Star Wars már megint az Empire magazinban

Ez lesz az előfizetőknek a borító. Plusz még két képet is leközöltek mellé, mert miért ne. Azokat a tekerés után láthatjátok.

empire-okt-subs1

empire-okt-subs2
empire-okt-subs3
jj-n-bb

Aki négerezik azt egyszerűen bannolom, mert unom már. Ha a színész nem győzött meg eddig, akkor a nevét használd.

human
írta
2015. 08. 27. 16:05
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Star Wars már megint az Empire magazinban” bejegyzéshez

 1. Az egyetlen dolog amivel szemben ellenérzéseim vannak a filmben, az ez a robot. Valahogy nem illik a “képbe”.

 2. Úristen! Aki már itt is talál lens flare-t, azzal valami baj van!!
  Boyega most kit fog játszani (spoiler nélkül)? Egyik poszteren volt már kardja is, remélem nem Jedit. Azok nem vágnak olyan hülye képet mindig :D

 3. Nekem nincs bajom a lens flarrel, de ha nem olyan nehez eszre venni amikor az elso kepen a pofadba vilagit.

 4. Nightstalker: És mint tudjuk már az a Hanos jelenet is olyan jelentőséggel bírt, hogy szerepelt a Birodalom poszterein…
  A “jedi póz”-ról ami az awakens poszterén van nem is beszélve.

 5. Ez nem lens flare, gyerekek, nézzetek egy Super 8-et, vagy Star Trek-et, ez csak tompa csillogás ahhoz képest. S8-nak még a plakátján is az van (hozzáteszem, engem nem zavar, szeretem JJ filmjeit)
  Boyega meg dezertált rohamosztagost fog elvileg alakítani, de hogy ő lesz e a teaserben Luke által említett “benned is megvan” erőérzékeny fiatal, vagy a csaj, vagy más, azt még nem tudni (szerencsére :) )

 6. Boyega ismét hihetetlenül bamba fejet vág, bár bízom benne, hogy a filmben nem lesz irritáló. Ami még nála is sokkal jobban zavar, az R2-D2 és C-3PO. Az egyik állandóan csipog, a másik pedig egy hatalmas balfék. Lehet, hogy 2 ilyen ügyetlen droid 77-ben még jól mutatott a vásznon, de 2015-ben egyszerűen nem lehet őket komolyan venni. Most még ráadásul megkapták maguk mellé ezt a gurulógömb R2-D2-t. Remélem minimális szerepük lesz.

 7. MStipee:
  Nézd meg újra a Jedi visszatért!!! És angolul lehetőleg. Ez a “You have that power too” duma akkor hangzik el amikor Luke elmondja Leiának, hogy ő a testvére. Csak annyi különbséggel, hogy az előbb említett mondatot a többi előtt mondja. Remélem érthető.
  De itt van: https://www.youtube.com/watch?v=MDYX_PgorRY
  Ezt csak a hangulat miatt vágták bele a teaserbe.

 8. az tényleg hülye, aki ebben lens flare-t lát, menjen inkább szemészetre, ha ez is a szemébe világít xDDD nekem meg nagyon tetszik ez a robot, főleg, hogy igazi, semmi cgi, de mindenki nyugodjon le a picsába, benne lesz R2-D2 is :D xD

 9. Ventillátor
  Az a bajom vele, hogy a feje rohadtul buta, kicsit sem illik bele, főleg nem arra a szerepre amire kiválaszották. Kicsit sem szimpatikus.

 10. A focilabda robot nem lett volna a filmben a Disney külön kérte, h. benne legyen…sajnos…nagyon nem illik a star wars universumba…kb úgy mint ahogy jar-jar is irritált.

 11. Én csak azt nem értem miért jó minden SW posztnál leírni hogy Boyegát ezért meg azért nem csípitek. Nem elég egyszer? Vagy erre élveztek el?
  Nektek nincs bamba fejetek? Megítélitek pár kép meg pár másodperc után.
  Ne akarjátok hogy megítéljelek bennetek a kommentjeitek meg nem lenne jó vége! Amúgy meg: EGY SZÍNÉSZ TELJESÍTMÉNYE LEGINKÁBB A RENDEZŐTŐL ÉS A FORGATÓKÖNYVTŐL FÜGG ÉS KB 10%-BAN SAJÁT MAGÁTÓL!!!

 12. Majd a film alapján eldöntöm, hogy meggyőz-e vagy sem, de nem véletlen általában jóképű fazonokat választanak a főszerepre, úgyhogy jogos, ha nem tartják annak az emberek. Ennek ellenére előfordulhat, hogy pont nem a tipikus szépfiú megmenti a világot történetet kapja és akkor semmi gond.
  Nekem nincs ennyire bamba fejem, de azért rácsok mögött tartanám magam az állatkertben, de én ezért sem vagyok főhős egy filmben sem.

  ui.: Egy Orkokról szóló filmben lehetne főhős.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.