Jason Bateman beismerte, hogy a Horrible Bosses 2 csak a pénzről szólt

Mint minden komédia folytatás? Az első közben jól érezték magukat, a másodikra pedig csak azért tértek vissza, mivel az első jól hozott. Ingyen pénzzzzz. Persze utána védi magát és a többieket azzal, hogy igyekeztek azért közben, csak az első szikra hiányzott az “ezt mindenképp meg akarjuk csinálni” hangulathoz.

Horrible-Bosses-2-Stills-Latest-Wallpapers

The first one was funny. The first one put up some money. The second one was garbage as far as box office goes. Who knows if it was on the merits or when they released it, but it did not do any money.”

Oh yeah. That’s a paycheck for everyone. Everyone’s gettin’ paid. It’s a freebie. We can’t just make it suck. Everyone’s gonna know it’s a layup, but let’s at least try to make it hold up to some cynical scrutiny.

11 hozzászólás a “Jason Bateman beismerte, hogy a Horrible Bosses 2 csak a pénzről szólt” bejegyzéshez

  1. ezt nagyjából senkinek a szemszögéből nem értem. a WB nincs elengedve manapság, 3 évük lett volna egy életképes franchise-t csinálni ebből, erre kidobnak egy széria-gyilkos folytatást, ami nem arról van szó, hogy kicsit félrement, hanem egyszerűen valami undorító és gagyi lett – és szinte majdnem buktak is rajta. totál béna vállalkozás.

    az, meg hogy a színészek visszamentek alibizni, miközben egyértelmű, hogy milyen jó szerződéseket lehet leakasztani harmadik filmekkel, szintén érthetetlen. mondjuk szar forgatókönyv mellett már valamilyen szinten biztos mindegy volt nekik.

    Ti is beszéltetek erről már többször a podcastben, hogy mennyire ritka a jó vígjáték folytatás, miközben meg lehetne vele fogni az Isten lábát még manapság is. ha van egy 100 milliós feletti első részed, abból annyit veszel ki később, amennyit nem szégyellsz, mégis földbe állítják őket kapásból csupán hanyagságból.

  2. Nálam mondjuk Chris Pine elég sokat dobott az amúgy tényleg nem túl erős 2. részen. Neki remekül állt a karakter, amit el kellett játszania.

  3. Érdekes, hogy ilyet kijelenthet a színész, miközben pl Nintendo-nál sokkal kevesebbért kirúgják és akár beperelik alkalmazottat

  4. Hát szerintem meg semmivel sem lett gyengébb,mint az első rész.Bateman.en szakadtam,főleg magyar szinkronba mikor parasztul beszélt,Chris Pine minden jelenetben akkora gennyláda,hogy öröm volt nézni.Teli van jó poénokkal,amik közé befért néhány gusztustalanabb is(pl.mikor “Blenstone”-t elkapja a fogorvos csaj).Ted 2 volt inkább 1 közepes vígjáték gagyi folytatása…

  5. Az egyet szerettem, de tényleg valami borzalom lett a kettő.
    Rögtön az elején, a zuhanyzós jelenettel alássák a hangulatot.
    És miért kellett azokból a szerethető, szerencstlenkedő karakterekből teljesen ésszerűtlenül idióta, szellemi fogyatékosokat csináltak, akik idegesítőek ahelyett, hogy szórakoztatóak lennének?

  6. Vígjáték folytatások kapcsán szerintem a Ted 2 rendben volt. Rengeteget nevettem rajta és nem volt meg az az érzés, mint a Horrible Bosses 2-nél, hogy csak erőlködnek a kamerák előtt egy kis pénzért.

  7. kár, hogy tényleg agyilag zoknikká degradálták a szereplőket, sokszor inkább már kínos volt amit csináltak mint nevetséges. azért egy-két poén belefért ebbe is.
    bateman meg legalább őszintén nyilatkozott.

    az viszont tényleg fura, hogy a vígjáték folytatások nem nagyon sikerülnek, a másnaposok 2-3 is siralmas lett, bőven elég volt egyszer látnom őket. de az első rész jó volt. ide sorolhatnám az üvegtigrist is.

    most így hirtelen amit jó vígjáték folytatásnak mondanék az a 22 jump street meg régebbről a csupasz pisztoly kettő (a 3. már ott is erőlködés volt)

    tud még valaki másikat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.