Oscar bácsi Tom Hoopernek?

Persze biztos nem, ahogy a főszereplő Eddie Redmayne sem esélyes annyira, de kemény drámát szállít a duójuk. Miről van szó?

Einar Wegener művészről szól, akit a felesége felkér, hogy egy pár percre pózoljon női ruhában, benne pedig feléled valami. Mindezt 1920-ban, taposva az utat a transzneműeknek.

danish_girl_ver2_xlgdanish_girl_xlg

17 hozzászólás a “Oscar bácsi Tom Hoopernek?” bejegyzéshez

 1. fingfej kapitány, ilyen nevű felhasználótól az ember nem is vár értelmesebb kommentet :)

 2. Jövő héten mutatják be a velencei filmfeszten. Akkor már lehet majd tudni, jól sikerült-e.

 3. a filmfesztiválokon úgy is felmagasztalják az ilyen baromságokat, hisz ott van a sok művelt, kultúrlény

 4. fingfej kapitány: Ritka okos ember vagy és ahogy elnézem értesz a film művészethez is. Megsúgom hogy ma már ha jó filmet akar látni egy igényes ember az nem moziba megy hanem filfesztre. Ott még azért a művészetről szól a film nem csak a cgi monsterekről és társairól. Egyébként Dallas buyers club se nyert Oscart véletlen és az is hasonló alap storyval rendelkezik. Eddie Redmayne pedig zseniális színész!!!! Nem egyszer bizonyította!

 5. DarkEagle:
  Igényes embernek tartom magam, de amit mostanság lenyomnak “művészet” néven a torkunkon nálam az csapja ki a biztosítékot!
  Én inkább beülök egy Blockbusterre mint, hogy már ezerszer megsiratott homokosok, színesbőrűek, aberráltak drámáját nézzem.

  Persze vannak művészfilmek amiket szórakoztatónak tartok és nagyon szeretek, de amit ezeken a képeken látok attól hánynom kell…

 6. a dallars buyers club tényleg jó film volt, de az nem is egy olyan emberről szólt, akit a felesége ennyire hülyére vett

 7. Kapitány: Jól van, akkor ne nézd meg, értjük nem neked való. Nem kell minden ilyen posztnál előjönni, hogy de hát ez nem is érdekel. Valószínűleg érdekes sztori lesz.

 8. LowSkillNinja ne általánosíts.
  Az igazán jó filmek nem is kapnak akkora rivaldafényt, hál Isten.
  Pedig van jó pár de ezekhez még magyar felirat se készül nem hogy szinkron. Lehetne több poszt ilyen filmekről itt a blogon mert túl sok a hype. Azok meg vonzzák az idiótákat meg a “szakértőket”.

 9. elég sok kisebb filmről van poszt előzetes-poszter szinten, de nem sok embert érdekel. Amikor meg mégis, akkor ez lesz belőle.

 10. Éredekes a téma, biztos megnézem majd. Eddie Redmine nagyon jó színész, ha itt is simerül nagyot alakítania egy jelölést biztos besöpör, bár a díjat nem hinném hogy most is megkapja. Tom Hooper szinte biztos nem fog ezért Oscart kapni, de egy jelölést lehet hogy behúz. (Én most valamiért, megérzésből egy Tarantino rendezői Oscart várok.)

 11. Ne nyomd fullba a kretént és meg van az oscár.
  Vicc hogy azért kapott oscárt mert hasonlított Stephen Hawkingra :legyint

 12. titusz remélem csak viccnek szántad mert zseniálisat alkotott a Mindenség Elméletében. Persze kinek mi de egy nyomorékot a legnehezebb eljátszani csak szólok! ;) Mondjuk mai napig sajnálom hogy Felicity Jones nem kapta meg az Oscart mert ő még jobbat alkotott!

  Human: Igen tudom örülök is neki és sajnálattal látom hogy szinte senki nem kommentel ilyen filmeknél bár elnézve néha (na jó elég sokszor) a kommenteket lehet jobb is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.