Team Iron Man vs Team Captain America

Aki eddig nem tudta, az is megnézheti most, hogy a Captain America: Civil Warban melyik hős ki mellé fog állni. A spoileres képek a tovább mögött.

tca

1) Captain America
2) Hawkeye
3) Falcon
4) Scarlet Witch
5) The Winter Soldier
6) Ant-Man

tim

1) The Vision
2) Spider-Man
3) Iron Man
4) Black Widow
5) War Machine

human
írta
2015. 08. 08. 03:42
megjelenés
48
hozzászolás


48 hozzászólás a “Team Iron Man vs Team Captain America” bejegyzéshez

  1. En vagyok az egyetlen akit nem gyozott meg? Nem ertem miert kell polgarhaboru cimet adni az egesznek 5v5 harcra.

    Amugy meg szerintem kapitany csapata tul OP.

  2. Ant-Man miatt fognak győzni, mert bemászik Stark páncélja alá és halálra csikizi

  3. Ezek lesznel a főszeteplők, Hulk dncs itt mégis hivatalos, ott lesz ellenfélnek Zrmo és Ross tábotnok és egy rakás hős cameozik többek között a Netflixesek!

  4. de miért pont blackpanther maradt le ha rá építik?

    5 v 5 kevés??? Ez egy 2-2,5 órás film több hős am se nagyon férne bele, több hőssel max sorozatban lehetne rendesen elmesélni.
    Lásd a avengers 3-at is ezért szedték ketté, bár ott szerinte ez jó döntés volt. (remélem) :D

  5. Valaki írta egy korábbi postban hogy spider vs iron harcot szeretne látni, hát ez alapján az összeállítás alapján szerintem elmarad.

  6. “ennyire fogynak az otletek? Mar egymas ellen harcolnak?”
    Batman v. Superman. Ennyire fogynak az ötletek? ;)

    Amúgy valószínű,hogy Natasha Stark oldalán lesz. LOL.

  7. Ventillátor:
    a) a képregényekben már az ősidők óta szokás két pozitív hőst egymásnak ereszteni, hogy megnézzék, ki az erősebb. Általában azzal végződik, hogy az egyik ugyan gyengébb, de okosabb, vagy egyformán erősek stb. Aztán a legnagyobb csókos pajtások lesznek.
    b) a ventillátort még mindig egy L-lel, vagyis ventilátornak írjuk.

  8. ez nem ötletfogyás, képregényekből táplálkoznak, a Polgárháború története meg elérhető, jópáréves történet, amit feldolgoznak, nyilván máshogy kevesebb szereplővel (no X-men meg hasonlók), de abszolút nem ötletfogyás

  9. Úgy érzem, hogy nagyon kevés a megfilmesített karakter ahhoz, hogy jól meglehessen csinálni a Civil Wart. Kb. 12 karakter az semmi. Legalább 30 kéne, hogy visszahozza a képregény feelingjét. Jó, mondjuk az xmen, meg az f4 amúgy is kilőve, no meg az inhumans is. De akkor is, hol van venom, cloak and dagger, stb?? Ezek azért kellenének

  10. Az Uratok: 30 emberre meg nem tudnál figyelni egy bő 120 perces filmben. Az nagyon-nagyon sok karakter, nem véletlen, hogy a mozifilmekhez és a tévéfilmekhez/minisorozatokhoz lebutítják az alapanyagul szolgáló regényt, ha adaptáció. Egyeseket kiadaptálnak, máskor két-három karakterből gyúrnak egy személyt stb.

    Ha megnézed a Pókember-filmeket, láthatod, hogy egyszerre sosem vezették be MJ-t és Gwent. Vagy a Batman Forever, a Batman és Robin és két Pókember-film is főleg azért lett vacak, mert túl sok figurára akartak egyszerre koncentrálni.

  11. Pouzo
    Ezek a kérdések azért jók mert nyilván úgy működik a dolog, hogy ami neked nem tetszett az másnak se. Kivéve, hogy mégis mert ahány ember annyi ízlés. Nekem speciel minden hibája ellenére tetszett az Age of Ultron.

