Neil deGrasse Tyson és a The Martian viral videó

Azt hiszem ez az eddigi legjobb vírusvideó a film kapcsán. Neil deGrasse Tyson egyszerűen elmondja, hogy megyünk a Marsra, és valahogy simán végignéztem ezt a 3 percet.

martian-ares-live-degrasse

A tovább mögött nézhető.

human
írta
2015. 08. 28. 04:07
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Neil deGrasse Tyson és a The Martian viral videó” bejegyzéshez

  1. A videó nagyszerű, de kár, hogy Neil deGrasse Tyson csak Carl Sagan 2.0-ás kiadásaként tudja magát előadni bármiben is szerepel. :(

  2. Így kell jó vírusvideót csinálni. De aki látta a prometheushoz készülteket is az biztos nem lepődött meg hogy scott jó ebben.

  3. prodogy: én inkább úgy fogom fel, hogy szerencse hogy Carl Sagan után is van egy olyan szakember, aki ilyen jól elő tudja adni a mondandóját + k.rva jó a hangja. Egyébként szerintem nélküle nagyon sokan nem ismernék Sagan nevét, munkásságát.
    Tényleg nagyon jó viral.

  4. @Dave187: haha, az ujjaimból vetted ki a szót. Azt is tűkön ülve vártam a trailer után, utána meg nem mondom, hogy óriási, de csalódás volt. Ebben az esetben viszont ott a könyv, ami remek. Kétlem, hogy ezt el lehetne rontani. :)

  5. Mondjuk ha már ennyi apróságra figyeltek, annyira azért még figyelhettek volna, hogy leválasztást a pálya ívével párhuzamosan szokták végezni, hogy lassabb/gyorsabb pályára álljon (ezáltal magasabb/alacsonyabb pályára) az űrhajő, hogy egy kör után ne ugyanott legyen, mint a másik. Sosem indul el semmi egyenesen fel/le.

    Tudom, szőrszálhasogatás, de na. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.