Jöhet az új Blade-film?

A Marvel októberben tervezte képregényben rebootolni a karaktert, méghozzá egy úgy, hogy Blade és a lánya lett volna a főszerepben. Viszont ezt valami miatt elhalasztották. Bár Wesley Snipes egy sorozatról beszélt pár hete, ami R lehetne olyan Daredevilesen, viszont a legfrissebb pletyka az, hogy a lányos sztorira filmet építene inkább a Marvel.

4717725-b3-600x364

A film jogok amúgy pár éve szálltak vissza a Marvelre, a klasszikus első részt nem nekik köszönhetjük. Anno a Punisher: War Zone után ugye azt nyilatkozták, hogy R mozifilmet nem terveznek, így vagy meggondolták magukat, vagy rossz hírek elébe nézünk. A sorozat sokkal jobb ötletnek tűnt, a Daredevil is jól sült el.

Blade-art-e1440528007811

Bár az is lehet, hogy a Netflix filmes részére képzelték el a dolgot. Mondjuk oda alkot épp Adam Sandler, de a Beasts of No Nation is onnan érkezik majd.

9 hozzászólás a “Jöhet az új Blade-film?” bejegyzéshez

  1. A Penge a 2. rész után zátonyra futott.1 közepesnél gyengébb sorozatot próbáltak már,filmben pedig a 3. rész nálam hazavágta az egészet.Az meg,hogy a lányával együtt aprítsanak röhejes.Az ilyen összeáll a család a 2.-3. akárhányadik részben közös fightolásra,szinte minden filmben balul sül el,vagy csak szimplán röhejes.

  2. Azért az durva lenne, ha Blade zöld nadrágban, sárga ingben és lila kabátban harcolna. Természetesen PG-13 besorolással.

  3. Hát ez kb olyan fölösleges lenne mint az új Fantasztikus négyes..
    Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha elkészül az új Penge film, ne fizessetek érte!
    Köszönöm!

  4. Lehet h a jelenlegi univerzumba nem passzolna, de önálló filmként még működhetne ha jó a történet.

  5. NetFlix – Sorozat – rated R – Snipes ennyi tuti nézném. Ez meg hogy lánya van szerintem nagy baromság még ha a marvel találta is ki. R filmet úgysem csinál a disney/marvel úgyhogy inkább ne csináljanak belőle filmet. Én örülnék ha Szellemlovassal is csinálnának végre valamit abból is egy sorozatot tudnék elképzelni inkább mert az is rated R kéne hogy legyen bár kéne hozzá cgi az igaz egy sorozat költségvetésébe nem tudom mennyire férne bele de van a Disneynek pénze oldja meg :D. Annyira jó karakter pedig ő is a képregényekben csak a hülye filmekkel elcseszték a karaktert.

  6. Snipes amúgy egy ritka f.sz volt forgatásokon, kb mindent amihez nem kellett arca, dublőrrel csináltatott, és full köcsögül viselkedett mindenkivel, úgyhogy őt nem hinném, hogy akár gondolat szintjén is előhoznák.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.