Mi a fenéről beszél Michael Shannon a Batman v Superman kapcsán

Az odáig rendben van, hogy szerepel a második részben, a testét mutogatták a trailerben is, de egy ilyen nyilatkozott:

4lunlwj

I was in my costume, and I couldn’t use my fingers because in the sequel I have flippers instead of hands. So I had these wax flippers on my fingers, and I couldn’t open the door, and I could hear Zack [Snyder, the director] being like, ‘Where’s Shannon? Where the f**k is he?’ and the whole crew was standing around. I was like, knocking on the door with my flippers, ‘Let me out of here!

Azaz flippers (ilyen búvárúszómianeve) volt a kezén. Jobban belegondolva ez persze valami mo-cap kesztyűt takarhat, és többen arra a következtetésre jutottak, hogy ez bizony Doomsday felvezetését jelenti.

Éljen, ha Wonder Woman meg a Justice League felvezetése nem lett volna elég a Batman v Superman viszály mellé. Itt is az lesz, mint a Marvelnél, hogy az 5 év múlva érkező filmig tét nélküli minden?

21 hozzászólás a “Mi a fenéről beszél Michael Shannon a Batman v Superman kapcsán” bejegyzéshez

 1. Tököm tele van már ezekkel a felvezetésekkel. Thanos-t is már az első Avengersben felvezették, aztán még mindig sehol sem tart az a történet. Majd évek múlva nézhetjük.

 2. Doomsday valamilyen szinten nem lenne rossz dontes meglepetes gonoszkent.Lelektelen pusztitogep tul nagy iroi tudomany nem kell hozza hogy beleszojjek a tortenetbe.Biztos vagyok benne, hogy amit a Marvel Thanossal jatszik ok azt fogjak Darkseid-del.

 3. Szerintem Doomsday már vagy a BvS végén vagy a JLben fel fog tűnni, nem kell rá 5 évet várni. Az viszont komoly, ha Michael Shannon fogja alakítani.

 4. Ha Michael Shannon fogja játszani akkor Doomsday nem lelketlen pusztítógép lesz mint általában. Egyébként meg az előzetesből sokan azt szűrték le hogy ahol olyan nagy pusztítás van ott már nem Superman ellen harcolnak hanem hárman Doomsday ellen. Pl Mikor a Batwing feltűnik már elég apokaliptikus hangulat van, ráadásul Batsie se hordja a páncélt amit Sup ellen használt és az őt majdnem eltaláló lézer is inkább hasonlít Zodéra. Sokkal erőteljesebb mint amit Superman “lő ki”.

 5. Milyen 5 évröl beszélsz?? 2 év mùlva már part 1!! És elég valószinű,hogy doomsday mar a bvs ben is ott lesz.. A JL ben ellesznek darkseid al vagy brainiac al

 6. Nico igazad lehet. Az tènyleg doomsday lehet..nem hiszem Superman annyira elborul,hogy batman megsüsse. Doomsday már igen…

 7. Hogy őszinte legyek, én nem szeretném Doomsday-t… most még. Elvégre basszus, már a második filmben feltűnne az a gonosz, aki MEGÖLTE Superman-t??? Bár az is igaz, hogy a filmben a legésszerűbb eredeztetése a karakternek Zod lenne. Elvégre amennyire én tudom, Doomsday Krypton maradványaiból született, és ha úgy vesszük, Superman-t leszámítva Zod Krypton utolsó “maradványa”. Ettől függetlenül, marhára nem örülnék a dolognak. :/ Ő maradjon csak egy későbbi, önálló Man Of Steel folytatásra. Amúgy le merem fogadni, hogy a DC valamikor hozzá fog nyúlni a “párhuzamos univerzumok” témához. Csak arra vagyok kíváncsi, mikor.

 8. nico9519: Logikusnak tünik, hogy a film első felében Batman és Superman egymásnak mennek, aztán összefognak valami gonosz ellen. De azt miből gondoljátok, hogy Zod lesz Doomsday? A képregényben ők külön karakterek. Vagy van olyan történet, ahol ez a két karakter ugyanaz?

 9. zsocso: Nincs ilyen történet, de mivel a filmek egy külön univerzumban játszódnak, lehetnek variálások. Ebben az univerzumban talán Zod lesz az, vagy Zod-ból készül valahogy, vagy franc se tudja… A Marvel is variált a maga filmjeivel, nem is kicsiket.

  Amúgy az elvetemült fanok még olyanokat is pletykálnak pl. a Suicide Squad kapcsán, hogy Joker valójában Jason Todd lesz… az a Robin, akit Joker a képregényekben megölt, és aki Red Hood-ként tért vissza később. Ez mondjuk szerintem abszolút baromság.

 10. zsocso: Pletykálják hogy Lex Zod testén kísérletezik hogy megtalálja Clark gyengeségeit és eközben létrehozza Doomsdayt. Egy eszetlen, állatias Doomsday pocsék lenne a filmvásznon viszont Zod “reinkarnációjaként” már nem is lenne rossz. Egyébként én is szívesebben látnám egy későbbi MoS filmben, akár a pár évvel ezelőtti animációs mesét is átdolgozhatnák. De egy nap nem lenne rossz egy Jusitce Lords mozi sem:D

 11. Gondolom mivel zod halott így belöle fog doomsdayt kreàlni lex. Ezt bármiben lefogadom.szerintem a következő trailer erre vàlaszt is ad.

 12. Nem értem. Doomsday eleve milyen logika alapján jött szóba? Ennyi erővel bármelyik gonoszt ide lehetne sorolni, ez csak olcsó pletyka, aminek még alapja sincsen. Kb. olyan, mint Joker-t is már most Jason Todd-nak mondják…egy valaki kitalálta, aztán már özönvízszerűen folyik tovább. Amúgy ez a Doomsday pletyka már egy éve megy, szóval ezekkel az “elszólásokkal” csak próbálják bizonygatni a pletykáikat, aminek fele se igaz, csak arra van, hogy legyen mit rágni.

 13. Egyszerűen imádnám, ha a BvS Superman halálával érne véget. A JL pedig kezdődhetne úgy, hogy Batman és WW összehozzák a csapatot, hogy megállítsák Doomsdayt. Aztán persze Superman is visszatér…

  A Death of Superman sztorit cirka 20 éve akarják tető alá hozni. Most, hogy DC univerzum épül elképzelhetetlennek tartom, hogy ne játssza ki a stúdió valamikor ezt a kártyát.

 14. Levannek maradva mint a borravaló a marvelhez képest. Nincs idejük épitgetni,felvezetni,doomsday lesz a fögenya a bvs brn ez valoszinű. Supermant nem hiszem,hogy megfogja ölni a filmben is. Azért az durva lenne a warner-töl

 15. Bizony, nem lesz építgetés, 8 filmmel egyet felvezetés, a DC bele akar csapni a lecsóba. Ahogy Human mondta ezzel is eltérnek majd a Marveltől. Doomsday szerintem tuti ott lesz a filmben, legalábbis nagyon remélem :)

  Superman halála puszta spekuláció, de imádnám, ha a Warnernek lenne töke hozzá. És mivel elég sötétnek tűnik a film hangulata, így egyáltalán nem is tartom valószínűtlennek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.