Age of Ultron viccesen? + Hulk és a Civil War

Az Avengers 2 elrontott jelenetein többet lehet nevetni, mint a filmen? Ja, lehet azért, mert valójában nem vígjáték? A fene. A lényeg, hogy a tovább mögött videó vicces.

És ha már Marvel, akkor Mark Rufallo (A Hulk) felfedte, hogy eredetileg szerepelt volna a Civil Warban, de valami nagyobbat terveznek vele, ezért kiszedték a filmből

10 hozzászólás a “Age of Ultron viccesen? + Hulk és a Civil War” bejegyzéshez

  1. Hogy lenne már Planet Hulk amikor lezuhant a gépe? Nézzétek meg jobban a Bosszúállók 2. végét, hogy mit mond Fury, Natasha-nak. Itt Leader lesz.

  2. Hát ez pont olyan volt mint a film, vártam tőle valamit aztán semmi sem történt. Ha vicces jelenetekre se futotta már értem miért volt ilyen semmilyen a film.

  3. Egy egyszerű indokot találnak majd ki… Ami nem a Planet Hulk. A képregényekben sincs benne a Civil War-ban ekkor, sem Thor. A filmben már túl OP lenne az a csapat, ahova állnak, ha meg két külön csoportot választanak, csak egymás ellen nyomhatnák.

  4. Lehet,hogy Leader megtalálja, elfogja és kísérletezik rajta, majd bejelentik 2021-re az Iron Man: Gamma World filmet.Haha.

  5. Csak akkor jöhet Planet Hulk vagy World War Hulk, ha jött végre egy Leader-es film, nehogy már pont őt hagyják ki!

    MT90:
    A vasember 4-be remélem egy igazi Mandarint kapunk (Éljen a király rövidfilm/one shot)! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.