25 hozzászólás a “Thanos és az Infinity Gauntlet” bejegyzéshez

 1. Soroljátok már fel a köveket .

  Az elme köve Víziónál van , azért lesz a bunyó .

  és a többi ?

 2. És hogy/mikor került hozzá a kesztyű, miközben valamelyik Thor filmben látható volt Asgardban?

 3. @minkhunter: Space Gem Tesseract, a Reality Gem Aether, a Power Gem Orb és végül a Mind Gem Scepter (jogar) néven futottak. Kettő gem hiányzik, név szerint a soul és a time gemek.

 4. @blackandwhite: Mit láthattunk a mid-credit jelenetben? Thanos felhúzza (a még üres) Infinity Gauntlet-et, azzal a szöveggel, hogy: “Rendben van, akkor csinálom én magam”. Na most, akkor tegyük össze szépen a képet. Hol láthattuk eddig ezt a bizonyos kesztyűt? Bizony, az első Thor filmben, amikor a jégóriások betörnek Odin “pincéjébe” és a sok értékes tárgy közül a fajuk ősi szelencéjét lopják el. DE közben elsétálnak egy kesztyű mellett is. Igen az volt ott az Infinity Gauntlet. Ezekből, jogosan, mire lehet következtetni? A mid-credit jelenetben Thanos valahogy betört Asgard-ba. Hogy? kiket ölt meg? esetleg ki engedte be? Asgard porig lett rombolva? Ezek, és ehhez hasonló kérdések százai futhatnak át az ember fején.

 5. Kiegészítés:Stúdió elnöke, Kevin Feige: “2 különböző kesztyű van. Amit a film végén láttak, nem Odin pincéjében volt.” :-o

 6. Láthattuk Thanost: Bosszuállók stáblista utáni jelenetében és a Galaxis őrzőiben.

  A kövek itt vannak:

  Hatalom kő (Gömb) – Nova Hadtest
  Valóság kő (Éter) – Gyűjtő
  Elme kő (Loki Jogara, később Vízió fején) – Víziónál értelem szerűen
  Tér kő (Kocka) – Asgardban, Odin kincstárában

  2 Végtelen Kesztyű lesz az MFU-ba. Az egyik Thanosnál van a másik pedig Asgardban, ahogy láthattuk a Thorban.

 7. A Lélekkő pedig vagy Adam Warlockban van, ahogy a képregénybe, (őt láthattuk abban a tojásban a Gyűjtőnél) vagy Heimdall lesz az, mert gyanús a színe és az ereje.

  Az idő követ pedig Dr.Strangenek adnám Agamatto szemének, de az meg Asgardban van, ugyanúgy Odin kincstárában szóval váááá nehéz most logikázni.

 8. Az Ultron volt az utolsó Marvel-film, amit moziban néztem meg, de lehet, hogy szimplán csak az utolsó is…vagy megöregedtem már, vagy nem tudom, de ezek a CGI videoklipek nem kötnek le már.

 9. A Guardians folytatasaban szerintem Adam Warlock kepbe kerul.Tul nagy ziccer ahhoz, hogy kihagyjak nagyon jo karakter.

 10. Thanosnak elég lenne az űrből irányítani a csatát, és máris kiesne a bosszúállók 90%-a…

 11. Kal-El
  A Dc FIlmes univerzum köztudott, hogy Marvel Filmes Univerzum koppontás nem tudom mitől kell elájulni..
  Csak ők jól csinálják, mert az egész kerek Végtelen Háborús sztorihoz kell nekik 22 film és addig kb. 10 sorozat, tehát Thanoshoz, míg a DC-nél elég volt egy Acélember film (amit elkúrtak) és már jön is Doomsday a Batman v Superman-be?
  Thanos messze a legjobb képregényes gonosz már csak a Halál miatt kialakult drámája miatt is. Egy szép kerek sztorija van Thanosnak.

 12. Egyébként már tavaly az Event-en leadták a Végtelen Háborús előzetest (összevágva a filmekből és a végén Thanossal, ahogy nála vannak a kövek és abból tettek át most a Blu Ray extrába az Infinity War Sneak Peek és abból van ez a kép) és már akkor láttuk ugyanezt a képet, sőt jelenetet a kamrás felvételen, ami még mindig elérhető.

 13. Csak ezt írtátok: Mivel elérhető az Avengers Blu-Ray, így nyilván lőttek olyan képet Thanosról, “””amit eddig nem láthattunk”””.
  Erre írtam, hogy dehogynem láthattunk ilyen képet :D

 14. Abszolút nem vagyok tisztában a képregényekkel, de akkor most ez a 2 részes Avengers olyan lesz, mint a Harry Potter 7. 1-2, hogy a gonosz keresi egész végig a csodapálcát?

 15. Gabe ùgy,jött hogy thanos ténylrg egy copyright. Amùgy mit vártál a dc-töl? Legyárt neked majd 20 filmet a Justice League ig??ez van! Nincs idejük èpitgetni,levannak maradva mint a borravaló. Az megeshet,hogy a BvS jobb lesz mint a marvel első-második fázisa :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.