D23: A Star Wars: The Force Awakens posztere

Drew Struzan rajzolta, vagy festette, ki tudja. Ő készítette az eddigi 6 Star Wars film plakátját is. Teljesen a régimódiság volt a cél, bár a narancs-kék és a nagy fejek azért adottak voltak.

star-wars-poster-d23-big

74 hozzászólás a “D23: A Star Wars: The Force Awakens posztere” bejegyzéshez

  1. Szerintem pedig igaza van kecskebégető-nek. Ha például Idris Elba kezében volna a fénykard nem szólnák egy szót sem. De ezt a John Boyega-t én sem tudom hova tenni.

  2. A régi poszterek azért jobban elvoltak találva, bár gondolom ahogy egyre több mindent fednek fel, annál több minden lesz majd a posztereken. De az dicséretes, hogy az öreg mestert kérték fel.

  3. Kénytelen vagyok egyetérteni kecskebégetővel, rohadtul nem illik oda Boyega és ezt minden rasszizmus nélkül mondom.
    Poszter nem rosz, gondolom lesz még pár.

  4. miért a csaj van elöl? ő lesz a főszereplő? most akkor félig sci-fi, félig főzőműsor lesz?

  5. uramisten gyerekek…. Nem attol lesz rossz egy film, hogy egy neger vagy egy no a foszereplo… Miert lenne fozomusor? Az alien anno az volt?

  6. Ez a boyega katasztrófa. Csak megerősíteném: annyira nem illik oda, hogy nem igaz. Olyan ez a poszter, mintha egy fényképszerkesztővel poénból bevághatta volna magát a csaj mellé. A főgonosz az egyetlen húzóerő egyelőre

  7. Teljesen egyetértek azokkal akik szerint nem illik oda Boyega.
    Valahogy abszolult nem így képzel el az ember egy jedit.
    (Ja és rasszista is vagyok)

  8. + az X-szárnyú pilóta szála talán. nagyon hangulatos, mikor a víz felett repülnek, legalábbis számomra. na ő hol van a poszterről? remélem nem azt akarják ezzel sugallni, hogy azt látjuk majd, ahogy a lányka mindenkit jól befenyít azzal a faággal. akkor legyen ő is Jedi. ja a 2. teaser szerint átjárja az erő, akkor jó.

  9. Szerintem amíg nem láttuk a filmet ne akasszuk fel Boyegát. Lehet, hogy jobban fogja hozni a jedit mint Anakin…

  10. Inkább azok vegyenek be valamit rasszizmusra akik nem tudják elfogadni, hogy nem mindenkin tud azonosulni egy fekete színésszel….Engem momentán nem zavar különöseben, mindegyik star wars szériában volt jelentősebb fekete bőrű. Ugye lando, és mace windu, aki maga is jedi volt.
    Viszont számomra a sith elfeledteti a kérdést teljesen, mert képről is süt, hogy egy olyan karakter amivel a csaj, meg a srác együtt sem tud érdemben együtt játszani!

  11. Lando Calrissian rendben volt anno a filmben? Most beraknak egy néger faszit az nincs rendben? Darth Vader néger hangja James Earl Jones btw. Komolyan mondom itt agyban komoly problémák vannak egy pár embernél.

  12. uram ég, elég már tényleg. senkit nem érdekel, hogy feka. pontosan, lando rendben volt. és igen, windu mester meg főleg. de ettől a fiútól még nem láttam mást, csak hogy nagyon jól tud kétségbeesetten nézni, meg lihegni. brühü rasszisták jaj juj

  13. Csatlakozom a Boyega már az 1. előzetes előzetesével elvágta magát valahogy szörnyen hozta a szenvedő néger fejet…. DE MIIIÉÉÉRT KELL MINDEN FILMBE 1 NÉGER ÉS EGY ÁZSIAI SZEREPLŐ :(
    A többi teljesen oké, a Sith nagyon brutálul néz ki ^^

  14. Klasszikus fasza fénykard vagy hányadék pallos akármi ide, liberál-rasszista vagy csak sima rasszista oda, de ez a plakát akkor is egy rakás szar.

  15. Aha, nem tudsz vele azonusolni, biztos lattad mar a filmet es azert mondod ezt nem? Mert amugy diszkriminalod a kinezete miatt es meg rasszista is vagy. Gratulalok!

