Blockbuster watch: Fantastic Fail

Kicsit leegyszerűsítve a Box Office sikertényezőit: az első hétvége bevétele a marketing által generált érdeklődést tükrözi, az azt követő lefutás, a végső összeg pedig többnyire a minőségtől, pozitív szóbeszédtől és kritikáktól függ. Ezek után egészen kis ráfordítással kiszámolható, hogy a hét elején is még 50-60 millióra taksált Fantastic Four mindössze 26 milliós első három napja, és förtelmes kritikái mégis hova tették fel a radaron ezt a csodát.

Konkrétan Marvel alapanyagból, de nem a Marvel stúdiónál, készült nagyköltségvetésű (= 100 millió+) film ekkorát még soha nem hasalt. Ráadásul, ha kicsit tágítunk a horizonton, és úgy általában a szuperhős mozikat nézzük, akkor is egészen 2004-ig, a notórius Macskanő bukásáig kell visszamennünk az időben, hogy hasonló mértékű gyalázatot találjunk.

F42015

Tim Story két korábbi Fantasztikus négyese inflációval együtt manapság 70 millió körül nyitna, ezért a karakterek népszerűsége miatt ebben egyértelműen több puskapor volt, annak ellenére is, hogy a Marvel ott rúgott alá a Foxnak, ahol csak tudott – például egy éve a teljes Fantastic Four képregényt és merchandisingot is lelőtték.

Hátráltató tényezők ide, vagy oda, a terjesztés során az elmúlt félévben konkrétan a létező összes hibát elkövették, és már az első képkockák kikerülése óta kollektív utálat lengte be az egész rebootot, amire a végtermék sem tudott rácáfolni. A 2017-es folytatás így megy a levesbe, a Fox meg elgondolkodhat azon, hogy merre tovább, mert ha kevés a töltény, akkor illene legalább pontosan célozni. Nem sokkal 50 millió felett ez így ki is bukik a mozikból, gyakorlatilag annyit sem termelve, amennyit három nap alatt vártak tőle. A Mission Impossible Rogue Nation ezt köszönte szépen, és csuklóból nyerte ezt a hétvégét is, nagyon szép, 50% alatti eséssel, amivel így még mindig lehet esélye a 200 millióra.

A Fantasztikus Négyessel szemben a Gift viszont pont a kritikákat maga mellé állítva ugrotta át a saját árnyékát. A trailerek óta „ezt sokszor láttam már” pszichothrillerből egy csapásra állítólag az év egyik legkellemesebb meglepetésévé nőtte ki magát és a kvázi B, C kategóriás szereplőgárda ellenére a jó visszhangnak köszönhetően mindössze 1600 körüli moziban 12 milliót hozott. 40-ig ezután talán elér, ami viszont biztos, hogy Joel Edgerton ettől a hétvégétől kezdve az egyik legkeresettebb friss rendező lesz.

Ricki and the flash. Jonathan Demme (egykoron A bárányok hallgatnak) új filmje. Meryl Streep jópofa rocker anyuka. 7 millió 1600 moziból. Kb annyira érdekelt bárkit is, hogy már ezzel túl sok szót kapott.

A friss széleskörű bemutatók közül a kiemelkedően legjobb kritikákat bezsebelő stop motion-ös Shaun the sheep egyúttal a legrosszabb átlaggal is rajtolt, ráadásul még a top 10-be sem fért be, mivel az 1500 dollár mozinként csupán 4 millióra volt neki elég. Nemzetközileg ugyan már 60 millió felett jár, de a Lionsgate így sem fogja kitenni az ablakba.

(p.s.: a félreértések elkerülése végett a továbbiakra is hivatkozva – ahol külön nincs megemlítve, hogy nemzetközi bevétel, alapból mindig az USA-beli számokról beszélek).

57 hozzászólás a “Blockbuster watch: Fantastic Fail” bejegyzéshez

  1. Nem akarom elhinni, hogy ennyire rossz lett a FF. Megnézem moziban mindenképp. A lényeg, hogy így lőttek a FF/X-Men crossover-nek is. Viszont ha a jogok visszakerülnek a Marvel-hez(lehet, hogy a Fox most majd eladja őket??), akkor ott tovább bővíthetik az univerzumot a 4. fázisban.

