Heti mozibemutatók: augusztus 20.

Kettő hasonló közönségnek szánt is jön a héten, plusz még a horror is vehet el nézőket tőlük. Mi a fene. Kinn a Hitman nyitott a Sinister és az Ultra mellett.

Man-From-UNCLE-7

 • Sinister 2. – Az átkozott ház – ha horrort néznénk, akkor inkább menjünk a The Gift című thrillerre? Mondjuk a Sinister első része jó volt.
 • Oooops! Noah is Gone… – Állatok lemaradnak Noé bárkájáról ebben az animációsban?
 • BeSZERvezve (American Ultra) – füves akciókoméda.
 • Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E.) – kinn már bukott, jó így várni a hazai bemutatót. Guy Ritchie ezután visszatér Sherlockhoz? Bár mondjunk Downey sem az a nagy szabadidővel rendelkező színész hozzá.
human
írta
2015. 08. 20. 20:40
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: augusztus 20.” bejegyzéshez

 1. Mi a fene, horrort is játszanak magyarban? És egyidőben a premierrel?
  Is this real life?

 2. Sinister miért volt akkora szám sok embernél,nem értem…Szerintem baromi unalmas,kiszámítható volt,1 pillanatra nem éreztem hogy félelmetes lenne.Eszembe nem jutna ujra nézni.

 3. anyagilag bukott nagyot, 13milliós bevételt hozott csak odakint. kritikák egészen jók amúgy rólam, én is most néztem meg, teljesen okés és szórakoztató :)

 4. az első Sinister-nek volt hangulata. vagy négyszer meg is néztem, király volt szerintem simán. de a második már a trailerek alapján is elég gyengének tűnt. az U.N.C.L.E. viszont érdekel.

 5. az első Sinister érdekes volt, jó színészekkel és borzongató. a második majdnem hozza azt a szintet, csak a végére szerintem kicsit szétesik és jobban rámegy a jumpscare megoldásokra. azért simán nézhető, és más szemszögből mutatja be ezt a Bughuul mondát.

 6. Hát én nem borzongtam 1szer se…A Conjuringnál már igen,valahol ott kezdődik az atmoszféra ami kell 1 ilyen filmhez.

 7. Az UNCLE embere nagyon szórakoztató film, kicsit javított ezen a felemás nyari felhozatalon így a végére. Érdemes bepróbálni moziban kár hogy a kasszáknal nem hoz annyira, szívesen néznék meg ebből egy folytatást…

 8. Amilyen pozitív csalódás volt anno a Sinister, olyan nagy csalódás lett a folytatás, pedig nem vártam tőle sokat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.