2017-ig várunk a következő Nolan filmre

Egy dátum, és ha nem is pörög fel mindenki, főleg az utálói, akkor is jó tudni, hogy ekkor újabb Nolan-film érkezik: 2017. július 27. Bár 1-2 hét tologatás nyilván becsúszhat, de a forgatással és utómunkával általában időben szokott végezni a rendező, szeretik is ezért a producerek.

christopher-nolan

A pletykák szerint újabb sci-fi. Várj, tudom mi jön, az Interstellar izébizé, de ha valaki kicsit objektívebben tekint a helyzetre, akkor is ott van, hogy Nolan legalább próbálkozik, és nem a folytatásokat tolja ki magából. A dátum alapján ez lehet kicsit fun-abb (már hozzá képest) film lesz, mivel nyári blockbuster.

human
írta
2015. 09. 09. 11:42
megjelenés
41
hozzászolás


41 hozzászólás a “2017-ig várunk a következő Nolan filmre” bejegyzéshez

 1. Na, már vártam, hogy mikor jelentik be, hogy új Nolan fim készül.
  Általában 2 évente szokott jönni, de sejtettem, hogy már nem lesz belőle 2016.
  Mindegy,
  NOLAN!!!

 2. Már vártam a bejelentést :) Az interstellar összességében csalódás volt nekem, ennek ellenére várom a filmjeit.

 3. Az Interstallerben van jó pár hiba, ami kicsit idegesítő, de amúgy egy kurva jó film. Kurvára remélem, hogy tényleg sci-fi lesz!!!! :)

 4. Csak ne akarjon megint emberi érzelmekkel operálni mint az Interstellar-ban, mert ahhoz nem ért. Szóval remélem a könnyeket ezúttal kihagyja majd. Minden más jöhet.

 5. simán benne lehet végre megint egy király kis film, szóval én örülök neki. hiába kaptam hülyét a a TDK óta (2008 te jó ég, a mai napig szívesen nézem) minden filmjétől, nem nagyon lehet megkerülni.

 6. A producerek persze, hogy szeretik, hiszen a felesége, azaz Emma Thomas és önmaga szokott a filmjeinek a vezető producere lenne. :)

  Az “executive producer” sokszor csak egy titulust rejt, az igazi producer a tisztán csak “producer” néven kiírt személy. Ez pedig ő és a felesége, néha van mellettük más is persze.

 7. Zoli: azok szeretik akik a pénzt szerezték, nicns túlköltés, újraforgatás, veszekedés, mint mondjuk egy fantastic fournál.

 8. @Gyula: Én. Ha nem is teljesen utálom, de nem értem a Nolan mániát. A legtöbb filmje középszerű. Jó iparos ember, szállítja a megbízható pár millió nettó nyereséget, de semmi extra számomra.

  Inception, TDK trilógia és az Interstellar mind 100%-ig kiszámítható és langyatag délutánra való film. Egy percig nem éreztem úgy, hogy most valami nagyon jót látok. Élvezhető kis erőszakkal, de semmi különös. Szerintem a Memento óta nem alkotott maradandót, maximum pénzt gyártott.

  A Memento viszont jó, és kifejezetten mesteri munka.

 9. muhaddib: ez nagyon klasszik hipsteresen hangzik így, de még akkor is, hasonlítsd a többi blockbusterhez (kiszámíthatóságban is), hiszen ezek nem a There Will Be Bloddal versengenek. Idén blockbusterek: Jupiter Ascending, Insurgent, Furious 7, Age of Ultron, Jurassic World, 50 shades of Grey, Terminator 5, San andreas, Mission Impossible 5, Mad Max 4, Ant-Man, Tomorrowland, Pixels.

  Ehm, jó esetben 2 van ezekből, ami esetleg üti az Inception, TDK Trilógia, Interstellar, Prestige filmeket.

