Vincent Cassel lesz Bourne ellenfele

Egyrészt Matt Damon arról beszélt, hogy a Snowden utáni világ kellő alapanyagot szolgáltat Bourne visszatéréshez. Most pedig kiderült, hogy Cassel lesz a főellenség, ami eléggé komoly casting a részükről. Természetesen Greengrass rendezi, már most bízok a filmben, mert a legjobb Bourne filmeket ők hozták össze. Még nem tudni pontosan, hogy mit fog alakítani, az egyik pletyka bérgyilkost említ.

Egy dolgot erősítettek még meg: a Renneres Bourne Legacy-vel nem kötik össze.

vincent-cassel-is-villain-in-new-bourne-movie

13 hozzászólás a “Vincent Cassel lesz Bourne ellenfele” bejegyzéshez

 1. Gondolkoztam, hogy lehetne visszahozni Bourne-t, hiszen elég szép kerek egészt alkot a trilógia, de egy ilyen Snowden szerű szivárogtatás pont jó ötletnek tűnik, mert ismét félthetné a kilétének titkát, a békéjét stb.
  Szurkolok, hogy jó legyen. Bízok a filmben.

 2. A Renneres verzió kellett, mint egy gyökérkezelés.
  De komolyan bénítóan unalmas és rossz volt.

 3. “Hé Vinz, azt ismered, hogy egy pasi kiesik az ötvenedik emeletről? Miközben zuhan azt mondogatja, hogy nyugtassa magát: “Eddig minden rendben! Eddig minden rendben! Eddig minden rendben!”
  Nem a zuhanás számít. A leérkezés”

  Imádom ezt a csávót! Hatalmas színész. Attól függetlenül, hogy francia… :D

 4. deni: az egyedüli kb, aki jól tudja rángatni? persze lehet utálni a másolói miatt, ettől még nála tökéletesen működött a technika.

 5. Az első trilógiára alapozva a forgatókönyvíró és Greengrass kibaszott jó munkát végzett. Remélem hogy ezt a filmet még véletlenül sem valamelyik későbbi Bourne könyvek egyikére (melyeket nem az eredeti szerző hanem egy bénább író írt ) fogják alapozni , amelyekben Bourne csak egy középszerű mellékszereplő…

 6. Érdekes, de nekem az első rész rendezése jött be a legjobban. Greengrass a zöld zónában nálam kiverte a biztosítékot a kammal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.