15 hozzászólás a “Folytatják a rajzolt hatású Star Wars poszterek sorát” bejegyzéshez

 1. Rohadt jó ötletnek tartom ezt a kardot (látványt tekintve), de a végítéletet akkor kapja meg, ha látom hogy lehet normálisan is használni, mert így elsőre kb. minden negyedfordulatonként levágná a saját kezét a használója.

 2. Ráadásul valami régebbi, erősen használt modell lehet, mert iszonyatosan recseg és szikrázik is.
  A Birodalom teljes anyagi csődbe ment, hogy csak ilyen fénykardot, és billenőkapcsolós űrhajókat tudnak használni.

 3. Az első kép az első, amire azt tudom mondani, hogy elmegy. De a
  Smile-rohamosztagosokkal, a Raven imitátorokkal, meg azzal a pirosan világító valamivel még mindig nem vagyok kibékülve.

 4. LEHETSÉGES SPOILEREK

  Nem elhasznált a fénykard, hanem elvileg sufniban gyártott, a srác nem edzett Sith, mint Palpatine meg a minionjai voltak, hanem valami más szekta tagja, innen az utóneve. Belegondolva tök logikus, a Sith-ek kihaltak – elvileg – szóval ő valami groupie (ezt JJ mondta) aki régi sith ereklyékből próbálja átérezni a darkside-életérzést (Vader sisakja, meg a kard ugye, mi szintén az övé volt eredetileg.

 5. a Birodalmi Rohamosztagosok között az egyiknek van vállpántja.
  ő az osztag parancsnok vagy mi ?

 6. Nyafi ON

  Ez a rohamosztagus szerkó valamiért nekem sem adja. Nem igaz,hogy nem találtak egy olyan látványtervet, ami ugyan új, de még is közelebb áll az eredetihez.

  Nyafi OFF

  Amúgy várós!

 7. persze, valamikor csak lesz, szóval egyszer bejön az úgy hallottamozás. Amúgy többen mára tippelnek max mert force friday, szóval majd meglátjuk.

 8. Csalódott vagyok. A koncepció, hogy rajzolt (hatású) plakátokat csinálnak maga jó volna, de sajnos ezek a poszterek még mindig nem az igaziak. :(

 9. Most nem azért de ezekkel mi is a baj? Igenis igényes cucc és amit eddig tudunk az uj SWről kifejezetten tetszetős.

  Ne siránkozzatok már állandóan ti retro sznobok. Ha ez lett volna 30 valahány éve és az agyon hypolt eredeti széria most akkor erre vernétek a nyálatokat. szánalmas hogy neketek semmisem jó.

 10. Szerintem k**** jók!!!! A kard marha jól néz ki! Már most imadom én a neger fiuval nem vagyok kibekulve. valahogy nekem nem illik bele még…

 11. Én imádom, hogy ennyire sokrétű. És amúgy Lando is néger(bár gondolom, sokan rávilágítottak már erre.) Az SW pont ettől ilyen jó.De kinek a pap, kinek az egyéb…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.