  2. @Rolee

    Ha vissza is kerülnek a jogok a Marvelhez szerintem egy ideig biztos pihentetik a 4-est egy ekkora lebőgés után.

  3. Néger Fáklya? Óvodásfejű zsenitudós? Láthatatlan Lány … szép szép de Jessica Albahoz képest? Lény kidolgozása tetszetős.
    Von Doomot játszó szinész után kéne néznem mert egyszerűen nem emlékszem rá semmiből
    DE mivel szuperhero film fan vagyok megnézem (nem letöltöm majd) moziban.

  4. Hála az égnek. A kezdetektől borzasztónak tűnt ez az elképzelés, megérdemelte a buktát.

  5. Rolee: Hála Istennek, hogy lőttek az X-MEN/F4 crossovernek. Az X-MEN úgy jó, ahogy van. Főleg a mostani irány tetszik. Kár lenne őket összekeverni ezzel az elcseszett F4 szereplőgárdával.

  6. A Giftnek nagyon örülök, hogy ló lett. Edgerton már jó filmeket is írt, meg hát jókban is szerepelt, szóval hogy még rendezni is tud , külön öröm. Nagyon bírom a fickót, szóval simán moziban nézős.

  7. Kíváncsi vagyok ennyi elég is-e a jogok visszaszállásához, nagyon korrekt cikk amúgy!

  8. Öszintén ki csodálkozik ezen,szinte alig szivárogtak ki képek felvételekröl,miota 1 éve huzzák halasztották a bemutatót,a studio is érezte,hogy rakás sz.r született,(kicsit más ,nagy hiba volt a foxnak elengedni nem harcolni a star wars-ért)
    meg ezek a szereplök,tiszta tinibagázs még akkor is ha ök se tizenévesek,komolyan jobb szereplöket nem tudnak találni,jó néhány éve ez a gond,nállam ,hogy látványra mennek,és nincs egy jó forgatóköny író az usában,szerintem ha születik is jó film azis a véletlen müve,egyszerüen mivel minden a látványra megy ezért legtöbbször bajba kerülnek ha valami értelmeset kéne alkotni,no hála istennek ez már annyira sz.r hogy ide már látvány is kevés volt,ami köembert illeti szerintem nagyon nem jön be a kinézete.

    Tisztelettel.

  9. Már komolyan kíváncsivá tett, hogy miért lett ez ekkora bukta, azt azért már az első trailerekből láttam, hogy nem lesz valami jó, de, hogy konkrétan ennyire rossz lett?

    Volt aki azt mondta, ez a film konkrétan rosszab az előző kettő FF-nál és az nagy szó!

  10. Konkrétan a rendező azt mondta, hogy a Fox szétbarmolta a filmet, és csomó minden nem került bele a végső változatba..

    A másik: igaz, hogy a régi FF filmek sem voltak valami pengék, és szereplőgárda csere is volt, de minek kellett megint 0-ról indulni? Aki nem 5 éves az tudja, hogy van gumiember meg fáklya meg kőember, nem kell ezt sokat magyarázni. Tolják az akciót az arcunkba és kész.

  11. Twitteren megosztott a csávó egy rakás képet, csak olyan snittek, amik a trailerekben benne voltak, de a filmbe nem kerültek be. Kb az összes olyan jelenet benne volt, ami nekem felkeltette a figyelmem a trailerekben és reménykedtem, hogy talán jó lesz a film. Kár érte

  12. a rendezőt kicsit szánom, a egész Chronicle jó volt elsőre. újoncként így most lehúzhatja magát kb.

  13. Szerintem még nem született jó f4 film,a korábbi tulságosan gyerekes – bár inkább aszt nézem az utobbi meg komorhangulatu akart volna lenni de nem jött össze,egy nem földön játszódó marvel jó lenne már,a hagyományos szuperhösökkel értve.

