15 hozzászólás a “D23: Dead Man Tell No Tales” bejegyzéshez

 1. Nem tudom mi bajod van vele, főleg hogy még egy képkockát sem láttál belőle… Nekem a negyediken kívül a korábbiak a mai napig nézhetőek, épp a múlt héten újráztam őket. Tudom most mostanság a képregényfilmek a menők, de lehetne több kalandfilm is mert elég gyér a felhozatal – (szomorú arc)

 2. Ctrl+Alt+Del:
  Szerintem az vele a baja ami nekem is. Igen az első 3 rész az nagyon el lett találva de ott ki is fulladt az egész. Az ezzel a baj, hogy manapság nincsenek új ötletek. Vagy legalább is nagyon kevés. A hatszázhuszonharmadik folytatást, előzményfilmet és spin-off-ot nézzük már évek óta, nem beszélve a már rég megunt szuperhősfilmekről. Ez volt a baj a POTC 4. részével is.. Már nem érdekes.
  Ezzel nem a szóban forgó 5. részt írtam le 2 évvel a bemutató előtt, hiszen még akármi lehet belőle, csak én jobban örülnék új ötleteknek.

 3. Igazatok van! Sőt, Star Wars se legyen többet, az is mind vacak folytatás lesz, már a ráadásul a hetedik jön! Úristen, meddig húzzák még ezt a rétestésztát… Pedig milyen szép lezárása volt a VI.-nak, !SPOILER! meghalt a csúnya gonosz, győztek a jók, erre most folytatják, pfujj.

 4. Ventillátor – Köszi a megerősítést a negyedik rész minőségveszeteségével kapcsolatban (akkor ezek szerint nem bennem vana a hiba) :) Nem tudom neked feltűnt e, de annyira nem paszolt az a rész a sorozathoz hogy le se tudom írni és én nem hiányzó Keira Knightley és Orlando Bloom miatt érezetem ezt. Talán a rendezőcsere (1-3: Gore Verbinski, 4: Rob Marshall) sem tett jót, de nagyon érezhető a minőségromlás főleg ha egymás után nézed őket. Talán majd az ötödik rész megmenti a sorozat nimbuszát…
  A manapság nincsennek ötletek részével vitatkoznék mert vannak (de ahogy már a srácok is mondták a Podcast-ban) csak éppen biztosra mennek a stúdiók mert a minimális kockázatból akarják kitermelni a nagy hasznot, ami manapság még mindig a képregényfilmekben van…

 5. A negyedik is már egy felesleges valami volt, a harmadik részt szerintem meg túlkomplikálták, de az még elment. Ebből a franchise-ból szerintem már nincs mit elmesélni, max. beleraknak valamilyen teljesen más oda nem illő mitológiai elemet. Amúgy meg Johnny Depp kurva unalmas már.

 6. Pont azért lett a negyedik ilyen, mert a harmadik egyeseknek “túlkomplikált” volt, most kaptatok egy faék sztorit tessék ugye milyen jó volt…mondjuk nem csak ez volt azzal a filmmel a baj, Cruz erőltetett karakterét se tudtam hova tenni, ja és Feketeszakáll egy vicc volt Davy Jones-hoz képest. Csak remélni tudom, hogy a következő résszel visszatérnek a régi filmek színvonalához.

 7. az biztos, hogy az első rész a legeredetibb és talán drámailag is legösszetettebb. egy laza kis kalózos vígjáték amit lehetett volna hagyni ahogy van…. viszont én nagyon imádom a 2. és 3. részt is, mert hatalmas nagy kalandfilm hangulatuk van és rohadt jó tovább követni a kalózok történetét..

 8. A halálos iramban frenchise egy jó példa, arra hogy lehet egy frenchise-t vissza hozni a sírból :)

  Szerintem a karibtengeerben is van potenciál mindaddig amíg jhonny depp a főszereplő.

  Bloom legolasnak totál jó, a többi szerepben nem tudtam megkedvelni :(

 9. Szerintem a 4. rész sem volt rossz és tuti az 5-et is rengetegen megnézik majd + végre nem egy B kategóriás képregényfilm lesz :D

  A halálos iramban frenchise no komment…erős B C egy kaptafa filmek, az 1. 2. rész még egész jó volt, de utána nem. -szerintem.

 10. Nálam jó volt a 4. rész is. Jöhetnek a folytatások, mert imádom ezt az univerzumot. :)

 11. Na örülök neki a sok hókotró bunkó akkor ne nézze meg z 5. rész az egyik legjobb volt szerintem a 4.felvonás hatalmas poénok jó történetszáll egy igazi kalóz sorozatból nagyon kár lett volna fekete szakállt kihagyni…ha meg nem tetszik??? ne nézd meg akkor is a többszörösét fogja behozni az elkészítésének:D…és megsugom nem ,hogy 5. még 6. rész is lesz!…;)
  most pedig matekozzunk egy picit

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl:
  Budget $140 million
  Box office $654.3 million

  Pirates of the Caribbean: Dead Man Chest
  $225 million
  Box office $1.066 billion

  Pirates of the Caribbean: At World’s End
  Budget $300 million
  Box office $963.4 million

  Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
  $378.5 million
  Box office $1.046 billion

  Ha nagyon szigurúan nézzük a bevételeket akkor ez “csak” a második legjobb bevételű Karib lett!…de annyira elenyésző a külömbség a Dead Man Chesthez képest…amelyik szekér fut azt nem fogják megállítani ;)…igazatok van annyira felesleges a 4. rész…itt egy felesleges dolog van az ilyen emberek véleménye…nem kell megnézni lesz jó pár millió ember aki majd megnézi helyettetek is:D

  Kedvenc film <3 jöhet az 5. 6. rész is!:))) és egyáltalán nem "feleslegesen"

 12. Inferno: akkor én is súgok valamit, ha a budget 378 millió, akkor talán a dupláját hozta be max 1 milliárdnál, mivel a moziknak is jár a pénzből. Nem csoda, h nem rögtön folytatták

 13. Ja akkor kész katasztrófa volt a film mert nem rögtön kezdték el…a fő ok az volt ,hogy Jhonny betervezett jó pár filmet amiket előbb véghez vitt…ha tetszik ha nem attól függetlenül siker story inkább a 4. rész is nem pedig bukás…és itt van egy két fanyar szájízű ember én mégis csak olyat ismerek akinek tetszett…akinek unalmass Jack…vagy nem tetszik az ne menjen el megnézni…azt nézd meg ami érdekel…én biztos megnézem vagy 2x-3x ezt is moziba…így voltam mindegyik résszel ;)azért az sem hangzik rosszúl ,hogy a DUPLÁJA…nekem meg az Avatar nem tetszett mégse szóltam le sehol azt minden idők legnagyobb bevétele….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.