  12. Andree : ja így van, csak én is szeretem a képregényes témájú filmeket… viszont amit az utóbbi években csinálnak vele azt nagyon nem, egyszerűen nézhetetlen szemetek készülnek egymás után.. dübörög a Marvel gépezet… reménykedtem benne, hogy ez meg fog változni és érdemes még várni, hogy jó filmek szülessenek, de egyre feleslegesebbnek érzem.. csak mivel ez egy filmes blog, leírom a véleményem, és persze, miért nem hagyom örömködni azokat akiknek ez tetszik, ha nekem nem, ne foglalkozzak vele, és így is lesz sajna… csak azt nem értem, hogy egyeseknek miért nem számít, hogy a film amit megnéznek az szóljon is valamiről, vagy legalább valami halovány értelme legyen, vagy legalább szórakoztasson… de már csak a hype meg a reklám számít, legyen ráírva nagybetűvel, hogy marvel oszt annyi

  13. Pouzo: Én meg azt nem értem, hogy egyeseknek hogyan lehet nézhetetlen egy Avengers 2, de pláne egy Winter Soldier vagy mondjuk egy Galaxis őrzői (volt ilyen), de letudom annyival, hogy nem vagyunk egyformák és baromira nem fogom megkérdőjelezni az ő ízlésüket egy nyilvános fórumon mert kb a létező legértelmetlenebb dolog a világon.

  14. Andree.nem mondom, hogy az Avengers 2 nézhetetlen volt, de azt amit sokan vártak tőle azt egyáltalán nem hozta… volt benne egy csomó béna cgi harc, ultron létrejötte is elég gyenge volt, meg a céljai is zavarosak, karakterek között volt egy kicsi dráma, de semmi emlékezetes.. olyan gyerekfilm szintjén volt az egész, mintha rajzfilmet néznék.. na mindegy…. Gog meg izé, főellenfelet egy michael jakcson tánccal győzik le ? kicsit túltolták a kretént abban a filmben… annak se volt valami értelmes sztorija, a karakterek nagyon tetszettek benne, de a ” poénok “…. hát, nem tom ki volt a célközönség.. na mindegy.. winter soldier még nagyjából elment, nár abba se nagyon sikerült egy normálisan megkoreografált akciójelenetet se rakni, talán még a hajós bunyó az elején….én kiábrándultam a marvelből, és többet biztos nem fizetek érte a moziban.. de nem foglak titeket csesztetni, bocs

  15. Érdekes felállás, bár igazán földbedöngölő ereje az egyik oldalon Scarlet Witchnek van, a másikon pedig Víziónak van. Hulk látom kimarad, biztos bujdokol – bocs ha Spoiler, nem szánom annak, végül is csak tippelek, fogalmam sincs mi lesz vele, vagy merre jár majd.

    Szóval az a mondandóm lényege, hogy elvileg Vízó földbe tudna döngölni mindenkit. Scarlet Witch erejét nem engedték szabadjára az Ultronban, de esetleg ő az aki labdába rúghatna Vízióval szemben.

    Érdekel ez a film, szerintem nagyobb potenciál van benne, mint ami az Ultronban volt. :) Ultron “csak” egy kötelezően legyőzendő ellenfél, borítékolható volt az elkalapálása. Ha sikerülne valahogy vegyíteni az AmKap 2 hangulatát az az első Avengers csoportdinamikájával remek filmet kapnánk.

  16. Na végre! :D

    Bár kicsit sajnálom, mert ezt a meglepetést én inkább a filmre tartogattam volna, de mióta tudom, hogy lesz civil war kb azóta azon töprengtem, hogy ki kinek az oldalára áll majd. Gondolom a modern újságírás + internet+ twitternek hála ma már nincs olyan, hogy valami “titokban marad”. Nekem ez a felállás azonban nagyon bejön! 6 vs 5 karakter pont elég ahoz, hogy elkerüljük azt, ami a X-men: DOFP-ban volt tapasztalható ( vagyis, hogy jó néhány karakter még csak meg se szólal) viszont már most meg tudnám mondani, hogy kinek kivel kell majd logikusan bunyóznia:

    -Cap vs Tony
    -Falcon vs Warmachine
    -Wanda vs Vision (epic!)
    -Ant-Man vs Spidey (azt megnézném!)
    -Clint/Bucky vs Natasha

    Mivel Crossbones és Panter nincs a felsorolásban, úgy gondolom nem egészen így fog kinézni végső sorrend, sőt ha a Russok valaha olvastak mangát, úgy jól összekutyulják a sorrendet csak hogy végre jól meglepődjünk!

    Ja és az, hogy ki kivel van…most gondolom nincs senki nagyon meglepve..kivéve, akik azt gondolták, hogy Natasha naná, hogy Steve-el lesz! Haha! Ez felveti azt kérdést, hogy ha mi választanánk oldalt( attól függetlenül, hogy hinnénk-e a regisztrációban) mi kihez állnánk? Én azt mondom ez alapján, hogy Natasha döntése karakterhűbb , mint eddig bármi vele kapcsolatban!

  17. Nem mondom, ezt a filmet várom, mint a messiást.
    Maga koncepció (képregényben imádtam), és a rendezők kombinációja már alapozza a dolgokat.
    Remélem nagyon nagyon vigyázni fogsz majd a spoilerekkel, mert ahogy látom, már így is brutál dolgok előkerültek comic book movie . com-n (persze messze elkerülöm).