    Planet Hulk-nak örültem volna,grandiozus csatákkal,no ja oda mán story-t is kéne rittyenteni.

    (Remélem Tanos-sal nem a földön lesz a bunyó.)

  14. Még sok ilyen Marvel buktát! :D
    Hátha ezek után a “sikerek” után kicsit észreveszik magukat..
    lehet anyázni nyugodtan

  15. Ventillátor: max a FOX veszi észre magát, csak ugye a náluk levő Marvel jogokkal. Erősen belenyúltak a Wolverine Originsbe, szar lett, erősen belenyúltak a Fantastic Fourba, szar lett.

  16. igazából egy full cikket megérne csak az, hogy a Foxnak most vajon merre tovább, mi legyen az univerzumukkal.

    én azt mondanám, hogy ezek után az FF4-et dobják, csak idő kérdése, és a jobban bejáratott X-men franchise-t viszik inkább spin ofokkal.

    1. kevesebb energiabefektetéssel járna, mint még egy reboottal ezt feltámasztani,
    2. a Marvelnek is a nulláról fel kéne őket építeni, és ilyen hírveréssel a csapat mögött lenne vele macera (de szerintem Feige csak simán bedobná őket valamelyik nagy harc közepén, aztán kapnának külön filmet, ha már “kiérdemelték”.)

  17. A mostani VOX-ban olvastam az interjút Josh Trank-kel. Azt mondja, hogy azért lett Michael B. Jordan a Fáklya, mert jó barátja és azt gondolta, hogy milyen jó lenne újra együtt dolgozni. Szóval ilyen volt a hozzáállása az egész projekthez. Levan szarva a rajongó tábor és az elmúlt 60 év képregényei. Doom-ból meg csináltak egy hipster számitógépes buzit. Aztán csodálkoznak a stúdiónál, hogy megbukik a film. Lehet szidni a Marvelt, de ők legalább olyan filmeket csinálnak, amik nagyjából megfelelnek a rajongóknak és a semleges nézőknek is.

  18. Ja a Vox-os interjút Trankkel én is olvastam. Emellett még azt is mondta, hogy amikor megkérdezte a stúdió, hogy érdekelné-e a film, ő rögtön felvázolt nekik egy jelenetet, ami képről képre benne is lett a végső filmben, mert a stúdió nem nagyon szólt bele a munkájába. Szóval azt ecsetelgette mennyire szabadkezet kapott. Ez alapján most meg azt mondja, hogy a Fox a hibás. Pfff.
    Jordan is azért lett benne, ahogy fentebb írták, mert jól összebarátkoztak és számára ő a tökéletes Fáklya. Gondolom közben nem vette észre, hogy nem fehér a bőrszíne. Ebből következik, hogy azt mondja: így meg kellett változtatnunk Susan eredettörténetét is, de nem baj, mert majd adoptált lesz, mert milyen jó, hogy ilyen nagyköltségvetésű filmekben végre bemutathatunk vegyes családokat, hiszen haladni kell a korral, ma már ez elfogadott.
    Ez rendben van, csak nem kéne felrúgni egy közel 60 éves képregényes kánont.
    Aki meg azzal jön, hogy rasszizmus, mert nem tök mindegy, hogy Fáklya feka lett? Azoknak azt mondanám, hogy NEM, nem mindegy, mert pl. ugyanúgy kiakadnék ha Chris Evans nem a Kapitányt játszaná, hanem Fekete párducot. Vagy ha Luke Cage mexikói vagy fehér lenne. Ezek színesbőrű karakterek, maradjanak is azok, a fehérek meg maradjanak fehérek. Remélem most majd vissza tudja vásárolni a Fox-tól a Marvel a jogokat. Megérdemelte e abuktát, nagyon is. Trank meg nekem baromira unszimpatikus. Nekem a Chrinicles sem jött be annyira. Simán egy jó film volt, de ennyi, nem egy zseniális alkotás, hanem egyszernézős számomra. Blomkamp első filmje a District 9 szerintem ezerszer jobb film, s a rendező is jobb.

