76 hozzászólás a “Új Star Wars-teaser” bejegyzéshez

  1. Bamba tekintet idegesítő kommentek in 3…2…1. Am szerintem über lett ez a min teaser. :)

  2. A vörös fénykard hangja az elkészült filmig még bőven változni fog, ilyen kis dolgokon kell most komolyan kiakadni?

    Engem rázott a hideg, jó lesz ez.

  3. Hűűű..Boyega zihál… basszus már megijedtem… :)
    Viccet félretéve gyere már december!!!!!

  4. nem rossz. ebben a bamba fiú is sokkal meggyőzőbb, mint az előzőekben. de akkor ő meg is hal? mármint. mennyi esélye lehet, úgy mégis. vagy lehet nem is dezertált rohamosztagos, hanem született Jedi? hűűha. vagy csak megvezetnek, és köze sincs egymáshoz a két jelenetnek.

  5. Megdőlt az a mondás, hogy: Nincs veszélyesebb annál, ha egy fekete könyvet fog a kezébe! Hát most már van! : )

  6. Szerintem nem kell azonnal minden újítást elítélni. Oké a keresztvasas kard merész, de ki tudja… :D
    J. J. nem gazdálkodhat kizárólag a régi eszközökből, én egyenesen tisztelem, hogy olyanokat bele mert vinni, amiről előre lehetett tduni, hogy nagyon meg fogja osztani a közönséget! :D Jóóóó lesz nagyon!

  7. 3. Igen, most ilyenem van pedig nálam jobban a megyében nem várja senki. Egyébként a teaser-ekkel már tele a padlás kéne egy rendes trailer.

  8. Esküszöm a fekete srác asztmás és a forgatás során hullámokban tört rá a roham. Eszméletlen idegesítő a srác, aztán lehet, hogy a filmben nem lesz az, viszont az ÖSSZES róla készült jelenetben zihál…

  9. A néger jófiúk minden filmben meghalnak…kivéve, ha nagyon viccesek. Ha nagyon viccesek, akkor végig ők oldják a hangulatot, és persze valahogy mindig életben maradnak. :)

  10. Boyega lihegése egy rejtett utalás lehet. Szerintem a film végén kap ő is egy Vader maszkot. :)

  11. Baromira meglepett már a poszternél is, hogy Boyegánál van a spádé.
    Szerintem nem jedi, inkább egy padawan…s nem is akárki lesz a mestere. :)

  12. Ezt a filmet lehetetlen elrontani , tesznek bele pár fenykardot meg a Millennium Falcont + Solo és ott a siker.

  13. Akkora fanok vagytok, hogy a premier előtt 4 hónappal már itt virnyákoltok, hogy mi nem jó benne. (Igazából már kb tavaly december óta, amikor kijött az első kis kedvcsináló) A film után le tudjuk vonni a konzekvenciát, addig meg ne ócsároljunk olyat, amiről lila fingunk sincs.

  14. Nem úgy volt hogy Leia és Han Solo gyerekeiről fog szólni, akik történetesen jedi mind2 csak egy idő után az egyik átáll? Akkor két fehér szülőtől h sikerült feketét összehozni? Leia megcsalta Landoval. :)

  15. Atesz: Az tudtommal az expanded universe könyvekben volt, de azt ugye kukázták. Szóval ebben a formában ilyen biztos nem lesz. :)

  16. jöttment dzsedáj. hát, oké. Luke se lett elsőre nagymester – de nekem kurva jól magyarázzák el, hogy lett a volt biroldamiból fénykardos, mert cafatokra szaggatom az egészet, ha szar lesz.

  17. Hát én akkor se tudok kibékülni ezzel a színésszel :D engem irritál :D
    Kitépem a hajam ha 3 filmen keresztül benne lesz…

  18. Malachi. Nekem is pont ez jutott eszembe, remélem jól lesz magyarázva. Bár nyilván még csak tanítvány lesz. Viszont eléggé úgy vágták, hogy Kylo Ren ellen megy, ő meg nem kezdőnek tűnik.