  18. Spidey át fog állni, ahogy a képregényben is tette. Remélem lesz Iron Spider!!

  19. Miért kellene, hogy legyen? Filmben még bármi változhat útközben mint a füzetekben is. Egyébként is, maga a füzet csak az alapötletet adja, azt már úgy dolgozzák át kényük-kedvük szerint, ahogy csak akarják. Meghagyva jelentősebb pillanatokat meg utalásokat mondjuk a tényleges rajongóknak, a többségnek amúgy is mindegy hogy mi volt az eredeti felállás.

  20. Szerintem a regisztráció oldalán Starkék állnak.
    Jó lesz ez, sokkal több benne a potenciál, mint az Ultronban volt. Itt nem lehet csak úgy a minionokat kaszabolni, mert minden ellenfél bajtárs is (vagy az volt).

  21. Hát számomra Iron Spider nélkül nincs Civil War. Rendben, belátom, hogy nem lehet mindent egy az egyben úgy csinálni, mint a képregényben, a változtatások szükségesek. Perzse. Ok. Rendben. Na de maradjunk már egy KICSIT is hűek azokhoz a szájba csavart füzetekhez, különben megver a Jóisten b+

  22. De egyébként még szinte semmit nem tudni a filmről történet szempontjából :D Nem értem ezt a kiakadást már most :D

  23. Ha jól tudom crossbones is benne lesz és frank grillo fogja alakítani majd (a striker csapat vezetője volt, stáb lista utána jelenetben volt hogy megmentik a romok közül, és gondolom csak valami gonoszt fog alakítani aki rombolgat majd) A képregényekkel ellentétben ahol pókember-en megy a harc és váltogat oldalakat itt black panther lesz a középpontban és őt próbálják majd meggyőzni hogy kihez csatlakozzon (gondolom a vibránium miatt) meg ugye mivel a black panther már nem eredet film lesz asszem ezért itt csak bedobják a macskát és majd utána kap egy teljes filmet.

    Ezzel is csak arra akartam kilyukadni hogy felesleges itt vitatkozni hogy mi hogy van a képregényekben, mert onnan csak az alapötletet merítik míg a történetet szinte teljesen átírják.

  24. Van egy gyakorlatias kérdésem, amiről sem a cikkben, sem a hsz-ekben nem esik szó.
    Thor?
    Tudja esetleg valaki?

  25. Szóóóval ez mitől Amerika Kapitány 3? Nekem inkább Marvel All Star-nak tűnik, nem a kapitány különálló történetének.

  26. Így elsőre elég kiegyenlítettnek tűnnek az erőviszonyok.
    Ami érdekes, hogy Hawkeye és Natasha egymás ellen lesznek, meg hogy a regisztrációs oldalon egyedül a Spidey az aki bármit is feláldoz. Visonnek nicns alteregója, Tony rég ismert, Natasha a WS-v végén felfedte magát, bár előtte sem volt igazán mit rejtegetnie, Rhodes meg katona, így neki ez természetes szinte.

  27. nem is tudom, abból kiindulva, hogy a legtöbb eddigi szuperhősös filmben, amiben sok szuperhős volt, az gyenge volt, nem jelenti azt, hogy nem lehetne megcsinálni egy seregnyi szuperhőssel jóra, nem kell hogy minden karakternek egyből adjanak egy eredettörténetet is a ~120 percben, soknál az is elég lenne, ha kiszúrja a rajongóa tömegjelentből, hogy húú az ott az izé volt, mert olyan volt a ruhája, és a pofánverte azt, azt is imerem stb..stb…még a nevüket sem kellene megemlíteni, lehet így még pár classic x-men ruhás statisztát is eldughatnának a tömegben, anélkül hogy bárki beszélne mutánsokról a filmben. a másik dolog meg, hogy a legtöbb képregény szuperhős maszkot visel, szóval ahhoz hogy egy tömegjelenetben 2mp-re feltűnjön egy karakter, nem kellene milliárdokat csengetni nagy neveknek, hogy eljátszák. a lényeg, hogy szerintem nem lehetetlen megcsinálni jóra, csak még nem láttunk ilyet túl sokszor.

  28. Remelhetoleg sikerul majd megoldaniuk ennyi szereplovel, habar kozulok, senki miatt nem fajna a szivem, ha esetleg elhullana.. A kemenyebb karakterek- “hosok” meg nem is szerepeltek a szeriakban ( kiveve : Hulk , esetleg Thor/Vizio, Thanosrol is csak bejatszasok, igaz, o pont nem hos, de akkor is mervado ereju ). Ha lehetne, en mar elore tekernem az idot a Dr.Strange filmig, aztan az Illuminatik, egy jo kis Black Bolt :3 nah meg varom mar Warlock felbukkanasat is :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.