  19. De a Chappie megint jó volt, ha nem is annyira mint az első filmje. És most meg Alient fog rendezni.

  20. én nem értem minek erőltetik ezt az f4-et a képregény sem jó sztem a rajzfim is azt volt….nem kellene 1áltaán erőltetni

  21. Süci: Ja igen. Azt el is felejtettem. Tényleg az interjúban áradozik arról, hogy a FOX mennyire szabad kezet adott neki. A casting is Trank ötlete volt. Nekem inkább úgy tünik, hogy Trank ezt elrontotta és most próbálja a stúdióra fogni.

  22. Én örülök ennek a butának! Már csak azért, hogy végre a stúdiók is látják, hogy nem elég a jól csengő név egy szuperhős filmhez.
    Ezután és a Hangya mérsékelt sikere után a Marvel is el fog gondolkozni, hogy komolyan oda kell tenniük magukat jövőben, mert pl. egy közepes Black Panther film kevés lesz ebben a szuperhős dömpingben.
    Inkább legyen kevesebb film, de azt csinálják meg rendesen!

  23. Ez várható volt. Az egész marketing és net visszhang pont olyan volt mint az uj Terminátornál. Márpedig most már netes közönség dönti el hogy bukik vagy nem bukik a film.
    Érdemes megnézni hogy menyien nézik meg az előzetest.
    5 Honnap alatt 10 millió nézettség volt a első tralerre, utána meg még kevesebb . Pl pár napja megjelent Deadpool előzetes már most 17 milláinál van, tuti siker lesz , meg amúgy is. Batman v superman, vagy öngyilkos osztag meg hatalmas siker lehet.
    Idén még hatalmas bukta lehet a PAN, söt tuti az lesz.

  24. Kb az lesz a sztori, mint Pókival. Bebukták és rájöttek, hogy megegyezéseken alapulva inkább a MARVEL studió építgesse aztán lesz ami lesz. Megegyeztek kedden, szerádra már át is írták a Civil Wart és forgott a Póki jelenet. Nem lennék meglepve ha az Infinity közepén berobban a 4es :)!

  25. Csináljanak jó filmeket és maradjanak hüek az alapanyaghoz. Akkor nem kell félniük a bukástól. Ez is egy hülye trend most Hollywoodban, hogy valaki csinál egy filmet, ami nem rossz, aztán egyből adnak neki egy 100 milliós projektet. Pl. Trank-F4, Blomkamp-Elysium, Gavin Hood-X-MEN Origins, Garreth Edwards-Godzilla. Legközelebb talán a FOX is jobban megnézi, hogy kire bizza a pénzt. Ez a F4 és a női Ghustbusters a jó példa arra, hogy Hollywood egyenlőre mennyire szarik a nézőkre. Azt hiszik mindent megzabál a nép, amit eléjük tolnak. Ami talán bizonyos mértékig igaz is, de ha megbukik 1-2 ilyen film, akkor talán visszavesznek kicsit az arcukból.

  26. vagy csak azért volt olya a PR interjúban, mert akkor még követte a marketing osztály utasításait?

  27. Ha normálisan van véve a két karakter, akkor elméletileg Hulk, mert potenciálisan amennyire mérgesedik, annál erősebb lesz (lásd eredeti Secret Wars, ahol egy hegyet tartott a vállán)

  28. human: Az már mindegy, mert mostanra bőven hülyét csinált magából az ellentétes nyilatkozataival. A stúdió pedig nemfogja nyilvánosan beismerni, hogy belenyúlt a filmbe. Okosabb lett volna, ha Trank csendben marad, mert ez az egymásra mutogatás gyerekes. Tőle nagyobb rendezők is csináltak már rossz filmet, mégsem sirtak az okok miatt.

  29. zsocso: nem mindegy, bár igazából most csendben kéne maradnia, de az 1-2 hónappal ezelőtti interjúkban még teljesen azt csinálta amit reklámkampány közben kell, így nyilván abból nem fog kiderülni az igazság arról, hogy mennyire nyúltak bele a filmbe a stúdiótól, hiszen még eladni próbálták, csökkenteni a negatív visszhangot.

