Majdnem Margot Robbie lett Sue Storm

Egy interjúban elárulta, hogy felajánlották neki az új Fantastic Fourban (ami hatalmasat bukott) Sue Storm szerepét. Mázli, hogy nem vállalta el?

suicide-squad-trailer-one-6-margot-robbie-harley-quinn

Persze közben ilyen bullshit szövegeket is mondott Leto Jokerjéről:

What he’s doing with the character is so cool. At first it was kind of confronting (to be up close) but now I’m so used to it, I think if I ever saw him out of makeup now I would be really confused. Actually, I saw him out of makeup once and I was actually petrified of him. I was too scared to go up and didn’t know who that person was, and when he got back into his makeup I was far more comfortable.

Összezavarta, amikor smink nélkül látta Letot… WTF, komolyan. Ezeket ki írja nekik? És persze azt is elejtette, hogy miért különleges a Suicide Squad (nyilván azért, mert ők gonoszok):

I guess the one common denominator is we’re all bad guys, it just makes everything more fun that way. The scenes are more interesting I feel, when you just don’t know how the characters are going to react, especially with Harley, who’s absolutely nuts… she’s either going to kill you or laugh and give you a hug.

15 hozzászólás a “Majdnem Margot Robbie lett Sue Storm” bejegyzéshez

 1. Amióta láttam a Wall Street farkasában, azóta nekem mindegy miben szerepel. Engem megvett kilóra. Mondjuk nem a tehetségével.

 2. Nagyon jól tette.
  Szerintem simán ő lehet az új Charlize Theron. Bombasztikusan jól néz ki, emellett pedig baromi nagy tehetség szerintem. A Suicide Squad előzetesben abszolút megvett, ő és Joker mindent vittek.
  Én már a Z for Zacharian-t nézném tőle nagyon.

 3. Nem tudom mi olyan meglepo ezen amit mond. Ledgerrol is azt mondtak a forgatas alatt hogy teljesen megvaltozott stb. Szeritnem ha nem ismerted elotte a masik felt szemelyesen es nem dolgoztatok meg egyutt akkor hiaba tudod ki o ha az esetek 80%ban a szerepeben latod, raadasul egy ilyen szerepben egy total mas kulsovel stb., siman “zavaro” lehet a normalis hetkoznapi enje. En ertem mirol beszel.

 4. Persze, hiszen egy jó színész ő maga is elhiszi h az a karakter akit játszik :D akkor élethű csak igazán :)

 5. Robbie kiasszonyra még anno a Pan Am sorozatban figyeltem fel, de nem gondoltam volna, hogy moziban valaha is be fog futni. Egyébként a Fantastic 4 angol wiki oldalán már hónapok óta ott van, hogy Kate Mara mellett még Saoirse Ronan, Margot Robbie, Rooney Mara és Emmy Rossum volt esélyes a szerepre. Ezek a hölgyek most biztos örülnek, hogy kimaradtak a buliból.

 6. szerintem Margot borzasztóan gyenge már a trailerben is, nagyon kilógott nekem valahogy. ha ebben nem fog meztelenkedni, hát…mindegy, azért wall streetben isteni volt:FF

 7. Tokeletes volt a trailerben, sokkal jobb mint ami a kepekbol lejott. Szerintem epp o lesz az egyik aki fel fogja huzni a filmet.

 8. Szerintem is ő lesz a titkos befutó. Mindenki Jokerről beszél, de majd Hárlekvín hozza a meglepetést ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.