The Martian másodszor: jöhetnek a spoilerek

Az biztos, hogy rohadt hatásos A marsi új trailere (vagyis hülye vagyok, az a könyv címe, a film moziban Mentőexpedíció néven fut majd hahahabwahaha), de még a 3. felvonásból is mutogatnak bőven dolgokat benne, szóval spoileráradat. Lehet elsőre nem rakod össze, de a moziban bizony bosszankodni fogsz, mert tudod mi jön. Na mindegy.

martian-trailer-screenshot

Ridley Scott dolgozta fel a Marson ragadt botanikus történetét.

Kötelező lesz nekem így is. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 08. 19. 16:17
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “The Martian másodszor: jöhetnek a spoilerek” bejegyzéshez

  1. De pl a cím lehetett volna A Marsbéli is, és akkor már nem a Marsi Anikóra gondolunk :D
    amúgy tényleg nagyon várós

  2. fúh de rohadt spoileres, pedig ez pont az a sztori aminél ez nagyon kinyírja az egészet. a könyv bőven adott alapanyagot egy minimális spoileres trailerhez, nem értettem sosem azokat akik így reklámozzák a filmet. az interstellar kampányát is tök jól megoldották hatásosan anélkül hogy bármi lényegeset felfednének, sőt Matt Damon fel sem tűnt bennük egyszer sem pedig húzónév…

  3. Eszméletlenül Várós!!! A könyvet egy nap alatt olvastam ki (nem viccelek) szerda éjjel kezdtem és csütörtök tízre már megvolt… A film meg kb “Apollo 13 feat Gravity feat MacGyver”, a könyvben olyan matekozgatás és a bazmegozás van zseniálisan keverve humorral hogy könnyezve olvasod! Nem tudom hogy valaha is létezhet e olyan emberi lény aki ennyire kitartóan küzdene ujra meg ujra az életéért amikor folyamatosan tényleg minden szétesik körülötte. De zseniálisan van kivitelezve. Ha a film fele olyan jó mint a könyv már kétszer jobb mint bármi a témában! :-)

  4. Tuti, hogy moziban nézem. Régóta várok egy valósághű, mégis fikciós NASA-val kapcsolatos filmre. :)

  5. szerintem meg a Marsi krvajó, pont az a jó benne hogy olyan szokatlan, kreatív. ezen hogy Mentőexpedíció mit kell kitalálni? ezért pénzt kap valaki?

  6. Ezektől az átköltött magyar címektől rosszul vagyok. Ez a mentőexpedíció azt sugallja, hogy magán a mentésen van a hahgsúly, holott kurvára nem. Nem tudom, hogy miért gondolják azt, hogy A marsi az befogadhatatlan a magyar közönségnek.

  7. Életem eddigi legjobb könyvélménye, ha csak fele annyira lesz jó a film, mint a könyv, az már zseniális! :D

  8. addig nem akartam megnézni ezt a trailert, amíg nem fejezem be a könyvet. ez most megtörtént és hát… úgy látom lesz némi eltérés, ami nem feltétlen tetszik így elsőre. de bízom benne, hogy jó lesz ez. ja és a könyv tényleg nagyon jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.