    Aki látta, és ért a filmekhez, azok közül többen is azt mondják, hogy nem egységes a film, ami bizony arra utal, hogy erősen bele lett nyúlva.

  30. human: Azt viszont sosem tudjuk meg, hogy ki miatt kellett belenyúlni. Lehet, hogy épp a rendező miatt. A Rambo első részénél olvastam valahol, hogy az első verzió egy 3 órás unalmas dráma lett. Állitólag olyan rossz volt, hogy Stallone saját pénzén felakarta vásárolni a kópiákat. De a stúdió és a Carolco összevágták egy 90 perces akció-drámává. De sok olyan történet volt Hollywoodban, hogy a rendező totál elszállt és másnak kellett befejeznie egy filmet.

  31. zsocso:

    persze, sok ilyen akad, de az tény, hogy amíg nem jön ki a film, addig a promókon a rendező azt a sódert löki, amit kell (Jackson is csak utólag mormogott a Hobbit 3 miatt, pedig neki aztán nagyobb a respektje, beleszólása stb.)

    az meg a Fox sara, hogy nézhetetlen trágya lett a végtermék. A Tim Storys sem volt egy álom, de az legalább konzekvensen középszerű volt. Ennyire egy projekt nem eshet szét egy nagy stúdió kezében, főleg, ha univerzumot terveznek építeni vele (ilyenkor szoktak újraforgatni, rendezőt kirúgni, újravágni stb).

  32. Várható volt a bukta, aminek nagyon örülök!! Ennek a borzalomnak már az előzetese is unalmas fostalicska volt, képzelem milyen lehet maga a film :DD méghogy crossover az Xmennel :DDD

  33. Én örülök ennek megérdemelték… A Cgi szépnek nézett ki trailert nézve nem is azzal van a gond hanem hogy csesztek a képregényre egy nagyot. Jó a marvel sem pont úgy csinálja meg a filmjeit mint a képregényekben de az alapok megmaradnak mindig. És itt mivan? más az eredet sztori… Doomról ne is beszéljünk. A néger fáklyát még megemészteném ha nem lenne a csapatban egy testvére akkor azt is megkavarni, hogy ez adobtálta azt tiszta bullshit az egész. Thing megjelenítése nem lenne rossz de azt, hogy gondolták hogy pucér Thing??? szánalom… Biztos vagyok benne, hogy az Infinity War-ig megszerzi a Marvel az F4et aztán azt csinálják velük mint Pókemberrel bedobják őket a többiekhez aztán talán majd kapnak egy saját filmet. Sőt őszintén megmondva én azt kívánom a Foxnak az X-ment is bukják majd el. A DOFP már nem hozta az a szintet mint amit vártam és eddig az Apokalipszis kinézet sem tetszetős számomra de még nem írom le teljesen hiszen még semmi mozgóképes anyag nincs… Egyedül amit szerintem eltaláltak az Deadpool ott elkapták a karakter lényegét bár ez Reynoldsnak is köszönhető szerintem. Ha ez a film sikeres lesz talán bemernének vállalni egy kaszabolós Wolverine filmet Jackmannel utoljára :D

  34. És még második részt meg crossovert terveztek…….. őszintén mit gondoltak, hogy így eltérni az alapanyagtól milyen jó lesz, hála az égnek, hogy megbukott.