  16. @Ikarzu és vajaskenyér: Nektek egyébként javasolnék néhány szövegértési korep órát, az önmagában, hogy valaki ellenszenves az ember számára különösebben nem kapcsolódik a bőrszínhez hacsak az ember előtte erre külön nem tért ki, márpedig itt erről egyetlen árva szó sincs. Az ultraliberó már nem menő, inkább irritáló (pont mint maga a rasszizmus is egyébként)…

  17. Azért kell minden “amerikai” filmbe vicces afro-amerikai meg/vagy ázsiai,hogy ne tűnjenek rasszistának egyes kiégett agyú csökönyös baromnak.Nem ismerem ezt a színészt aki a kép bal felső sarkában leledzik,a filmet sem láttam.
    Úgyhogy eddig nincs véleményem semmiről… :)

    Majd a film után…

  18. SPOILER!
    A főgonosz elvileg nem sith lovag lesz, hanem egy Knights of Ren nevű csoport tagja, ezért hívják Kylo Rennek. :)
    SPOLER!

  19. Én se vagyok kibékülve Boyegaval itt, de majd meglátjuk. Viszont, aki emiatt rasszizmust kiállt, az tényleg ihatna ciánt! Az embernek nem lehet saját véleménye, csak ha az bizonyos kör által elfoglalt…

  20. ez végül is nem olyan szörnyű nagy spoiler. hálistennek, mert simán elolvastam lolol

  21. Te jó ég sokan hogy össze vannak már zavarodva. :D A nagy egyenjogúságba az is beletartozik ám hogy nincs pozitív megkülönböztetés. Boyega kurva irritáló az eddigi anyagokban, remélem a filmben nem ilyen lesz. (Nem, nem azért mert fekete. Idris Alba az egyik kedvenc színészem, barátnőm félig roma, én pedig szőke, fehér, készemű) Szedjétek már össze magatokat.

  22. Elfogadom, ha valakinek szimpatikus. De csak azért mert nekem nem az, kikérem magamnak hogy bármelyik paraszt is rasszistának tartson. :)

  23. szerintem maradjunk annyiban, hogy a film utan visszaterunk erre. De addig ne irjuk mar le a filmet csak azert mert az egyik foszereplo fekete es mert abbol az 5 masodpercbol amit lattunk rola mar unszimpatikus.. Legyunk mar ennel picit erettebbek jo?

  24. Itt nem azzal van bajuk az embereknek, hogy Boyega néger, hanem hogy bamba feje van. Mit nem lehet ezen érteni? Lando és Mace Windu rendben voltak, mert a szinészekhez illett a szerep.

  25. Hát Mace Windu nálam épphogy a nagyon gagyi kategória volt,Jackson leszedált feje aztán illett 1 jedihez xd

  26. zsocso mert te 5 másodpercből meg egy festett képből már meg tudod mondani, hogy illik-e hozzá a szerep igaz?

  27. Ford idióta fején persze nem akad fenn senki…bármekkora legenda az eredeti szerepe, max egy cameo kéne tőle, node hogy főszereplő megint? Ugyanez a bundásarcú Luke-ra is igaz…

  28. Fardavid: az embernek lehet véleménye, de ha azt úgy fejezi ki, hogy “mit keres ott az a büdös néger” (töröltem ilyet is) az bizony rasszizmus. Ha úgy fejezi ki, hogy” Booyegát eddig bármiben láttam (interjú, film), ellenszenves volt” az pedig normális vélemény. Utóbbi mögé nem érdemes odaírni, hogy nem rasszizmusból, hiszen maga a “nem vagyok rasszista” kijelentés is rasszizmusra utal ám. Aki nem rasszista, az elmondja a bőrszínen kívüli érveit egy vitában, és mást nem. Ezt csak úgy jótanácsnak mondom, annyira sokan hangoztatjátok. Persze ez mélyebb téma, nem hiszem, hogy a filmbuzin belül kéne belemenni, hogy miért van így.

  29. Eskü nem értem az embereket. Attól mert sajnos eddig 2 teaserben bamba fejet vágott még nem jelenti azt hogy emiatt a film rossz lesz.

    Másik meg nem hiszem hogy amikor castingoltak arra gyúrtak hogy csak 1 díszkarakter legyen Finn akin mindenki hőbörög mindenki. Eddig Én se voltam elájulva amit eddig a trailerekben “alakított” de attól függetlenül szerintem nagy arc.

