Danny Boyle a Trainspotting folytatással szemez

A rendező egy filmfesztiválon járt a Steve Jobs filmjével (jókat hallani róla), és közben természetesen a Trainspotting kettőről is kérdezték. Elvileg mindenki visszatér, 20 évvel öregebb karaktereket alakítanak. Boyle pedig rendezi, szerinte már csak az időpontok összeegyztetése a fennakadás, hiszen mindenki máshogy ér rá, főleg az amerikai sorozatokban szereplők. Egyikőjük például épp Sherlock Holmes a CBS-en.

Now it is only a matter of getting all their schedules together which is complicated by two of them doing American TV series.

Trainspotting

11 hozzászólás a “Danny Boyle a Trainspotting folytatással szemez” bejegyzéshez

  1. Én félek… a Trainspotting úgy volt zseniális, ahogy volt. De mostanában mánia ez a mindent folytatni kell, ami szomorú. Már várom, hogy mikor jön a Hetedik 2 vagy a Harcosok Klubja 2… Emígy van ennek könyvben is folytatása?

  2. Van, Pornó cimmel és tavaly jelent meg az előzmény könyv itthon is Skagboys címmel. Mind a kettő zseniális könyv. Érdemes őket elolvasni.

  3. Ezt már régóta lehet tudni. Boyle várt, h 20 évet öregedjenek az életben is. Ha szerencsés csillagzat alatt készül még jó is lehet.

  4. Minden hozzávaló adott a sikerhez, miért is ne jönne össze. Szerintem Boyle egyike a kevés zseniális filmrendezőnek, én bízom benne.

  5. Leo_Stotch: a címkén is ott van mikor beszélt róla utoljára, szóval tényleg. viszont most megerősítette, hogy tényleg ez a következő rendezése, ami új és friss hír.

  6. @Akos: Igen tudom, bár nem volt még szerencsém hozzá. Azért remélem vászonra nem adaptálják…

    @yeta: Azt tudtam, hogy van az írónak még könyve, de én hülye azt már nem figyeltem, hogy Trainspotting folytatások is vannak :D Mondjuk nekem a Mocsok is bejött. Bár csak a filmet olvastam Welsh műveihez eddig még nem volt szerencsém/időm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.