The catch-up: Hansel and Gretel, Efron a Baywatchban, Beetlejuice 2, Wahlberg zsaru, Hanks vízre száll

Winona Ryder félve megerősítette, hogy lesz Beetlejuice 2. Keaton és hát ő is visszatér. Azért félve amúgy, mert elvileg top secret volt a projekt, viszont a Big Eyes-hoz kötődő interjúkban Tim Burton már elszólta magát. A forgatókönyv már készül, ezt forgatja majd Burton a Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children után.

Sorsese és DiCaprio: The Devil in the White City. Ennyit elég is lenne tudni. Egy sikerkönyvből készül. A történet 1893-ban játszódik, és Caprio alakítja majd Dr. H. H. Holmes-t, a történelem első nyilvántartott sorozatgyilkosát.

Zac Efron lesz Dwayne Johnson mellett a Baywatch mozifilm főszereplője. Továbbra is 21 Jump Street szerű komédiát ígérnek, esetleg több akcióval.

Még több X-men: Apocalypse kép!

maybe-uniformsangel-image-1

Mark Wahlberg rendőrt alakít a Partners című akciókomédiában. A történet szerint beleszeret egy gyönyörű nőbe, akiről kiderül, hogy FBI ügynök, és azon az ügyön dolgozik amin ő. A forgatókönyvet Evan Turner írta, a rendezőt még keresik.

Az ugye még megvan, hogy Clint Eastwood csinál filmet a Hudson folyóra kényszerleszálló repülőgép és pilótájának történetéből. Tom Hanks alakítja Sullyt, most viszont kiderült, hogy Aaron Eckhart lesz a másodpilótája.

Tom Hardy lesz az egyik producere, na meg a főszereplője a 100 Bullets képregény feldolgozásának. Graves ügynököt alakítja, aki egy pisztolyt és 100 golyót tartozó bőröndöket osztogat gondosan kiválasztott embereknek. A csattanó, hogy elvileg bármit tesznek a lövedékekkel, azért nem lesznek számon kérhetők.

Bella Donna Boudreaux lesz a Gambit-film női karaktere. Az alábbi három nő esélyes a főbb szerepre.

2014 Ovarian Cancer Research Fund's Legends Gala at The Pierre Hotel - Arrivals Featuring: Analeigh Tipton Where: Manhattan, New York, United States When: 05 Nov 2014 Credit: Rob Rich/WENN.com

2014 Ovarian Cancer Research Fund’s Legends Gala at The Pierre Hotel – Arrivals
Featuring: Analeigh Tipton
Where: Manhattan, New York, United States
When: 05 Nov 2014
Credit: Rob Rich/WENN.com

Christopher McQuarrie megerősítette amit Tom Cruise a múlt héten mondott az Edge of Tomorrow kapcsán: lesz második rész. A színésznek van ötlete rá. A Warneren és Bluntot múlik minden, utóbbiról tudjuk, hogy vagy 1 évig még nem ér rá, de McQuarrie szerint hiába volt egyben az első film, ne temessük a folytatást előre.

Az Ice Age 5 címe Ice Age: Collision Course lesz.

Bruno Aveillan rendezi majd Hansel & Gretel: Witch Hunters 2-t. A csávó eddig reklámokat készített. Gemma Arterton és Jeremy Renner visszatér.

13 hozzászólás a “The catch-up: Hansel and Gretel, Efron a Baywatchban, Beetlejuice 2, Wahlberg zsaru, Hanks vízre száll” bejegyzéshez

  1. A 100 Bullets feldolgozás nagyon jó hír, baromi jó volt a képregény. Így, hogy Tom Hardy-val készül el, kötelező lesz.

  2. Ezaz, Beetlejuice 2.!
    Az 1. résszel átvert a ProVideo. Nem az volt rajta, ami a borítóra rá volt írva…se magyar hang,se extra……

  3. Ja, és ezt hogy érted, Human:
    “de McQuarrie szerint hiába volt egyben az első film, ne temessük a folytatást előre.”

  4. elírtam az évszámot, 1893, nyilván előtte is volt aki sokat ölt, de ez a csávó épített magának egy hotelt csak azzal a céllal, hogy ott embereket öl, vagy mi

  5. fardavid: jól lezártnak tűnt a film, magában működőnek, nem kiáltott folytatásért. ezek miatt hördülnek fel sokan, amikor szó van a 2. részről.

  6. fardavid:

    Talán úgy érti, hogy egyben, hogy egy egész koherens film volt lezárással.

  7. Beetlejuice 2 hahahaha elmúlt már az a világ, mikor ilyen filmekre szükség volt, túl szép mese az ahhoz, hogy egy mai kőbunkó ember értelmezhesse

  8. Aha, köszi! Szövegértés kettes, leülhetek… :)
    Amúgy kurva jó film volt, jöhet a második rész.

  9. The Devils in the White City és a 100 Bullets instant nézős. Jancsi és Juliska 2-től meg a pofám leszakad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.