    Meg ez a másik baromság hogy miért kell mindenképp egy fekete vagy ázsiai vagy egyéb rasszból egy egy színész…mert tán nem csak fehérek vannak a világon?

    Ecsém… bezzeg ha Asa Akira ázsiai pornószínésznő lenne benne egyből menne itt a “UHH AHH” és társai féle komment. Agyrém ami van itt egyesekkel. (Tisztelet a kivételnek természetesen!!!)

  30. senki nem mondta, hogy rossz lesz a film. csupán eddig nem meggyőző, amit Finnből láttunk. ennyi az egész.

  31. Human, nyilván nem arra gondolok amikor valaki büdös négerezik. Persze, hogy az rasszista. De ha valaki arra, hogy “nem illik Boyega a SW-ba” azt írja, hogy szedjen ciánt a rasszizmusára, azzal komoly bajok vannak. Már miért ne lehetne valakinek antipatikus Boyega? Csak azért mert néger? Ezzel volt bajom…

  32. Ventillátor: Ott voltak a trailerek, a hivatalos képek. Utána lehet nézni a szinésznek,csak be kell irni a keresőbe a nevet. Hogy mik vannak, igaz? És képzeld láttam már az előző filmjeiből is. Na most ezek alapján eltudom dönteni, hogy szimpatikus nekem egy szinész vagy nem. Ennek a bőrszinhez semmi köze nincs. Persze ettől még lehet jó a film.

  33. Nekem nem tetszenek ezek az új arcok, csak a régi szereplők miatt érdekel a film. Amint ők kikerülnek, nálam be is zárt a SW univerzum.

  34. Szerintem a legproblémásabb ezen a plakáton Ford / Solo testtartása. Nekem ez nagyon nem tetszik, pedig Ford-ot kimondottan szeretem, de miért pont így kellett megfesteni? (Biztos épp a lábára esett az Ezeréves Sólyom ajtaja és így maradt miatta Ford.) :P

  35. A plakátról annyit, hogy Solo kezében tartott pisztoly balkezesnek tűnik, legalább is, ha annak a plusz izének a cső mellett valamilyen célzó funkciója van! ;)

  36. Ford úgy néz ki, mintha egy ősember, ahogy fenyegetésre emeli a “bunkósbotját”. Eléggé ramatyul néz ki.

  37. Szánalmasak vagytok, egytől egyig akik Boyegát szidják.
    Egyrészt tuti hogy semmi fogalmatok arról hogy milyen színész is. Láttatok belőle konkrétan fél percet és eldöntöttétek hogy szar színész és utáljátok. Ergo nem a teljesítménye miatt utáljátok! Ennyire egyszerű.
    Azért nem akárki csinálja a filmet. És hát láttunk már olyan színészt nagyon durván jól játszani aki csak szar filmekben szerepelt szinte. Aztán jött a True Detective és tessék. Szerintem mindenki tudja kire gondolok. Most nem azért de anno az eredeti trilógia szereplőit se ismerte kb senki ma meg a többség ha csak meglátja őket orgazmusa lesz. :D Szóval szerintem ezzel le is zárhatjuk a vitát. Abrams nem dolgozna olyannal aki nem érti a dolgát!

  38. Sziasztok,Az a közel 40-s srác vagyok aki ezen nőtt fel mindenféle módon németűl nézve stb.Nekem mindig is az volt a lényeg fólytatódjon a saga.Az előzmény trilógia kicsit csalódás,de a második részt bármikor újra nézem,az ami megidézte az eredeti hangulatát,persze nekem is vannak fentartásaim az új sztorival és a színészekkel kapcsolatban,de ha belegondolok hogy soha nem folytatódott volna a sztori semmilyen formában az lett volna a lehető legrosszabb.Ami lehető legjobb dolog az egészben hogy Lucas eladta és így kapok még legalább 5-6 STAR WARS filmet mielőtt megöregszem,ÚGY HOGY,INKÁBB ÖRŰLJETEK VELEM.

  39. DartkAngel
    Nehogy már szarul érezzük magunkat, mert véleményünk van valamiről! Láttuk már másban is Boyegat, és el tudjuk dönteni, hogy mit gondolunk. Ha ezért valaki leszól az szánalmas…
    A film valószínűleg nem lesz szar tőle, de lehet, hogy idegesíteni fog a gyerek, ennyi.

