetszett az talán Az új rémálom volt 1994-ből, na annak nagyon csavaros, ötletes sztorija van ! keveredik a valóság, az igazi világ a filmes világgal, baromi ötletes ! nem beszélve a csúcs effektekről, amik szomorú de jobbak a mai horrorokénál…. mi a francért terjed ennyire az igénytelenség mindenhol?:(((

 7. Legyen Tom Cruise. Ha Freddy sminkben előadja, amit Oprah Showjában művelt, már beszartam

 8. Englund nélkül nem sokat ér az egész, ő adta az egész széria lényegét. Vissza az öreget vagy felejtsék el az Elm utcát.

 9. kiváló ötlet. Egy 16-17 éveiben járó, színes bőrű lány simán eljátszhatná Frederina Krueger szerepét!

 10. Stormare? Hmm nagy komoly volt ahogy a sátán is előadta constantine-ba. sok sátán figura volt vásznon de nekem a best. :D (meg a félelem és reszketés végén… :D )

 11. Vagy Englund vagy hagyják a fenébe az egészet. Jackie Earle Haley teljesen nulla volt, ahogy az egész film. 1/10… pedig nem sok filmre adok ennyit. (Ja, és a Rémálom az Elm utcában a kedvenc horrorfilmem)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.