  19. Az első pár képkocka tisztára éhezők viadala érzés. A többi meg inkább no comment.

  20. Összefoglalva: azért lesz rossz a film, mert a nigró gyerek pocsék színész-semmi bajom a négerekkel, de ze néger!!!!!!!!!- és azért pocsék színész mert kettő! darab úgy körülbelül 4-5 másodperces jelenetben volt látható. Ez alapján igenis ellehet dönteni ,hogy jó színész-e. Igenis ki lehet mondani, hogy irritáló. Akik meg olyan ostobaságot gondolknak, hogy talán meg kéne nézni az egész filmet és nem pár másodperc alapján dönteni, ahol még egy szót sem szólt! azok hülyék. Nem kell a filmet megnézni, mi okosak vagyunk, és 5 másodperc alapján el düntjük. Pont.

  21. “Nem kell a filmet megnézni, mi okosak vagyunk, és 5 másodperc alapján el düntjük. ”

    Ez ugye irónia akart lenni? Mert ha nem akkor LOL! :D

  22. Komolyan ez már szándékos. Még a fénykardot is rosszul fogja, majdnem úgy rámarkol, hogy elporlasztja a saját ujjait…és…és zihál. Megint. Be kell álljak a sorba, muszáj, mert tényleg idegesítő az ipse. De kétlem, hogy ő rontaná el egymaga az egészet, ha rossz lesz, de nem lesz, mert hey, it’s J.J bitches :D

  23. Egyébként meg simán lehet, hogy csak felkapta a legyakott jedi mellől a kardot, hogy nem bántod a jedi barátomat! Haha leváglak csoki még a spádét is szarul fogod, meg két fának force pushtól már lihegsz ! Na és akkor toppan be Luke apó és pöccinti el maszkos Lajost, come with me if you want to live stílusban.

  24. Dantes: Ne az 5 másodpercből indulj ki. Voltak a srácnak már a Star Wars előtt is filmjei és most is szerepel egy csomó promóciós anyagon. Van olyan, hogy valakire ránézel és nem szimpatikus. Nem kell ehhez több órányi anyag.

  25. Szedjük össze Boyega eddig látott jeleneteit!
    Lövöldözés, robbanások és fejvesztettség egy hangárban.
    Lezuhan a sivatagba és kikászálódik a roncsok közül.
    Rohamosztagosok és Thai vadászok üldözik őket.
    Egy kibaszott sith támad rá az erdőben miközben gyanítom, hogy Boyega nem sokszor fogott fénykardot a kezében.

    Ki nem zihálna ezeknek a szituációknak a közepében???

  26. hát nem tom az ifjú Jedinek mennyi esélye lesz a vörös gyilkoló állat ellen, amúgy meg durván sercegnek a kardok, érződik bennünk az energy, nem kell állandóan sírni

  27. Szerintem meg a keresztfénykardos figura meg boyega csak edzőmeccset tolnak mint mester-padawan

    @29. Fotel Ezt mondd Vindu mesternek :D

  28. Ne parázzatok! Az első 5 percben lezajlik a csávó dezertálása, üldözések, aztán idekerül az erdőbe, talál egy fénykardot, majd első csapásra kinyírja Keylo. 15 percet lesz csak benne a filmben! ;)

  29. Na még a kardot is rosszul fogja. Naná. Tök kassz, hogy van aki tudja hogy egy valóságban nem létező dolgot hogy kell fogni.

  30. persze, hogy szarul fogja, mivel kezdő, valószínűleg életében nem harcolt még

  31. Ha figyelitek a vörös kard pengéje nem olyan szabályos mint az eddig megszokott kardok. A palástján pici lángnyelvszerűségek is mejelennek az egésznek valami nyers, rideg hatása van nyilván szándékosan. Gondolom a másabb hanggal is ezt akarják hangsúlyozni.

    Boyegát nekem is emésztenem kell pedig nincs semmi kifogásom a “sötét” Jedik ellen. Mace Windu – Samuel L. J. az egyik kedvencem volt.

  32. Engem egy kicsit zavar,hogy egy nő lesz a központi karakter,és már most azt hangoztatják,hogy a folytatásban behoznak egy fontos női főszereplőt megint. Az előző részekben azért férfiak voltak többségben,mint központi karakterek. A vörös “kard” szerintem menő,jó lesz ez.

  33. Dean6: Mi bajod van a nőkkel? A filmtörténelemben sokszor hoztak már erősebb karaktert nők mint férfiak..
    Nem értem mi ezzel a baj. Csak azért mert eddig férfiak voltak? Ne butáskodjunk!

  34. éhezők viadala + lihegés, plusz a még mindig baromság kereszt LÉZERkard. köszönjük ez nem jött át.