  40. Nem semmi a hittem ha star wars akkor elcsöppen mindenki,nállam is idegesítő volt trailernél,hogy 2cm belenyomják fekete szinész fejét,de tök mindeggy akárki lehetett volna ,ugyanugy nem csípném.

  41. Bár a törekvésésért jár a piros pont – – megidézni a régiek hangulatát -, de ez a plakát valahogy nekem nem jött be. Solo kb. a korának megfelelően eléggé hajlott és enerváltnak tűnik, bár lehet épp lendületet vesz. :)
    A fekete sráccal kapcsolatban az eddigi anyagok alapján nekem se tűnik túl meggyőzőnek, de valóban nem ennyiből kell véleményt formálni. Az esélyt megkapja, aztán ha a teljes film alapján gyenge, akkor majd osztom én is az észt. :) Bőrszíntől függetlenül.
    A csaj szerintem jó választás, ő nekem elsőre passzol a “képbe”, aztán lehet, ő lesz a bukó.
    A lényeg, hogy várom és Abrams mester miatt elég bizakodó is vagyok.

  42. Nem túl bejövős, és nem azért, mert retro, és nem is a sokak által már most utált Boyega miatt. Én se bírom a bamba képét…Kár, hogy nem pl Terrence Howard kapta a szerepet. A kép egyszerűen nincs eltalálva. Az arányok, a szereplők. Kylo Ren lesz elvileg a főgané, így oké, hogy a plakát 30%-a az övé, de a maradék helyre igazán oda lehetett volna paszírozni a többi szereplőt is. Nem középre telibe a “fiatalabb Keira Knightley-t” meg a Bojegát. Persze, sokkal több meló lett volna vele. A színek a klasszikushoz mérten jók! Jah, és Solo papa miért néz ki úgy mint aki meghúzta a hátát. Jó, öreg, de akkor is. Ettől függetlenül kitérdekel a plakát. JJ meg úgy is hozza amit elvárnak tőle :))

  43. Valamiért tényleg nem áll össze ez a poszter, pedig a részletek nagyon jók. Két oldalon az X-wingek és a Tie fighterek, vagy ahogy a két fénykard és a bot(?) egy irányban állnak. Szóval a koncepció rendben van, valami mégis hiányzik.
    Azt persze nem szabad elfelejteni, hogy Struzan sem mutathatott többet, mint amennyit az eddigi hivatalos anyagokból láthattunk. Gondolom ezért nincs több szereplő. Solo pedig Finn-hez hasonlóan csupán előre billenti a fejét, hogy szigorúbbnak tűnjón, de valóban furcsa a tartása. Igazából szerintem nélküle jobb lenne a kép. Oké, ki kellett tölteni azt a helyet. Egy Falcon tán jobban mutatott volna ott.
    Ami pedig Boyega-t illeti, én éppen ez alapján a rajz alapján kezdtem bizakodni, talán mégis az eddig látottak voltak félrevezetőek, mert itt most egész jó a feje. Végre ki lehet nézni belőle némi “badass”-séget.

  44. Az a baj, hogy fehér férfi jedi nem lesz benne. Ez elég nagy hiba. Lesz egy fekete meg egy csaj. Pont a legnfizetőképesebb rétegnek nem lesz megfelelője, ha már producer szemmel akarom nézni. Neg tényleg, most elmész a filmre és ilyen polkorrekt cuccot kell nézni mert persze a fehér férfi csak rasszista és nőgyűlő lehet.

  45. human:
    Ok, ha úgy vesszük akkor jogos, de ő már öreg. Ha folytatni akarom az előző gondolatmenetet akkor akár a társadalom tükre is lehet: a fehér férfi átadja a helyét a színeseknek és a nőknek. Illetve kiszorítják…
    Nem akarok mindenáron ilyet belelátni amúgy.

  46. Nem az a baj, hogy színesbőrű, hanem hogy nagyon nem a hangulathoz illő arca van szegénykémnek… olyan mintha Puzsér lenne ott.

  47. zriff
    Én is attól tartok…

    Amúgy a Halálcsillag terv lopásos előzményben is a nőci van előtérbe tolva az eddigi promókban (itt fenti plakáton is ő leghangsúlyosabb). Girl páwörbe megy át az SW.

  48. akkor most kövezzetek meg, de szerintem a piros lézerkardos főgonosz baromi gagyi, közelébe sem ér Vader ikonikus maszkjának.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.