  35. X-ment jól csinálja Fox (kivéve persze, amelyik gyengébb), oda nem kell a poénos világ egyáltalán.

  36. Az X-Men maradjon is a Fox-nál. Ott szúrná el a Marvel ha összevegyítenék az Avengers-t az X-Mennel. Akkor az a film már olyannyira túlzsúfolt lenne, hogy nem lehetne élvezni. Már így is, hogy egy-egy filmben van legalább 7-8 hős plusz a gonosz karakterek, már így sem tudnak mindenkire koncentrálni. Kiemelnek pár főkaraktert, aztán a többi kap egy pár soros szöveget és ennyi. Ez volt az X: DOFP-ben vagy az Avengers 2-ben is. 4 órás filmet úgysem fognak csinálni, sőt még Ultronból sem lesz 3 órás rendezői változat, ami azért szerintem szar húzás a stúdiótól és a rendezőtől, mert sztem úgy kiteljesedett volna a film és sokkal jobb is lett volna. Az F4 menjen szépen vissza a Marvelhez és akkor Thanos lezúzása után lehet új, megagigagonosz karaktereket is behozni pl Galactus vagy a Skrullok vagy Kang. Utóbbi kettőnél nem tudom melyik stúdió birtokában vannak, lehet mindkettőében. Namor pl. tudom, hogy közös.

  37. A közelgő Deadpool és Gambit miatt ma megnéztem a X-men origins: Wolverine-t. Na eddig ez az űbergáz az eddigi X-ek közül is! Tud a Fox rosszat csinálni és leszarni az alapanyagot bőven, ennél is filmnél látszott is! Van egy olyan gondolatom, hogy az új FF is erre a sorsra jutott, szóval nem biztos, hogy rendező szúrta el ennyire…

    Ráadásul majdnem lefújták a múlt héten a Gambit-et is, én tartok tőle, hogy ott is valami hasonló zajlik..
    Azért reménykedem, hogy a Deadpool és az Apocalypse legalább jó lesz, szerintem Deadpoolnál a játék legalább adott ötletet, hogy milyennek kéne lennie a filmnek.

  38. max-pain:

    való igaz, ám úgy említve nehezebb (de jogosan pontatlanabb) lehivatkozni (sem nem csupán amerikai, sem észak-amerikai a kisebb államokat, területek nem hozzászámítva). a félreértések elkerülése végett a következő lábjegyzetben így lesz írva.

  39. zsedan: Én nem így látom az első 2 X-men film az jó volt bár ott sem tetszett hogy Wolverine-t kicsit visszafogottabban ábrázolták ezalatt nem azt értem hogy nem kaszabolt mindenkit szét hanem az állatias vadság hiányzik a karakterből nekem( még mindig egyébként bár Jackman azért kihozza a karakterből amit engednek neki) + Küklopsz is elég szar karakter lett egyáltalán nem volt vezér alkat pedig ugye a képregényben az… A 3. film elég összecsapott lett nem is tetszett nekem de 1x elment. X-men Origins Wolverine kuka… First Class tetszett bár az első 2 filmet nem übereli de itt megint hitet adtak számomra a franchise-ban. Aztán Wolverine 2 számomra megint mélyrepülés nem is részletezném. Amikor bejelentették nagyon vártam a Dofp sztorit ugyanis ismerem a képregényt és marha jó történet meg tetszett hogy összemossák ezáltal a régieket az újakkal. Aztán megint csalódtam unalmas lett számomra és megkavartak egy csomó dolgot az idővonalak sem egyeznek meg semmi( bár ez a first classnál is felroható lenne aláírom)… Most jön majd az Apokalipszis ami megint egy jó sztori de félek tőle a promóképek sem győztek meg de ahogy írtam még korai bármit is kijelenteni ezzel kapcsolatban. Deadpoolban bízom az jó lesz. Szóval összegezve számomra van 2 jó x-men film meg egy egész jó eddig ( persze ez csak az én véleményem) És igen jól áll ez a komorabb világ nekik ezt elismerem de azért megnézném a marvel mit hozna ki belőlük tuti ott sem kapnék kaszabolós Wolverine-t de attól függetlenül jobban éreznék a karaktereket ebben biztos vagyok.

