Luke, is that you? + Han Solo

Egy olyan kép érkezett, amit muszáj a tovább mögé tenni. Luke SKywalker látható rajta, aki a trailerekben levő felfedéséig akar várni, az ne kattintson tovább.

Közben a Lucasfilm elnökével az EW készített egy interjút, ahol szóba került a Han Solo-film, aminek kapcsán olyan szöveget eresztette el, amit baromi jó lenne, ha betartanának:

han-solo-return-of-the-jedi

Those are exactly the questions we’re asking, there’s got to be a reason for [the stand-alone film] to be. And obviously the thing that Star Wars has always done so well is it doesn’t spend a lot of time [explaining] the stories that have come before. We don’t want to do that either. We don’t want to spend time going back and answering a lot of questions that, quite frankly, I don’t think people want answered.

Avagy vannak dolgok, amikre nem akarnak válaszolni, mert szerinte a rajongók sem akarják azt (lehet itt Boba Fettre utalt a prequelekben?). Plusz a különálló filmek elkészültének értelme kell legyen.

I think the key here is that we are identifying an event or events in Han Solo’s life that gives you some idea of who he is and why he is the character we have all known to love, You can imagine, given who we’ve chosen to come in and direct, it should be very entertaining and funny, Han Solo is the character inside Star Wars that everybody knows has a wit and sense of humor. So that’s what this should be.

Gondosan választják ki, hogy mit fednek fel Han életéből, de egy kicsit lazább film a cél. Ezen kívül a korát kérdezve azt volt a válasz, hogy 20-hoz közeli.

És akkor jöhet LUKE.

luke-quest

27 hozzászólás a “Luke, is that you? + Han Solo” bejegyzéshez

 1. Jó lett, autentikus. Ha idős jediként kellett volna elképzelnem Luke-ot, pont így nézne ki.

 2. Én is kapásból Obiwan-ra gondoltam, de jó. Másképp nem is lehetne tálalni az öreget.

 3. @ericghar: Szerintem ha én felveszek egy római légiós ruhát, az nem jelenti azt, újra vannak római légiók.

  viszont jó ez így

 4. Azon kívül, hogy pont hülye képet vág, szerintem teljesen rendben van! Nem hiszem, hogy bele lehet kötni, mert ugyanaz a színész, ugyanannyi éve elteltével így néz ki. Pont. Az meg, hogy van-e Jedi rend megint, szerintem nem biztos… várjuk meg a filmet vele. Szerencsére én nem olvastam el a kiszivárgott történetet, úgyhogy most se akarom előre megtudni, mi lesz

 5. LordWolf88
  Viszont, ha CR-ról megjelenik egy hivatalos kép United mezben, akkor sanszos, hogy átigazolt :)

 6. A Star Wars IV. Új Remény-ben is ilyen ruhát hordott Obi-Wan (csak neki barna volt a kapucnis kabátkája), viszont ekkor már nem volt Jedi Rend. Tehát a ruha alapján ne vonjunk le következtetéseket

 7. Reméltem, hogy Luke-ot csak a vásznon látjuk először.
  De ha a trailerben nem mutatják sokat akkor rendben vagyunk.

 8. sztm nagyon király!! :)

  Mark Hamill óriási figura, nagyon jó lesz az öreg jedi szerepben.

  off: bár tudom, hogy Leto hasítani fog, de akkor is sír a lelkem, hogy nem ő lett Joker az új Batman filmben.

 9. Hmm…teljesen korrekt szerintem. Iszonyat várom a filmet. Addig igyekszem mindenféle mozgóképanyagot elkerülni illetve a story-ról is mindent. Mákunk van hogy a Disney “megkegyelmez” nekünk és egy időben láthatjuk a filmet..ergo nem lesz az a para hogy 1 hét bünti és akkor mindenki a filmről beszél…komolyan. Age of Ultronnál is ez volt a baj..akarva/akaratlanul is belefutottam egy spoilerbe… lehetetlen ezeket elkerülni normálisan. :( Viszont *SPOILERATYAÚRISTENRUNAWAY!!!* Nagyon érdekes info röppent fel Kylo-ról. Aki akar olvasson utána. *SPOILERATYAÚRISTENCOMEBACKITSOVERNOW!!!!!!!*

 10. kíváncsi vagyok az “öregek” milyen arányban vesznek majd részt a történetben, mekkora szerepük lesz…..én bírom az öreg jediket..

 11. Sokaris: tuti, bár vannak portálok akik lehet fullban lehozzák így beszívja majd, viszont ő tuti nem fog kommentelni :)

 12. Nem kotekedni akarok, de nem ertem, mi a plane a foton. Hogyan kellene kineznie? Mindig is igy nezett ki, kiveve mikor fekete volt a ruhaja. Most meg oreg lett, szakallas. Minden oreg Jedi szakallas, aki ember, nem?

 13. haha 3 percig bírtam hogy ne nyomjak a tovább gombra, de biztos belefutottam volna máshol így inkább megnéztem. De több trailer nincs. Amúgy atom! :D

 14. Hogy az ördögbe bírjátok ki, hogy ne nézzetek trailereket??? Pláne ha Star Wars-ról van szó.

 15. Nem néztem meg, csak csukott szemmel átgörgettem. Remélem nem jön szembe fb-on, twitteren sem, ha már ilyen rendes voltál human és tovább mögé raktad :)

 16. Fú, mekkora spoiler!
  Még megmutatnák Leiat és fölösleges lesz megnézni filmet. :)

 17. Bármilyen meglepő, de igen :) Érdekes, hogy egy “újságírással” foglalkozó emberke nem tudja magában realizálni, hogy vannak olyanok akik próbálnak minden ilyesmi információt kizárni egy filmről. Ahogy láttam pl. más külföldi oldalak is képesek voltak “tovább” mögé rejteni a képet. Na, de mindegy nem akarok offolni. Ez a kép is bizakodásra ad okot a filmmel kapcsolatban. Csak ne b*szarincsa el J.J. *fingers crossed*

 18. Ehh, aszittem, Proximo van a képen. Pont ilyen képet vágott, mikor homokos zsiráfokat vett. Legyen már karácsony…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.