Louder Than Bombs-teaser: why?

Joachim Trier (Reprise, Oslo, August 31st) új filmjében Jesse Eisenberg egy, a fényképész anyjára emlékező kiállítás miatt rövid időre hazaköltözik. Otthon az apja kétségbeesetten próbál közelebb kerülni a fiaihoz, ami elég nehéz, hiszen mindannyian másképp emlékeznek az őket összekötő kapocsra, az elhunyt nőre.

louder-than-trailer-screenshot

“Kellemes” drámának tűnik ez a Cannesban debütált film. Teaser a tovább mögött.

louderthanbombsbluposter599Cannes

5 hozzászólás a “Louder Than Bombs-teaser: why?” bejegyzéshez

  1. movieblondie: ez hogyhogy pont egy nem hollywoodi filmről jutott eszedbe, amiben egy nő tűnik a legfontosabb karakternek?

  2. a cikkre: amíg a legnagyobb közös halmazban a fehér férfiak vannak (nők, színesek, vörösek elmennek rájuk) addig ez így lesz színészileg, hiszen egy isten létezik csak kinn, p-vel kezdődik a neve. A kapcsolati tőke dolog minden szakmára érthető, azt felesleges kiemelni. Szóval egy helyen érhető tetten a hollywoodi sovinizmus és a rasszizmus, a rendezők és írók közötti arányokon. De még oda is legyűrűzik ez a “mire mennek az emberek kérdés”, hiszen fehér férfiról nem egy latino nő fogja írni a legjobb forgatókönyvet. Nyilván latino nőkről pedig nem fehér férfi, viszont róluk kevesebb filmet is csinálnak, hiszen azokra kevesebben mennek el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.