  40. Amúgy meg semmivel nem komolyabbak a mostani hangsúlyozom a mostani X-men filmek mint mondjuk a Tél katonája volt. Megtudná a marvel simán jó csinálni + vannak ott okos emberek akik beleillesztenék az univerzumba őket az Avengersbe meg nem lenne kötelező minden tagot bele tenni… De a Fox úgysem ereszti őket mert azért hoznak pénzt max rebbotolnak majd ha már nem tudják kontrollálni a dolgokat :D

  41. Vegleges hetvegi szamok (boxoffice.com twitter):

    MISSION: IMPOSSIBLE – ROGUE NATION: $28.50M ($107.76M)
    FANTASTIC FOUR: $25.69M

  42. ZTR: kicsit hasonló, X1-2 faxa, 3 langyos (küklopsszal jól kibasztak szerepileg), Wolverine 1 sh.t, 2 fokkal jobb, First Class és DOFP kedvencek

  43. Ennyi pènzből, mint amiből ezt összegányolták, egy kisebb várost meg lehetett volna etetni.
    Amúgy sztem egy 60-as èvekben játszódó FF film működhetett volna.
    Ahogy azt az öreg megálmodta.

  44. Hogy prómozták az FF filmet, mint az Xman DOFP studiójától, namost, ha ezek után sem mond le a Fox az FF-ről, akkor azt csakis Xmen crossoverrel tudnák kicsit talpra állitani…Pedig Doom a legjobb földi gonosz :( Az FF első széria kasztingolása pedig szerintem tökéletes volt..:(

    X – Avengerset is meg lehetne oldani filmben úgy, h a Bosszúállók el akarják kapni Magnetót…az X-man pedig kiáll mellette VAGY az Onslaughtos sztori is jó lenne…

  45. Én, mint X-MEN rajongó azt mondom, hogy nem lenne jó, ha visszakerülnének a jogok a Marvelhez. Jövőre például jön 3 X-MEN-hez kapcsolódó film és szokásos képregény adag. Ha a jogok a Marvelnél lennének, akkor kapnánk egy filmet 3-4 évente és kész. Többre nem volna kapacitása a stúdiónak, ha mellette futtatni akarná a többi hőst és a Bosszúállókat is. Jó ez hogy a DC-t a Warner viszi, az X-MENt a FOX, a többit pedig a Marvel. Igy megvalósulhatnak olyan filmek is, mint a Suicide Squad, Deadpool, Gambit, Inhumans stb.

  46. zsocso: Rátapintottál a lényegre. Dc/Warner kurva mákos mert minden karakter náluk van gyakorlatilag full képregényhűen tudnak mindent csinálni hiszen minden adott ezért nem is értem miért tököltek idáig talán most összeszedik magukat ők is. Gondolj bele milyen fasza lett volna ha a Marvelnál is megvan minden karakter az elején. Pókembernek is teljesen más megitélése lenne( Tobey tánca nem is létezne :D). Egy csomó jó ellenséget kihasználhatnának. AZ F4 is azért lenne jó ha náluk lenne nem is konkrétan a csapat miatt hanem az ellenfelek miatt. Ezüst utazó például szerintem nagyon is kéne Thanos ellen de ugye nem lehet. Wolverine harcolhatna Hulk ellen. Az egész univerzumok nem lenne ennyire kihegyezve Vasemberre meg Amerika kapitányra. És ha nem lenne annyi X-men film? AHogy írtam számomra 3 ami ér valamit( Deadpoolban még megvan a reményem) a többi nem tetszik szóval engem nem érdekel mennyit filmet ontanak magukból hogyha szarok számomra. Egy idő után úgyis elcseszik az X-ment is ebben biztos vagyok. Szóval én azon az elven vagyok filmesítse meg a karaktereket az a cég aki anno ki is találta őket ők ismerik a karaktereket igazán és pont.

  47. Az új x-menek közül egyedül jennifer lawrence lett eltalálva a többi nem … jó színésznek tartom michael fassbendert … de szarul áll neki a magneto szerep… sztem xaviert se találták el .. na mind1.
    A day of future past nekem azért bejött, mert a régi nagyokat is tartalmazta :)

  48. ZTR: Sok mindenben igazad van, de máshogy látjuk az X-MEN filmeket. Nekem az összes tetszett, kivéve az Originst. De arra sem mondanám, hogy nézhetetlen. Annak pedig kimondottan örülök, hogy sötétebb a hangvétel, mint a Marvel filmeknél. Nekem némelyik Marvel film már túl gyerekes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.