A Pan karakterposzterei

Épphogy kihevertük a Fantastic Four buktáját, erre a nyárról őszre tolt Panért kezdhetünk aggódni, már ha várjuk, hiszen elég sok minden mutat arra, hogy ebben sem bízik a stúdió. A trailerek után esélyt tőlem biztos kap.

pan_ver8_xlgpan_ver9_xlg
pan_ver10_xlgpan_ver11_xlg

human
írta
2015. 08. 14. 03:56
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Pan karakterposzterei” bejegyzéshez

  1. Lehet hogy csak féltették a konkurenciától. Ha egyszer ennek az íróját megtették a wonder woman film írójának… legalábbis ha abból indulunk ki hogy tudják mit csinálnak a dc-s portékákkal.

  2. A film egy picit sem érdekel egyelőre, nem én vagyok a célközönség, de a trailer alapján a díszletek gyönyörűek, már azért érdemes volt leforgatni a filmet, hogy ennyi kreativitás a vászonra kerüljön :). Ami a díszletek/CGI előtt folyik az már más kérdés :D.

  3. qpak: Azért ha jól emlékszem az se olyan egyszerű volt, egyszerre versenyeztettek több írót…szóval nem úgy volt, hogy jaj ez a srác zseniálisat írt a Pánhoz adjuk neki a WW filmet…de rossz akkor csak nem lehet annyira.
    Amúgy az se tesz jót neki, hogy elvileg Tiger Lilly indián kéne, hogy legyen. De nem hiszem, hogy nagy tömegek bojkottálnák emiatt. Egyszerűen nehezen kelti fel az érdeklődésem már a sokadik Páncucc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.