Krampus-előzetes: karácsonyi horror!

A lényeggel kezdem: Michael Dougherty (Trick ’r Treat) új filmje. Ennyi. Karácsonyi, érdekes hangulatú horrort hozott. Egy sima tévés sztárokkal telített “a család nem szereti magát, de az ünnep összehozza őket” filmnek indul, aztán jön a krampusz, és rendet rak az érzelmeik között is.

krampus-trailer-screenshot

Ez nézős darab lesz. A trailer a tovább mögött.

human
írta
2015. 09. 09. 21:57
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Krampus-előzetes: karácsonyi horror!” bejegyzéshez

 1. Azért Tony Colette-et nem tévésztároznám le :), sőt kifejezetten izgalmas őt látni egy horrorban. A Trick’r Treat pedig elég jó ajánlólevél a rendezőtől.

 2. oh yeah ! trick or treat legjobb horrofilm volt ! mindenki nézze meg ! na ilyennek kell lennie egy horror movienak, tele profi effektekkel, hangulattal, nem azok az amatőr kamerás nulla pénzből készült szarok, amik a moziban mennek

 3. Én még tavaly áprilisban azt olvastam, hogy Kevin Smith is forgat egy Krampuszos filmet. Anti-Clause címen futott a project.

  “Amerikában azt mondják a gyerekeknek, hogy aki jól viselkedik annak a Mikulás ajándékoz hoz, a rosszak viszont csak szenet kapnak. De más országokban, mint például Németországban, Ausztriában, a bajoroknál és Magyarországon már más a helyzet. Szent Miklós egy valag játékot hoz a jó srácoknak, de a Krampusz üres szákkal érkezik, hogy elvigye a rosszaságokat. Na, én egy ilyen filmet akarnék látni. De ahelyett, hogy kivárnám, inkább megcsinálom.” – mondta Smith

 4. “Kevin Smith egy iszonyat túlértékelt tahó f.sz”

  most jót nevettem, kösz :D teljesen igazad van egyébként, futószalagon gyártja a szemetet az idiótája (első három filmjét kivéve)

 5. berczman: ezer terve van mindig, de a felét sem csinálja meg. Smith tök másfajta filmeket forgat mostanában. GOndolom még a Tusk előtt nyilatkozta.

 6. Mostanára már úgyis nagyon megfakult szegény “becsülete”.. a kutya se fél tőle, hiszen, lassan már az ötévesek is Freddy Krueger mangás változatán szocializálódnak… épp itt volt az ideje, hogy valaki végre “leporolja” szegény Krampuli image -át. Most majd megint félni fogunk a krampusztól, úgy ahogyan azt illik! Vagy ahogyan nagyanyáink azt tanították nekünk… :)

 7. Nekem a “Krampusz” szo mar gyerekkoromban is viccesen hangzott es sosem feltem töle.

  Amerikaban ugy latszik van nehany rebellis lelek, akik erönek erejevel valami “ujat” akarnak csinalni, hogy kiemelkedjenek es megprobalnak külföldön kutatni ihlet utan.

  Hogy ez mennyire fog sikerülni… ?

  Minden esetre nekem a film cime is csak mosolyt csalt az arcomra, de azert megnezem alkalomadtan.

  Imadom a karacsonyi filmeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.