D23: a Rogue One: A Star Wars Story szereplői

Miközben kiemelték, hogy háborús film hangulatú lesz a film, amiben ellopják a Death Star tervrajzát, addig leközöltek egy csoportképet is. Ezt rendezi Gareth Edwards (Godzilla, Monsters), és jövő decemberben nézzük.

rogue-one-cast-photo-d23-1536x864-521514304075
rogue-one-title-treatment

Riz Ahmed, Diego Luna, Felicity Jones, Jiang Wen, Donnie Yen a képen, rajtuk kívül még szerepel Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, és Alan Tudyk is.

29 hozzászólás a “D23: a Rogue One: A Star Wars Story szereplői” bejegyzéshez

 1. A kép tetszik (: Viszont sanszos, hogy még a vak ázsiai csóka is jobban fog célozni, mint a rohamosztagosok… (:

  Remélem, a Bothan kémekre azért vigyáznak majd a forgatás alatt (:

 2. Még hogy a Birodalom volt xenofób. Ebben a sztoriban úgy tűnik nem sok bothan fog meghalni azokért a hírekért.

 3. Mads Fuckin’ Mikkelsen..te úristen. Remélem valami kegyetlen birodalmi karakter lesz. Amúgy miért mutogatnának idegeneket? főleg, hogy ez bőven nem most jön.

 4. Bothanok nem a második halálcsillag terveit lopták el? Mert ez az elsőről szól, így annyira nem lóg ki a lóláb.

 5. Erről a képről semmi SW nem jön le, inkább a Resident Evil következő része. Sok rendező miatt szerintem nagyon durván el fognak térni egymástól az SW filmek, főleg hangulatban. Na mindegy, majd az eredménytől függően megtudjuk mi sül ki belőle. Csak kicsit sajnálom, hogy ez is átmegy Marvel/Disney stílusúba, futószalagos tömeggyártásba.

 6. Bla jól mondja, mert ha nem lenne alatta az SW logó, akkor most legyintenénk, hogy mi ez az elfuserált csoportkép… Remélem nem lőnek vele mellé, mert azért elég bátor rögtön egy “kísérleti” SW filmmel nyitni a spinoff filmsorozatot. :S

 7. bla: szerintem a spin-offokat direkt akarják kicsit más “ízűre”, de azt kétlem hogy a Disney ne szólna bele, ha valami nem illik a többi filmhez
  a különböző rendezők meg szereplőgárda azért van, hogy ne futószalagon jöjjenek (2 év/film) csak úgy időzítik egymáshoz

 8. Háborús film hangulat + Mikkelsen..igazából már ennyivel eladták nekem az egészet és sokkal jobban bízom benne, mint a hetedik részben. Érdekes mód az totál hidegen hagy egyelőre.

 9. láma kérdés: várható ma még valami érdekes SW hír, kép, leginkább új, rendes, hosszú trailer az EPVII-hez?

 10. Azert aki sci-fi es haboru rajongo, azert annak szerintem megbirizgalta a fantaziajat ez a kep… :)

 11. Én csak azt nem értem, miért kell ezekben a spin offokban ezer éves dolgokra kitérni. Rohadtul nem itt tart már a történet.

 12. mrp
  Elég szomorú, hogy nem itt tart a történet…. Mennyivel jobb neked jar-jar meg a midikloriánok, vagy mi a tosz, mint a halálcsillag terv lopás?4 -.-‘

 13. Nagyon remélem, hogy jó lesz. Rohadtul bejönne egy ‘katonai’ SW de ebből a képből még csak egy erős SyFy Channel hangulat árad

 14. Nekem marhára tetszik, hogy más szemszögből is megmutatják a galaxist… eddig mindig olyan űroperás volt, pedig biztosan nem csak csillivilli homok-város-erdő kombóból áll minden, egy-egy űrhajóbelsővel feltupírozva. Jó kis mocskos, különleges kommandós SW sztori, ami nem a hősök , hanem az egyszerű katonák oldaláról mutatja be a világot (ja, hogy végül ők lesznek a hősök? :D )
  Jöhet, minden mennyiségben

 15. Háborús heist movie Mads Mikkelsennel a star wars univerzumban. Hatalmas ötlet, csak jönne már. :)

 16. Így elsőre ránézve nekem inkább az jutott eszembe ,hogy a “bevándorló” osztag. Hogyan jussunk be Európába!

 17. @Placcs: Tessék gyorsan megszámolni a IV. rész végén a Yavin 4 körüli csatában hány idegen pilóta volt, meg hány idegen volt úgy egyáltalán a briefing meg a vége ceremónia közelében Chewie-n kívül. Segítek, nagy valószínűséggel zérót fogsz összeszámolni. Úgy tűnik ez a lázadás leginkább az emberek biznisze volt a VI. részig, a Hoth-i csatában is legfeljebb a Tauntaunokkal egészültek ki. Aztán meg lehet, hogy masszív beszivárgós hadműveleteket is fognak nyomatni, oda meg aztán pláne emberek kellenek, hogy beolvadjanak a birodalmiak közé.

 18. spoiler alert!!

  a jobb oldali háttérben álló nagy darab öreg sötétbőrű meghali miközben feláldozza magát a többiek túléléséért/akció sikeréért.

 19. ilyen béna rendezőtől azért ne várjunk sokat, csávó megrendezte a legszarabb Godzilla filmet, amit csak lehetett

 20. Elkapott egy érzés, hogy a disney ugyanúgy lerágott csontot csinál a SW univerzumból, mint a Marvel-ből. Évente, félévente új filmek, sablonmegoldások jaj… de ne legyen igazam :)

 21. Szerintem fasza a Godzilla. Végre egy olyan film volt ami saját hangulattal rendelkezett és az is jó is volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.