  35. nem értem h ezt a 15 másodpercet miért teasernek nevezik. a tv szpotokat szokták 15 percesre vágni olykor

  36. Amúgy szerintem ez csak etetés, mert a poszteren is úgyanígy áll Boyega, mintha nem is lenne több kék fénykardos jelenete. A koncepteken is Rey van többször ábrázolva ezzel a karddal.

  37. nem a nőkkel van baj. értem én, hogy mostanra már extradurva egyenjogúság van, több nőt a filmekbe meg minden. ezzel sincs is baj, jöjjenek csak a jobbnál jobb drámák, zabálom őket. de miért férfiasabb jellegű szerepekbe erőltetik bele a nőket? annyira valószerűtlen az egész. a sok gyilkológép akcióhősnővel együtt lehetne ezt normálisabban is. vagy erre van igény? férfiakat játszó nőkre? hát úgy néz ki, igen. nem értem. de egyébként a leányzó még mindig szimpibb, mint Boyega hehe

  38. ezt most fejezzétek be szerintem, mert valami vicc, hogy a rasszizmus után előkerült ez is. Alig van női főszereplős blockbuster, ne nézzétek meg az SW-t ha gond, hogy itt a nő is fontos. Bár egyelőre még nem tudni, hogy Leiánál nagyobb szerepe lesz-e, de azért előre szörnyülködjetek.

  39. Ez egy kicsit félreterelés :) Már mint aki fogja a kardot :)
    Sejtem hogy lesz, de most nem fejtem ki, majd ha jön a trailer

  40. ez gyalázat, egy néger meg egy nő a főszereplő. ha így haladunk, eljön az idő amikor egy droid vagy egy földönkívüli lesz az.

  41. Elmondom mi a baj Boyage sráccal. A bőrszíne. De nem rasszista hangvételbe. Hanem egyszerű következtetés ő nem kapcsolódik az első 6 részhez. (Kétlem ,hogy Lando gyereke) És az eddig anyagok szerint ő lesz a main hero. Őt üldözik. Ő kardozik a fő gonosszal. Őt fogja kedvelni Solo, őt fogja kitanítani Luke, Ő vele jön össze Ray. Ő nála van Luke kardja. És az egyszerű Sw néző felteszi magának a kérdést. Ki a f.szom ez a karakter? Hol van Mara Jade? Hol van Luke gyereke? Hol vannak a Solo ikrek? (Tudom ,hogy törölték a kánont) de az ő jelenléte semmisíti meg az előbb felsoroltakat…. A névtelen senki aki hős lesz tipusú hozzáállás inkább egy spin off-ba lett volna jó. Én mindig az hittem ,hogy a Nagy filmek középpontjában mindig a SKywalker család áll. És most senki ne jöjjön azzal ,hogy “mé Az SW univerzum az nagy és nem csak a skywalkerek vannak benne.. Lehet. De az én oldalamon a 6 film áll példának a túloldalon meg törölt könyvek és egyéb történetek…….

  42. kellnagy@ “Mace Windu kedveli ezt”

    egyébként lehet hogy lemaradtam, de honnan tudni hogy a karakter rohamosztagos volt?

  43. amúgy nekem trailer után meg se fordult a fejemben, hogy ténylegesen rohamosztagos, inkább csak a meneküléshez(ki tudja mi elől..) egy kellék volt az a ruha, amivel megszökött/elbújt.

  44. crabman

    Maga Boyage erősítette meg ,hogy karaktere rohamosztagos.
    Nem annak öltözik be egy csel miatt. A kérdés az ,hogy a film elején mi miatt kezd el menekülni munkaadói elől. Most mondjam azt ,hogy ezért mert ellopta a napzúzó terveit csak neki nem volt egy kis r2 egység ,hogy betáplájja.

  45. szerintem ne próbáljuk meg kitalálni, hogy mi miért van. Majd úgyis kiderül. Még a végén beletrafálunk és nem lesz újdonság a vásznon :)

  46. Nagyon el vagytok tévedve 7. rész történetét illetően :D
    Simán összerakhatő az edidg látott mozgóképekből a történet eleje.

