Hobbit bővítve a mozikban

Természetesen trailert is kapott az amerikai esemény, aminek keretében a bővített Hobbit filmeket újra mozikba küldik (nyugi, nem hetekre). Aztán mindenki nézheti majd az előrendelt lemezein (november 17-én jön ki).

Ismerek egy olyan podcastert, aki erre lehet elmenne, ha tehetné.

human
írta
2015. 08. 27. 03:49
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Hobbit bővítve a mozikban” bejegyzéshez

 1. Már az eredeti is egy túlnyújtott izé volt, milyen lehet ez?
  A 3 részt bőven be lehetett volna rakni 2 normális részbe (ahogy eredetileg tervezve volt) és akkor lenne értelme a bővítettnek.

 2. Na bazz, ennyire elnyújtott filmet még az életben nem láttam MAX 2 filmet tett volna ki, ha nem csak egy nagyon hosszút (WE’RE IN FOR MONEY)

 3. Amúgy ha ennyire bevétel hajhászásról szól a történet akkor miért nem készül egy pörgősre vágott fan edition? Érdemes lenne megpróbálni.

 4. racz: ez baromi jó ötlet, wb helyében megpróbálnám, csak szerintem kurvasok munka, a kivágott jelenetekről meg könnyen tudják hova kell visszatenni őket, az egyszerűbb

 5. raczjani: Több pörgősre vágott “fan edition” is készült, Dwarfed Edition, Tolkien Edition stb.

 6. A Gyűrűk Urát nagyon szerettem anno (kivéve a 3. rész végét, attól hányni tudnék), de ezeken már unatkoztam. A harmadik rész azóta sem láttam, de nem is érdekel a kritikák után.
  Rövidített változat jobban érdekelne!

 7. Mivel rövidítve a gyűrűk ura se volt nagy szám, így én örömmel várom.:) De ezek szerint az ünnepekkor már nálink is lehet maratonozni a bővített 2×3-al.:)

 8. Ha előjönnének egy “pörgősre” vágott rövidített verzióval, felkutatnám Jacksont és megölném. Akinek túlnyüjtott, vagy lassú a Hobbit, az ne nézze, ott vannak neki az agyonvágott transformers meg egyéb agyatlan adrenalinbombák, én viszont szívesen bandukolok középföldén három vagy több órát…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.