 10. Akciót ne rendezzen mert azt nem tud, de az igazi gondolkodós filmekhez remekül ért. Ok, most jöhet a kövezés, de tessék megnézni Bane és Batman csatáját a csatornában, totál sz*r, ahogy sokszor nem is mutatja mi történik, csak a katonák fejét, ahogy nézik őket. Annyiból szomorú vagyok, hogy sosem fog már rendezni olyan Batmant, amiben Riddler a gonosz, mert abban Nolan szerintem simán kihozott volna egy Inception lvl. 1000-et.

 11. nolan-re azt írni h iparos…
  deja vu érzésem van :) lehet h minden nolan-nel kapcsolatos hírnél előjön ez ‘fikázás’. na mindegy

 12. Nolan jelenleg a legjobb rendező!!!(az én véleményem szerint)olyan maradandó alkotásokat mutat be ami már nagyon ritka a filmiparban!olyan történetek pattan ki az agyából meg persze a testvérének hogy az embert el ragadja.persze minden filmbe vanak hibák de ezzek megbocsájhatóak.szóval várlak nolan de nagyon! :D

 13. SZVSZ Guillermo del Toro-hoz hasonlóan Nolan sem tudna kierőszakolni magából egy logikai Cirque de soleil-mentes forgatókönyvet, még akkor se ha az élete múlna rajta, de mivel elképesztően profi filmes csapat áll mellettük, ezért általában el tudják terelni a figyelmet a gyengeségeikről. Egyedi, félreismerhetetlen stílusuk van. A filmjeik, kizárólag technikai szinten nézve, kibaszott zseniálisak! Csak nem szabad túl sokat agyalni rajtuk meg elemezgetni őket, mer’ ha igen akkor rövid úton agyfaszt kapsz.

 14. Nem értem mire ez a Nolen utálat az egyik legjobb rendező ma .Bele lehetne kötni pár filmjébe az tény és való de írjatok nekem CSAK 1 olyan rendezőt akibe nem.

 15. muhaddib: Maximálisan egyetértek azzal, hogy Nolan egy iparos. Ő egy mérnök, aki biztos kézzel szállítja a precízen felépített kasszasikereket, de én minden filmjénél azt érzem, hogy ő intelligensnek álcázva próbálja többnek beállítani a filmjeit szimpla hollywoodi blockbustereknél.

  Ebben a műfajban vitathatatlanul az egyik legjobb, de szerintem ő sokkal inkább JJ. Abrams-szel és Bryan Singerrel van egy ligában, mint Kubrickkal vagy Scorsesevel.

  Most is, még semmit nem tudni a következő fimjéről, de már bedobnak egy dátumot hogy beinduljon a hype.

 16. Edge
  Totál egyetértek.
  Kubrickkal amúgy nem sok embert lehet egy lapon említeni,más dimenzió, szerintem még Scorsesehez képest is.

 17. Edge: pont ezt írtam én is. Lol. Nem tudom miért fáj sokaknak, hogy az egyik legjobb blockbuster készítő új filmjét rengetegen várják. Több van a filmjeiben, mint egy tipikus blockbusterben, de nyilván nem Kubrick kihívója Nolan.

 18. Amit én nagyon becsülök benne, hogy nem csak rendezi, hanem írja is a filmjeit. Nagyon ritka ez ma már Hollywoodban. S eddig akármilyen témát dolgozott fel, valahogy minden arannyá változott a kezei között. Nála jobban talán csak James Cameronra nézek fel, mert ő még ritkábban készít ugyan filmet, de hihetetlen technikai tudást is fejleszt hozzá a háttérben.

  Én szívem szerint egy Inception 2-nek vagy Batman 4-nek örülnék, de ezek sose fognak megvalósulni a lezárásuk miatt is és a témában lehet már mindent elmondott. ;)

 19. ” írjatok nekem CSAK 1 olyan rendezőt akibe nem.”

  Paul Thomas Anderson vagy a Coenek (bár ez már így 2,5)

 20. valarmorgulisz:
  Paul Thomas Anderson Beépített hibája azért nem lett olyan nagy film szerintem. Simán bele lehetne kötni.