    “There has been an awakening”–>az erő felébredt, mi más./random emberekben, mert a sithek és a jedik kiírották egymást a 6 rész alatt/
    “Have you felt it?”: érezted? ha igen, akkor bizony jedi vagy, vagy sith. (pilóta gyerek simán sith)

    Boyega szerintem azért menekül, mert felébredt benne az erő, és lehet, hogy az ébredezés közben kinyírt pár tucat rohamosztagos pajtást. és most az sem tudja merre szaladjon. Egyébként nagyon jól adja a “mi ez a rémálom, miért éppen én, miazhagyjatok” fejet.
    A csaj meg tök vagány, mondjuk 20 év sivatagi guberálás után én sem szarnék be pár célozni sem tudó rohamosztagostól.
    Han meg Csuvi lesznek azok akik előjönnek a lövöldözés zajára, és elviszik a két menekülőt a sivatagbolygóról, valakihez aki tudja mit kell kezdeni ezzel az Erő dologgal. Ennyi.
    Remélem fasza kardozás lesz benne, frankó koreográfiával meg minden. Meg fasza űrcsaták, kicsik, nagyok.

  47. Szerintem jó lenne egy erős, független, leszbikus feminista női jedi főszereplőnek, aki az erő segítségével a befőttes üveget is ki tudja nyitni. :D viccet félre téve, Daisy casting nagyon bejön, Boyega nekem sem valamiért.

  48. kellnagy@: az egyszeri SW néző pont leszarja a könyveket Mara Jade-estül, Luke gyerekestül, Solo ikrestül.

  49. Azon gondolkodtam, mi lenne ha néger nő! lenne a főhős. Akkor milyen felháborodás lenne, komolyan, az emberek fele eret vágna magán…néger…nő?! Teúristen!

  50. zolij

    Én nem azt mondom ,hogy pont ezek a karakterek hiányoznak majd az új filmből. De anno kiváló írók nem véletlenül találták ezeket a karaktereket ki. Egyszerű következtetés.

    A boyage bőrszíne duma meg már mind a két oldalról unalmas. Személy szerint felőlem a színész lehetne a legtisztább ária vérből származó ember is. Akkor is ugyan az lenne a véleményem. Jelenleg egy mucsai fejű valaki akit félek nem a színészi tehetsége vagy éppen a történetet megkerülhetetlen eleme miatt választották. Tudom még nem láttam játszani ahogy a filmet se láttam de azért már azt engedjék meg ,hogy az embereknek legyen első benyomása. A trailereknek nem ez a lényege? Képet kapj ,hogy kb mire számíthatsz…..

  51. Ha belegondolunk az első két trilógia főhős képe körülbelül úgy nézett ki ,hogy Anakin te kiválasztott vagy ezért te vagy a főhős. Luke az apád vére folyik az ereidbe tehát te is főhős vagy.

    Erre hirtelen az erő felébred és random emberek erőérzékenyek lesznek. Tehát bárki. Finn és Ray karaktere a multikulti ellent mondás a társadalmunkra.

    Most már nem kell kiválasztottnak lenned. Már nem számít ki az apád.
    Bárki lehet hős. És itt jön a pacsker a társadalmunkra. “Még egy fekete ember is és egy nő is…

    Őszintén megmondom mi a bajom Boyage karakterével. Amikor megláttam a “hivatalos” plakátot és most ezt a “előzetes” olyan hatást keltett bennem Boyage ,mintha egy sw fan oda photoshoppolta volna magát a plakátra és bevágta volna magát az előzetesbe.

  52. Azok a gyermekmeretü snow trooperek azok ugye vicc?
    Amugy eleg szar volt.
    Ez most megrengette a bizalmamat J.J.-ben megint.

  53. Gyerekméretű -> normális ruhában, érezhető méretarányokkal rendelkező humánok állnak velük pontosan egysorban.

    Omg, félelmetesen erős ebben a threadben a sötétség.

  54. Nem olvastam eddig kommenteket a SW-ról, de örülök, hogy nem csak én érzem úgy, hogy a néger srác nem ide való.
    Windu + Sam L. Jackson teljesen odaillett a filmbe, de ezzel a sráccal nem vagyok kibékülve, mikor már néztem az első trailert imádkoztam, hogy ez csak valami mellékszereplő legyen, egyszerűen nem szimpatikus.

  55. Dave: előbújtál a barlangból, vagy mi történt? mivel itt kb a castingja óta az az elnyomott vélemény a kommentelőknél, hogy Boyega jó lesz, a többség leszólta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.