The Danish Girl-előzetes: Eddie Redmayne nőként

A színész tavaly elvitte az Oscart Stephen Hawking megformálásáért, és idén is komoly drámát vállalt be. Persze közben becsúszott egy Jupiter Ascending, mindenkivel megeshet.

A filmet Tom Hooper (A király beszéde) rendezi, és az egyik első olyna férfiről szól, akit átoperáltak. Benne milyen folyamatok játszódtak le, és hát a szerettei, főleg a felesége hogy fogadta ezt a változást.

danish-girl-trailer-screenshot

A tovább mögötti trailer kicsit “nézzünk filmet”, gondolom mivel igaz történeten alapul, így nem erőlködtek a marketingesek, spoiler agybafőbe.

15 hozzászólás a “The Danish Girl-előzetes: Eddie Redmayne nőként” bejegyzéshez

  1. Rengetegen fikázzák máris a téma miatt, pedig nagyon érdekes ez az egész. Redmayne-t is szeretem, szerintem nagyon jó színész (ebben a pár percben is látszik, hogy több mint rendben lesz az alakítása), és ez a történetmesélős trailer is megvett. Engem érdekelni fog. A Jupiterben kicsit ripacs volt, de a film nem miatta volt rossz szerintem.

  2. Cápi azért két évben egymás után alakítástól függetlenül elég kicsi az Oscar esélye!

  3. Ugyan pls, ugyanúgy van esélye annak, hogy egymás után 2 Oscart kap, minthogy végre Leonak is jut egy szobrocska.

  4. ” idén DiCaprió vagy Gyllenhaal viszi el a szobrot.”

    Gyllenhaal? Mivel? A Southpaw-val? Na ne nevettess…

  5. Az a jupiteres ripacskodas meg sokaig kitorolhetetlen lesz az emlekezetembol, teljesen beleegett az agyamba :D

  6. Nem tudom nem észrevenni, hogy ez egy Hallmark (vagy Lifetime) tévéfilm. :D Olyan szintű legalábbis mind a rendezés, mind a sztori, mind a díszletek, mind a színészek. Tévéfilmként elmegy, de moziba egyszerűen nevetséges.

  7. Túlságosan mesterkélt az egész, a folyton könnybe lábadt szemek, a dráma, ahogy kaján vigyorral fogdossa magán a női ruhát… annyira tipikus és kiszámítható az egész, de a téma miatt díjazzák majd valamivel. Egyetlen pozitívuma a főszereplő, ő sokkal jobb csaj mint pasi #nohomo #talánegykicsi

  8. szerintem minden férfinak át kéne operálnia magát, ahogy minden nőnek is ! hahaha :) ezt a baromságot

  9. SPOILER
    a fickó akivel csókolózott az előzeteseben nem játszott már más filmben is homoszexuálist olyan ismerős ebben a szerepben…

  10. Jöhetnek a kövek, de nekem Redmayne valahogy minden szerepében egy kicsit…hát, olyan maníros. Valahogy nem teljesen természetes. Mindig érzem rajta azt, hogy most szerepet játszik és nem ő maga az a karakter. (Nem a Jupiterről beszélek, mert ott konkrétan sírnivalóan ripacskodott.)
    Mindenesetre a sztori érdekes, majd adok neki egy esélyt.

  11. Ez a gyerek nagyon unsznpatikus, a Hawkingos filmben is idegesített a feje. A film amúgy jó volt. Egyszerűen van valami a fejszerkezetében ami taszít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.