D23: Toy Story 4

Újabb infókat tudtunk meg a szerintük fontos Toy Story folytatásról. Ismétlésnek: John Lasseter visszatér rendezőnek, amiben Josh Cooley fogja segíteni. Akkor jöhet a friss idézet:

ToyStory4Banner

It’s a love story with Woody and—and this is news—Bo Peep. At Pixar and at Disney, we only make sequels if we come up with a story that’s as good or better than the original. That’s our rule. We don’t do things just to print money.

Amelett, hogy elismételte a “csak akkor folytatunk valmait, ha van ötletünk rá” dumát, felfedte: Woody és Bo Peep köré egy szerelmes filmet kanyarítanak.

Teaser poszter is van.

img_0351

7 hozzászólás a “D23: Toy Story 4” bejegyzéshez

  1. A három Toy Story egy annyira tökéletes trilógia, hogyha csinálnak hozzá egy méltó negyediket, a világ a Pixar f@szát fogja szétszopni!

  2. Érdekes, már csak azért is mert Bo Peep nem szerepelt a harmadik részben. Most meg majd valahogy random előhozzák? Olyan jó lezárása volt az egész trilógiának. Félve várom a premiert.

  3. megint ugyanaz a bullshit szöveg…nem bírnak ki egy interjút sem enélkül, hogy mi aztán csak akkor folytatunk, ha felmerül egy zseniális ötlet és semmi köze a pénzhez. nem értem minek kell álszenteskedni, miközben pl. a Carsnál a film szinte egy mellékes a merchandisinghoz és a Monsters University, Cars 2 is biztos eredeti, meg jó ötletek, ugyan már. szeretem a Pixart, de ez a jópodáskodás kellemetlen.

  4. De a Toy Storynál a második és a harmadik rész is azért készült el, mert megérett a jó ötlet. Én nem félek. A cars 2 és a Merida hiba volt, de ezt ők is tudják. A Cars 3 is hiba lesz, de kell a pénz. :)

  5. Szerintem se kéne erőltetni ezt a “csak akkor ha van jó ötlet” dumát, mert a Cars 2 olyan pofátlan cash grab volt, hogy az én arcomról sült le a bőr. Nemcsak ez, de még szörnyű film is volt mellé. A Monsters University is cash grab, de legalább jó film.

    Amúgy a Toy Story 4 szerintem már különálló trilógia nemhivatalos első része lesz, szóval az első 3 rész lezárt marad továbbra is. A Good Dinosaur meg eddig nem tűnik biztatónak (főleg ismerve a háttérben folyó gondokat), de legalább kaptunk egy Inside Out-ot tőlük, szóval az is valami.

    Amúgy, nem tudom, feltűnt-e, de Pixar szinte csak akkor alkot igazán maradandót, ha az eredeti Pixar-csapat valamelyike (Andrew Stanton, Brad Bird, Pete Doctor, John Lasseter) ír-rendez. Lehet, nem kéne újoncokra bízni a filmeket, amíg ezek az emberek is tudnak írni-rendezni.

  6. Szerintem se kell nagyon a lezárt trilógiához kötni, azok zsenialitásán nem nagyon lehet csorbítani, de azért nem esne kellemesen, hogyha már csinálnak egy új részt, nem ütné meg a szintet. Inkább menjenek a biztosra, csak ne rakjanak bele inkonzekvens dolgokat.

    Lehet rosszul emlékszek, de Bo-val történt valami, amit nem fejtettek ki, de azért nem volt a harmadik részben. Akár még előzmény is lehet (ha csak nem mondták hogy a 3. után van időben)

  7. Az Agymanókkal újra megszavaztam a bizalmat a Pixarnak, pedig az utóbbi években a Dreamworks nálam simán lekörözte a filmjeiket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.