A 10 legjobb filmes gonosztevő

Vagyis a VIllan kicsit többet takar, ezt is kivesézi a Cinefix a videós Top 10-ben, ahol a várható Joker mellett elég érdekes, és klasszikus gonoszok kerültek. Mindegyik kellő indoklással. Kis érdekesség, simán lecsúszott ez a 10 perc.

human
írta
2015. 09. 03. 03:48
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A 10 legjobb filmes gonosztevő” bejegyzéshez

  1. Tetszett, hogy csoportokban kezelték a kérdést, és abból választottak ki egyet. Így gyakorlatilag nem maradt ki senki.

  2. Egyetértek jiliac, így lehet ezt csak rendesen csinálni. Nekem tudott újat is mondani, van 1-2 (régi) film amit pótolnom kell

  3. Nagyon hiányoznak a mostani filmekből a karakteres gonoszok. A Marvel filmek is itt a leggyengébbek.

  4. Szerintem a mai filmekben is lehet azért elvétve találni egy-kettőt. Például az Ex-Machina-ban szerintem nagyon faszán építették fel az MI-t.

  5. Tény, hogy filmekről beszélünk és nem sorozatokról, de szerintem Brian Cranston volt az egyik legjobb gonosz a Breaking Badből. Egy karakter, akinek a motivációja mindig változott, hiszen hol a család, hol a túlélés, hol a büszkeség, hogy csak simán a pénz vezérelte, és ebben a top 10-es listában szereplő összes motiváció szerintem igaz volt rá. És aki nagyon jó volt még filmes gonoszként szerintem, a Michael Douglas az Összeomlásban, főleg amikor a végén ő maga is csodálkozik, hogy “Én vagyok maga szerint a rossz ember? Ez hogyan fordulhatott elő?”

  6. mikor először mutatták robert mitchum-ot, mondom akkor a night of the hunter miatt nem teszik bele a listába megint, de aztán megláttam a hatodik helyen :)

  7. A hét mesterlövész főbanditája, CALVERA nincs a listán?! A filmtörténet legjobb gonosz karaktere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.