Csak a csajok: Star Wars EP VIII és Ready Player One

Lássuk, hogy kikből válogat Hollywood aktuális leadnek.

star-wars-shortlist-female-leads

A Rian Johnson (Looper) keze alól kikerülő 2017-ben érkező fő szagáról van szó, aminek a női főszerepére Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Tatiana Maslany (Orphan Black), és Olivia Cooke (Me and Earl and the Dying Girl) esélyes. Azt természetesen nem árulták el, hogy mi lesz az EP VII. nő-fiú duójával, de a fentiek nem mellékszerepre pályáznak épp.

ReadyPlayerOne

És akkor a Spielberg rendezésében készülő Ready Player One feldolgozás női főszerepére esélyesek: Elle Fanning, Olivia Cooke és Lola Kirke. Közülük kerül ki Art3mis.

16 hozzászólás a “Csak a csajok: Star Wars EP VIII és Ready Player One” bejegyzéshez

 1. ready player one nagyon jó könyv ! főleg ha valaki szereti a retro számítógépes kultúrát és 80as évek filmeket , meg a szerepjátékokat, az mindenféleképpen olvassa el !

 2. @kapitány
  Illetőlegesen *csak* akkor jó könyv. :)
  Illetve nekem még akkor sem, mivel én valamivel többet vártam sorozatos name-droppingnál és fan service-nél, de sajnos ez van.

 3. damoqles : többről is szól, tele van jó ötletekkel és nagyon egyedi, nem sok scifit ismerek ami majdnem teljes egészében egy MMO-ban játszódik, iszonyat jó könyv, olvassa el mindenki

 4. Az a gond, hogy valóban jó könyv a Ready Player One, de aki nem ismeri a 80-as évekbeli játékokat, vagy a retro kultúrát, azok semmit nem fognak érteni szerintem belőle.

 5. A Ready Player One valóban jó kis könyve, de annyira nem, hogy Spielbergnek kellene filmet forgatni belőle. Azért érdekel mi lesz belőle, mert szerintem nagyjából lehetetlen megfilmesíteni.

 6. Brr, a Ready Player One-nál még a Games released in the ’80s wikipédia oldal is izgalmasabb irodalmilag. Könyvként értékelhetetlen volt, de ja, a nosztalgiafaktora az tényleg nagy.
  Hogy melyik kiscsaj játssza a főszerepet? Szerintem mindegy. Ahogy a SW esetén is. Gondolom, nem a komplex gonosz szerepére pályáznak, eyecandy-nek meg mindegyik elmegy.
  A SW egy blockbuster termék, tök mindegy, kik benne a színészek. Legyen benne fénykard meg erő, aztán úgyis megnézi mindenki.

 7. ja minden tök mindegy, főleg, hogy nem is nő a főszereplő, istenem, ez a sok okos hozzászólás

 8. Tattyánya Máslány bármit el tud játszani, még egy burgundi vörös, székely motívumokkal díszített, billegő asztallábat is. :)

 9. Olivia Cooke-ra szavaznék, ha lehetne, Elle szerintem soha nem adná el kb., hogy egy atomkocka, a 3. csaj meg szimplán ilyen wtf.

 10. RPOnal első kettő siman jöhetne art3misnek. A harmadik nem tudom egyáltalán kinek a fejéből pattanhatott ki. Mondjuk ettol fuggetlenul jobban érdekelne Aechnek kit… castingolnak, meg Holidaynek

 11. Mondjuk éppen hogy nem egy modell csaj Art3mis, ez a lényege. De végülis nem kell ragaszkodni a könyvhöz, Spielberget ilyen dolgok nem érdeklik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.