  Szerintem kár a hibát keresni mindig.
  Elmondható az egyébként, hogy Nolan az tényleg azon kevés rendezők egyike, aki még EGYSZER SEM hibázott. Ez tény. Nem csoda, hogy mindenki várja (köztük én is) a következő filmjét.
  A másik ilyen rendező kb. Tarantino, de már ő is hibázott egyszer a Halálbiztossal.
  Szóval nem nagyon vannak ilyen rendezők. Ízlés kérdése, hogy valaki szereti a filmjeit, valaki nem, de attól még azt amit csinál, zseniálisan, hibátlanul, 110%-on teszi.
  Felesleges összehasonlítani Kubrick-al, Lynch-el, vagy még akár Tarantino-val is.
  Más stílus. Mégis azt kell mondjam, hogy jelenleg 2 rendező van, akinek a filmjeire gondolkodás nélkül bemegyek: Nolan, Tarantino (talán Scorsese és Fincher még).

 21. Chacky : egyszer sem hibázott ? azért ez egy nagyon nevetséges kijelentés… Tarantino se csinál mást csak fanservicet, kb direkt olyan filmeket gyárt amilyen a híre, hogy örüljön neki a sok rajongó, de a Jackie Brown óta szerintem nem volt értékelhető filmje

 22. “Nolan az tényleg azon kevés rendezők egyike, aki még EGYSZER SEM hibázott. Ez tény.”

  bírom Nolant, de ezt nem tudnám kijelenteni.

 23. Akkor vegyük sorra az összes filmjét, kivétel nélkül:

  1. Following: imdb 7.6, rotten 78%
  2. Memento: imdb 8.5, rotten 92%
  3. Insomnia: imdb 7.2, rotten 92%
  4. Batman Begins: imdb 8.3, rotten 85%
  5. The Prestige: imdb 8.5, rotten 76%
  6. The Dark Knight: imdb 9.0, rotten 94%
  7. Inception: imdb 8.8, rotten 86%
  8. The Dark Knight Rises: imdb 8.5, rotten 87%
  9. Interstellar: imdb 8.7, rotten 72%

  Mégis melyikkel hibázott, hogy annyira nevetséges a kijelentésem?
  Nagyon kíváncsi lennék rá, én ugyanis (függetlenül attól, hogy tetszett v sem), egyikre se merném rámondani, hogy “szar” a 9 filmjéből.

 24. fingfejjel nem vitáznék a helyedben, hiszen tarantino hasonló pontokat szállít és leszólta h fos

 25. Igen, arra már külön nem is akartam reagálni. :D Jackie Brown óta nincs jó filmje Tarantino-nak. Persze.
  Szerintem meg rossz filmje nincs (ok, Halálbiztoson kívül).

 26. azért ne az imdb pontszám döntse már el, hogy valami jó-e vagy sem… az interstellarban voltak jó ötletek, de a drámai része annyira sekélyes volt, szerintem baromi unalmas lett az egész, felszínes hülyeség

 27. a dark knight az egyik kedvenc filmem, láttam vagy 15ször, baromira tetszik, bár vannak hibái annak is, pl az akciójelenetek kidolgozatlansága… viszont a dark knight rises már egy sokkal fáradtabb film, voltak abban is ötletek, de már behódolt ennek a kiégett, realisztikus, érzelemmentes stílusnak, és emiatt tele volt baromságokkal… az interstellar is az emberiségről akart szólni, de ehhez képest egy darab igazi érzelmet nem sikerült mutatni benne

 28. Akkor mi döntse el, a te véleményed?
  Egyébként azért raktam mellé a százalékos eredményt is, ami a kritikákat összegzi. Esetleg akkor arra adj valamit.
  Megértem, ha neked nem tetszik ezek közül valamelyik, nem is azt mondom h hiábátlan mind… de akkor sem lőtt mellé Nolan egyik filmjével sem egyelőre.
  Vagy elfogadod vagy nem, ez így van.

 29. A sötét lovag felemelkedés azért elég necces volt benn jó pár baromság de ennek ellenére is szeretem a srác filmjeit habár nem hittem volna h egy újabb scifivel próbálkozik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.