A Razer segít a zombik ellen

Az okos karkötőjük social, meg nagyon jól jön, ha támadnak a zombik. Legalábbis az alábbi, Zombieland inspirálta spot szerint. Kösz a tippet SP-nek. A tovább mögött nézhető.

human
írta
2015. 09. 07. 03:14
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Razer segít a zombik ellen” bejegyzéshez

 1. @copass: Hadd kérdezzek valamit. Nyilván ha egy filmbuzi nevű oldalon írsz hozzászólást, azt jelentheti, hogy szereted a filmeket és talán van kedvenc kategóriád is. Melyik az? Dráma? Akció? Horror? Sci-fi? Más? Tíz éve tartom magam zombifannak, és pontosan ettől számítva a zombifilmeket külön kategóriának. Nem sorolom sem horror sem az akció közé sem egyik meghatározott csoportba. Hivatalosan hiába horror, nem szeretem a horrort, így nálam kapott külön kategóriát. Na már most biztos vagyok benne, hogy sokan hozzám hasonlóan kezelik (azok akik szeretik a témát). Tehát akkor a családi dráma vonalat nem unod véletlenül? Hát az életrajzi dráma vonalat? A romantikus vonalat? Ezekből egy évben több is jön, és akkor is jöttek, amikor a zombi téma még nem lendült fel. Tegyük fel, nem kell hogy így legyen, csak tegyük fel, hogy te a Sci-fit szereted. Mondanád azt, hogy oké elég, túl sok a sci-fi, uncsi a vonal?
  Régen azon sajnálkoztam, hogy kevés a zombifilm. Nekem ez mára a kánaán lehetne, de sajnos így is kevés a minőségi, emlékezetes darab. Ezért is nehéz unni, mert alig van köztük értékelhető. A legtöbbjük ilyen szánalmas garázs produkció holmi Trejoval, aki mindent elvállal meg azokkal a nevetséges zombisminkekkel. A másik oldala ennek a szuperprodukció, ami nem úgy szokott elsülni, ahogy egy igazi filmnek kellene a témában. Például a World War Z. Zombi árhullámmal meg falmászó hangya üzemmóddal.
  Viszont ennek az őrületnek köszönhetően készült el a The Walking Dead is. Mindig is szerettem volna egy high concept zombis sorozatot. Szóval, ha azt vesszük mégis csak ez a kánaán. Visszatérve a sci-fihez. Star Wars. A hetvenes években elindult, és a mai napig ontja magából a töménytelen mennyiségű anyagot. Könyvek, filmek, sorozatok, videojáték, legó, filmek újra. Hallottál bárkit is azon fanyalogni, hogy jaj de uncsi már? Különösen olyat, akinek kedvence a sci-fi és/vagy a világ maga? Ez ráadásul csak egyetlen univerzum, még csak nem is egy egész műfaj.

 2. Jópofa reklám! :D

  FreeKatana says:
  2015. September 7 at 10:39

  Én speciel szeretem a sci-fit, viszont a star wars-tól agyfaszt kapok. Annyi bőrt húzogatnak róla, hogy az már pornó kategória.

 3. FreeKatana:
  Pontosan azért találhatja copass uncsinak a zombis vonalat, mert a korábbiakhoz képest bazi sok ilyen témájú cucc készül, azaz “… ez mára a kánaán lehetne, de sajnos így is kevés a minőségi, emlékezetes darab. … alig van köztük értékelhető.”

 4. FreeKatana: neked meg mi bajod?!
  uncsi,uncsi, uncsi!
  mert már mindent zombira fűznek fel. mintha attól majd jobb lesz a trágya történet.
  nagyon kevés az eredeti ötlet. nekem már herótom van ettől veszett mód.
  – csináljunk filmet, mi legyen benne?
  – zombik

  nulla 5let, csak agyatlan baromságok. náci zombik, csöcsös zombik, a lányom zombi lesz, szerelmes zombi és az élen a walking dead szappaoperájával. klisé hegyek.
  a zombieland egyedül az ami tetszet, mert vicces.

 5. a walking dead egész jó sorozat :)

  ha horror filmet vagy sorozatot akarnak csinálni akkor az első 2 dolog hogy zombis vagy vámpíros legyen ? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.