Még mindig kopognak a csajok, Keanu meg kinyitja az ajtót

Újabb trailer érkezett Eli Roth R besorolású horrorjához, amiben Keanu Reeves megcsalja a feleségét, de a szeretői másnap éjjel visszatérnek, hogy halálos játékot játsszanak vele.

knockknock-trailerrr-screnshot

Sajnos az új előzetes eléggé “nézzünk filmet” eset, hiszen időrendben elmondja az első 40-50 percet, és a későbbiekre is erőteljesen utal. Azért még mindig megnézhetőnek tűnik. Videó a tovább mögött.

knock_knock_ver5_xlg

9 hozzászólás a “Még mindig kopognak a csajok, Keanu meg kinyitja az ajtót” bejegyzéshez

  1. ú ez de szar lesz, 2 gonosz tini lány, terrorizál, hát nem tom, elég primkó téma

  2. Na ezt nézem, Keanu majdnem 51 éves, és még mindig kics-szett jó pasi. Mondjuk a John Wick 2-nek jobban örülök, de egye fene megném!

  3. Valaki magyarazza mar el nekem hogy ez a John Wick 2 miert tunik barkinek is jo otletnek? Nagyon tetszett a film ne ertse felre senki, de pont az egyszerusege miatt. Kibasztak vele, utana ment mindenkinek. Ennyi. Nem volt bonyolitva. 1 csavar volt benne azt is lelottek az elejen azzal hogy ki is o valojaban es ez igy szep es jo volt. Most ezt csak ugy tudom elkepzelni hogy folytatjak azzal hogy jon mas a csaladbol vagy o megy utana a maradeknak. Ilyen Taken szeruen. Szerintem beken kene hagyni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.